Skip to main content
Suplimente

Energie rapida si accesibila| ENER:GEL

Energie rapida si accesibila| ENER:GEL
Radu Telcian
Scriitor si expert7 ani Ago
Vezi profilul lui Radu Telcian

Daca esti o persoana activa in viata ta de zi cu zi sau practici diferite activitati de o intensitate ridicata, exista o solutie pentru reincarcarea ta cu energie rapid, gelul energizant ENER:GEL.

Care este efectul nutritiei asupra energiei si andurantei?

Studii au aratat ca pentru activitati intense precum ciclismul de exemplu, este important si un aport de carbohidrati pentru a putea sustine rezistenta si anduranta necesara pentru activitatea ce urmeaza. Pentru a putea introduce calculat si eficient doza necesara de nutrienti pentru aceste activitati intense, care solicita corpul pe durate indelungate de timp, ai nevoie de un produs pregatit si ambalat util, disponibil pentru a fi consumat. Acesta este gelul energizant ENER:GEL de la MyProtein.

Ce este ENER:GEL?

Dar ce este mai exact ENER:GEL, ce contine si cum te poate ajuta? ENER:GEL este un amestec unic sub forma unui gel, ce are pe deasupra si un continut de electroliti si vitamine din gama B. ENER:GEL este disponibil in pachetele usor de utilizat de 60ml, in care se regasesc peste 21g de carbohidrati. Formula unica prezenta in aceste plicutele de energie, a fost stiintific conceputa pentru a ajuta in sustinerea unor niveluri inalte de anduranta in timpul antrenamentelor intense. Aceste reusite se datoreaza combinatiei de carbohidrati si electroliti, electroliti care ajuta in plus la hidratarea corpului pe parcursul activitatilor.

Pe langa electrolitii si carbohidratii prezenti in gel, ENER:GEL contine si vitamine din gama B ce ajuta la productia de energie, fapt important pentru reusitele tale pe parcursul intenselor activitati desfasurate. Produsul vine ambalat ideal in pachete compacte de 60ml, usor de utilizat si consumat si este disponibil in arome precum: Lemon & lime, Orange, Tropical sau Blackcurrant.

Cand pot consuma ENERG:GEL pentru cea mai eficienta absorbtie si crestere de energie?

ENER:GEL poate fi consumat inainte si/ sau in timpul antrenamentelor intense sau de rezistenta, in orice moment cand simtiti ca organismul vostru are nevoie de un aport nou de nutrienti pentru energie si rezistenta. Gelurile Myprotein ENER:GEL sunt geluri de calitate premium create pentru a stimula anduranța și performanța. Fiind o alternativa excelenta pentru cei care doresc saă evite consumarea de bauturi grele pentru stomac, gelurile energizante ofera o sursa excelenta de energie, cu un minim de balonare.

Iata asadar o solutie utila si la indemana pentru un ajutor si aport necesar de energie, care sa vina in ajutorul tau in activitatile intense si de anduranta. Oricare are fi activitatea ta, fie ca iti place ciclismul in aer liber sau plimbarile prin natura provocatoare, ENER:GEL iti vine in ajutor pentru energie, ca tu sa te bucuri de activitatea ta.

Suplimentele nutrivite trebuie consumate in armonie cu o alimentatie echilibrata si diversificata, respectand indicatiile si cantitatile recomandate. Ascultati-va corpul si oferiti-i ce are nevoie la momentul potrivit. Sa fim sanatosi!

Student la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, Cluj-Napoca. Pasionat de fitness, nutriție și antrenament. Încearcă să promoveze o abordare rațională, științifică pentru rezultate cât mai bune.

Radu Telcian
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Radu Telcian
Radu Valeriu Telcian, este scriitorul nostru. Radu este certificat ca instructor de fitness de către Asociația Europeană de Fitness ( EFA) și de către Ministerul Muncii, Familiei și protecției sociale și de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România. Pe lângă aceste certficări, este într-o continuă cercetare și studiu în ceea ce privește fitness-ul și sănătatea generală a corpului și minții. Radu este și atras de scris, fiind licențiat în Jurnalism, combinând în mod optim cele două domenii prin articole și postări în social media. Pasiunea pentru fitness și sport i-a adus și o colaborare cu Arsenal Romania Supporters Club, unde a scris editoriale, cronici și avancronici bazate pe analize sportive, evidențiindu-și calitățile de scriitor. Experiența sa ca și instructor de fitness se întinde pe mai mulți ani, timp în care a motivat și îndrumat numeroase persoane, oferindu-le informații și suportul necesar, adaptat în antrenamente pentru fiecare individ, pentru a obține rezultatele dorite și pentru a atinge si menține un stil de viață sănătos și activ. Călătoria sa în domeniul fitnessului și a sportului poate fi urmărită și în social media pe canale precum https://www.facebook.com/radu.telcian și https://www.instagram.com/radu_telcian/. În timpul său liber, Radu este mereu atent la cele mai noi detalii din domeniul fitnessului și al sportului, concentrându-se în ultima perioadă pe informații în domeniul antrenamentelor pentru mobilitatea corpului. Radu încearcă să își conducă viața prin aceste trei idei: Acționează, Motivează și Inspiră.
myprotein