Skip to main content
Suplimente

Cele mai bune shake-uri gainer pentru un bulk mai rapid

Cele mai bune shake-uri gainer pentru un bulk mai rapid
Evangeline Howarth
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Cauți să devii noul Eddie Hall? Sau poate doar te-ai săturat să fii ”prietenul slab”. Oricare ar fi motivele tale pentru creșterea masei musculare, un shake gainer poate fi cheia către un tanc de corp. Înainte de bulk, trebuie să știi cu ce îți alimentezi corpul pentru a profita  din plin. Un shake gainer e diferit față de un shake de proteine obișnuit, așadar a înțelege cum funcționează și care e momentul cel mai bun pentru a-l consuma va însemna o mai bună creștere în masă musculară.

Ce este un shake gainer?

Pentru a crește masa musculară, trebuie să consumi un surplus de calorii- asta înseamnă să consumi mai multe calorii decât arzi într-o zi. Un shake gainer poate să facă toată diferența dacă dieta ta obișnuită nu te ajută să pui kilogramele. De asemenea, ele conțin nutrienții  de care ai nevoie pentru a profita din plin de antrenamentele tale.  Plin de proteine și carbohidrați, ele ajută la sinteza proteinelor la nivel muscular, înlocuiesc depozitele de glicogen pentru energie și oferă suficiente calorii care ar fi fost consumate. Ingredientele din diferite shake-uri gainer pot varia semnificativ, de regulă în tipul de carbohidrați și proteine pe care le conțin. Îți dorești să cauți un shake care îți va da un imbold inițial rapid ( fără ca insulina sau glicemia să explodeze) cât și provizii susținute pe parcursul întregii zile.

Când ar trebui să îl consumi?

Nu există reguli dure și rapide pentru când ar trebui să consumi un shake gainer dar există momente pe parcursul zilei când ai putea să culegi mai multe beneficii.Poți să începi ziua cu un shake pentru a-ți energiza ziua, pentru că poate fi o opțiune substanțială și satisfăcătoare pentru micul dejun.  În aceeași măsură, consumat după antrenament te poate ajuta la recuperare în sensul înlocuirii depozitelor de energie consumate și asigurarea că ai consumat proteinele necesare pentru creșterea masei musculare.  

Găsește gainerul potrivit pentru tine

Am alcătuit o listă cu 3 dintre cele mai populare produse de creștere pentru ca tu să găsești produsul potrivit pentru tine. Fie că ești în căutarea metodei de a crește în masă musculară slabă sau lucrezi cu un buget, există o opțiune delicioasă pentru tine. Alegerea unui shake bine proporționat care să îți susțină creșterile este cheia succesului tău.

THE Gainer

Vrei să crești dar să rămâi definit? Până de curând, sezonul de bulking a însemnat adunarea de kilograme de grăsime pe lângă mușchi. De acum nu mai! Am dezvoltat un shake gainer nou, de ultimă generație care oferă cele mai curate calorii pentru ca tu să pui masă musculară serioasă și să uiți de grăsime.THE Gainer conține o combinație de carbohidrați cu digestie atât rapidă cât și lentă proveniți din cele mai de calitate surse și un amestec de proteine cu digestie rapidă și lentă.  Rația de 2:1 carbohidrați la proteine înseamnă că se poate utiliza eficient proteine de către corp și să creeze energie pentru creșteri gigantice. Am defalcat ingredientele, pentru ca tu să vezi de ce acesta e singurul shake de care ai nevoie în acest sezon de bulking.

Carb10™

Mai curate calorii de atât nu se găsesc- un complex de carbohidrați inceredibil de complex care oferă numai carbohidrați sănătoși și cu indice glicemic scăzut.  Osmolalitatea scăzută înseamnă golire gastrică rapidă ceea ce înseamnă că trece rapid în intestinul gros. De asemenea, vei evita o creștere și cădere urâtă a nivelului glicemiei și insulinei, pentru că îți oferă o eliberare lentă și susținută de energie.

Dextrină ciclică foarte ramificată

Acest carbohidrat, de asemenea trece prin stomac rapid pentru a fi absorbit de intestine și este trimis în mușchii tăi mai rapid. Acesta este carbohidratul tău cu acțiune rapidă pentru a-ți oferi acea energie inițială, însă proprietățile unice înseamnă că nu există o prăbușire a glicemiei sau insulinei.Dextrina ciclică este diferită de alți carbohidrați prin faptul că este absorbit treptat în sânge, așadar nivelul glicemiei rămâne constant. Așadar vei avea mai multă energie pentru a te antrena mai intens pentru perioadă mai mare fără să devii obosit sau infometat.

Amestec proteic

Am combinat Izolatul proteic din zer, Concentrat de proteine fosfolipidice din zer, Caseină micelară și Izolat proteic din zer pentru cel mai extrem și de durată pump proteic. Ca și la combinația de carbohidrați, amestecul premium de protein oferă calorii de calitate pentru ca tu să ai parte de creștere în masă fără vina unei diete nepotrivite. Amestecul de proteine cu digestie rapidă și lentă înseamnă că creșterea proteică va începe inainte ca tu să ieși pe ușa sălii de sport și va continua pe o perioadă îndelungată după.

Un amestec premium pentru ca tu să rămâi definit

Amestecul ideal de proteine, carbohidrați și grăsimi poate face toată diferența pentru compoziția corpului. Multe pudre pentru bulk sunt pline de calorii goale de la carbohidrați cu indice glicemic ridicat, cantități excesive de zahăr și grăsimi rele ceea ce înseamnă un bulk murdar care e dăunător fizicului tău. De aceea toate caloriile din THE Gainer- care sunt peste 750kcal- provin din ingrediente de calitate înaltă, pentru a oferi creștere în masă musculară curată și sănătoasă și pentru a preveni masă de grăsime nedorită.

Extreme Gainer Blend

Te chinui să pui masă musculară deși ai un regim de antrenament istovitor? Extreme Gainer Blend poate fi răspunsul pentru visele tale de întreptări. Cu 35g de amestec de proteine și 65g substanțiale de carbohidrați, poți fi sigur că acest shake te va ajuta să îți atingi macronutrienții și să spargi prin numărătoarea de calorii. De asemenea, acest gainer conține și creatină și l-glumatină pentru ca tu să profiți din plin de antrenamente și să crești masa musculară pe urmă. Amestecul de vitamine va ajuta să reducă oboseala ta, însemnând că poți să treci printr-o zi încărcată și tot să dobori un antrenament. Disponibil în 4 arome esențiale, Chocolate Smooth, Chocolate Mint, Strawberry Cream and Vanilla, tinde să devină o alegere preferată pentru sezonul de bulking.

Carbohidrați

Carbohidrații provin din amidon de porumb modificat care trece rapid prin stomac în intestin, pentru a putea fi absorbit de mușchi pentru a înlocui depozitele de glicogen- de asemenea, nu crește nivelul de insulină atât de mult ca alți carbohidrați. Un alt bonus al acestor carbohidrați este că poate fi folosit pentru ca un agent de absorbție pentru alți nutrienți cheie precum creatina și l-glutamina.

Weight Gainer Blend

Cauți să aduni caloriile fără să faci o gaură în portofel? Atunci Wheight Gainger Blend este suplimentul pentru tine. Această formulă de gainer conține peste 30g de proteine cu digestie rapidă și lentă și 50g de un amestec de carbohidrați,  în fiecare servire, pentru a supraalimenta sezonul tău de bulking. Poți alege dintre trei variante clasic de delicioase arome-  – Chocolate Smooth, Vanilla sau Căpșuni sunt aromele care să trezească momentul tău pentru gustare. Poți să devii creativ cu o variantă fără aromă și poți da aromele tale preferate din fructe sau poți încerca să adaugi Flavdrops. Proteina necesară pentru pomparea mușchilor provine dintr-un amestec de concentrat proteic din zer si concentrat proteic din lapte în timp ce carbohidrații sunt o combinație de făină de ovăz și maltodextrină pentru acea eliberare inițială de energie precum și o sursă prelungită pentru a preveni acea cădere de după sală.

Mesaj de luat acasă

Dacă cauți să ai un bulk substanțial, atunci un shake gainer poate face o mare diferență. Poate fi dificil sa atingi un surplus caloric când ai o viață ocupată plină de antrenamente dure. Așa că, fiecare dintre shake-urile noastre gainer sunt o cale convenabilă și hrănitoare să crești numărul de calorii, să intensifici recuperarea și să ai parte de creșteri uimitoare.

 

1Rasmussen, B. B., Tipton, K. D., Miller, S. L., Wolf, S. E., & Wolfe, R. R. (2000). An oral essential amino acid-carbohydrate supplement enhances muscle protein anabolism after resistance exercise. Journal of applied physiology88(2), 386-392.

2 Morifuji, M., Kanda, A., Koga, J., Kawanaka, K., & Higuchi, M. (2010). Post-exercise carbohydrate plus whey protein hydrolysates supplementation increases skeletal muscle glycogen level in rats. Amino acids38(4), 1109-1115.

3 Samadi, A., Gaeini, A. A., Kordi, M. R., Rahimi, M., Rahnama, N., & Bambaeichi, E. (2012). Effect of various ratios of carbohydrate-protein supplementation on resistance exercise-induced muscle damage. The Journal of sports medicine and physical fitness52(2), 151-157.

4 Compound Solutions Inc. Carb10™.

5 Glico. Highly Branched Cyclic Dextrin.

6 Miller, W. C., Lindeman, A. K., Wallace, J., & Niederpruem, M. (1990). Diet composition, energy intake, and exercise in relation to body fat in men and women. The American journal of clinical nutrition52(3), 426-430.

Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein