Suplimente

Energie rapida si accesibila| ENER:GEL

Daca esti o persoana activa in viata ta de zi cu zi sau practici diferite activitati de o intensitate ridicata, exista o solutie pentru reincarcarea ta cu energie rapid, gelul energizant ENER:GEL.

Care este efectul nutritiei asupra energiei si andurantei?

Studii au aratat ca pentru activitati intense precum ciclismul de exemplu, este important si un aport de carbohidrati pentru a putea sustine rezistenta si anduranta necesara pentru activitatea ce urmeaza. Pentru a putea introduce calculat si eficient doza necesara de nutrienti pentru aceste activitati intense, care solicita corpul pe durate indelungate de timp, ai nevoie de un produs pregatit si ambalat util, disponibil pentru a fi consumat. Acesta este gelul energizant ENER:GEL de la MyProtein.

Ce este ENER:GEL?

Dar ce este mai exact ENER:GEL, ce contine si cum te poate ajuta? ENER:GEL este un amestec unic sub forma unui gel, ce are pe deasupra si un continut de electroliti si vitamine din gama B. ENER:GEL este disponibil in pachetele usor de utilizat de 60ml, in care se regasesc peste 21g de carbohidrati. Formula unica prezenta in aceste plicutele de energie, a fost stiintific conceputa pentru a ajuta in sustinerea unor niveluri inalte de anduranta in timpul antrenamentelor intense. Aceste reusite se datoreaza combinatiei de carbohidrati si electroliti, electroliti care ajuta in plus la hidratarea corpului pe parcursul activitatilor.

Pe langa electrolitii si carbohidratii prezenti in gel, ENER:GEL contine si vitamine din gama B ce ajuta la productia de energie, fapt important pentru reusitele tale pe parcursul intenselor activitati desfasurate. Produsul vine ambalat ideal in pachete compacte de 60ml, usor de utilizat si consumat si este disponibil in arome precum: Lemon & lime, Orange, Tropical sau Blackcurrant.

Cand pot consuma ENERG:GEL pentru cea mai eficienta absorbtie si crestere de energie?

ENER:GEL poate fi consumat inainte si/ sau in timpul antrenamentelor intense sau de rezistenta, in orice moment cand simtiti ca organismul vostru are nevoie de un aport nou de nutrienti pentru energie si rezistenta. Gelurile Myprotein ENER:GEL sunt geluri de calitate premium create pentru a stimula anduranța și performanța. Fiind o alternativa excelenta pentru cei care doresc saă evite consumarea de bauturi grele pentru stomac, gelurile energizante ofera o sursa excelenta de energie, cu un minim de balonare.

Iata asadar o solutie utila si la indemana pentru un ajutor si aport necesar de energie, care sa vina in ajutorul tau in activitatile intense si de anduranta. Oricare are fi activitatea ta, fie ca iti place ciclismul in aer liber sau plimbarile prin natura provocatoare, ENER:GEL iti vine in ajutor pentru energie, ca tu sa te bucuri de activitatea ta.

Suplimentele nutrivite trebuie consumate in armonie cu o alimentatie echilibrata si diversificata, respectand indicatiile si cantitatile recomandate. Ascultati-va corpul si oferiti-i ce are nevoie la momentul potrivit. Sa fim sanatosi!

Student la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, Cluj-Napoca. Pasionat de fitness, nutriție și antrenament. Încearcă să promoveze o abordare rațională, științifică pentru rezultate cât mai bune.Radu Telcian

Radu Telcian

Scriitor si expert

Am 28 de ani, sunt licentiat in Jurnalism si master in FAACTS (finantarea si administrarea afacerilor in comert, turism si servicii) si certificat ca instructor de fitness, recunoscut inclusiv de European Fitness Association. Am practicat sport de mic copil, cu sala am luat contactul de pe la 17ani, iar treptat a devenit o vocatie acest domeniu. Profesez ca si instructor de fitness iar munca pentru propriul corp mi-a adus inclusiv o aparitie in revista Men's Health din Romania.


Radu iubeste...


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum