Skip to main content
Suplimente

Ce să cumperi de Black Friday | Cele mai mari reduceri din acest an

Ce să cumperi de Black Friday | Cele mai mari reduceri din acest an
Evangeline Howarth
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Black Friday se aproprie cu pași repezi. Într-o zi plină de oferte și reduceri probabil că nici nu știți de unde să începeți. Așa că am conceput un ghid cu cele mai bune oferte de Black Friday.

Când este marele eveniment? Începând de duminică, 18 noiembrie de la ora 16:00 vă puteți aștepta la cele mai mari reduceri de anul acesta.

Indiferent că vă satisfaceți poftele sau cumpărați mult asteptatele cadouri de Crăciun, v-am pregătit oferte foarte consistente și design-uri ediție limitată la care nu puteți rezista.

Pregătiți-vă de reduceri și oferte imbatabile de Crăciun pentru pasionații de fitness disponibile doar aici.

 

Calendar festiv cu bucăți de ciocolată cu proteine

Nu poți să ignori bucățile de ciocolată de Crăciun? Alege acest calendar cu ciocolată și bucură-te de bucățile gustoase în fiecare zi.

Calendarul conține bucăți de ciocolată din lapte bogat în proteine care așteaptă să fie savurate în luna Decembrie. Așa că poți începe numărătoarea inversă până la Craciun știind că ai spatele asigurat.

 

Îmbrăcăminte Ediție Limitată de Black Friday

Ești în căutarea unui nou echipament pentru antrenament? Descoperă gama noastră de îmbrăcăminte ediție limitată de Black Friday pe care o poți obține doar de aici.

 

PhaseTech

THE Whey+

Combină cel mai pur izolat proteic cu inovația PhaseTech™ și o să ajungi mai aproape de performanţă cu puterea THE Whey+. Cu o aromă, tehnologie și recuperare imbatabilă, acesta este cel mai bun shake proteic post-antrenament. Descoperă mai multe despre THE Whey+.

THE Amino+

Acest amestec foarte puternic de amino acizi va scurta timpul tău de recuperare. BCAA-ul PhaseTech oferă mușchilor blocurile de construcție necesare pentru recuperare după un antrenament intens. Fiecare servire conține un total de 14g de amino acizi și alte ingrediente importante pentru ca organismul să rămână în cele mai bune condiții.

Încearcă de acest Black Friday delicioasa aromă Tropical și pregătește-te de antrenamente mai intense. Descoperă mai multe despre THE Amino+.

THE Pre-Workout+

Oferă-i organismului energie așa cum nu ai mai făcut-o până acum cu THE Pre-workout+. Această formulă solidă conține cafeină cu eliberare fazată care te va umple de energie pe tot parcursul antrenamentului. Descoperă mai multe despre THE Pre-workout+.

 

THE Carb Crusher

Cel mai bun baton proteic - THE Carb Crusher este o gustare ideală fără zahăr. Conține o cantitate considerabilă de 21g de proteine și o medie de 100% din doza zilnică recomandată din 20 de vitamine și minerale esențiale. Care alt baton de ciocolată poate oferi aceste lucruri?

 

Impact Whey Protein

Pregătiți-vă de niște reduceri serioase la Impact Whey Protein de Black Friday. Este cea mai bine vândută pudră proteică din Europa - din motive evidente. Conține 21g de proteine de calitate ridicată, 4.5g de BCAA, 3.6g glutamină și doar 1.9g de grăsimi, fiind cel mai bun combustibil pentru atingerea obiectivelor in materie de fitness.

Disponibil în peste 40 de arome, unele indispensabile în perioada Crăciunului. Încearcă aromele de Caramel Sărat, Portocale și Ciocolată sau Marţipan.

 

FlavDrops

FlavDrops sunt perfecte pentru aromarea prăjiturilor de Crăciun, a cafelei, shake-urilor sau terciului de ovăz. Având zero calorii sau grăsimi și 17 arome de unde să alegeți, FlavDrops este indispensabil rețetelor de Crăciun.

 

De reţinut

Dacă această listă nu este de ajuns, atunci pregătiți-vă de oferte serioase disponibile pe  pagina noastră web. Intrați în acest sezon cumpărând daruri care vă vor ajuta la îndeplinirea obiectivelor in materie de fitness de Crăciun.

Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein