Skip to main content
Suplimente

Ce este Clear Whey Isolate? – Myprotein Blog

Ce este Clear Whey Isolate? – Myprotein Blog
Myprotein RO
Scriitor si expert1 an Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Nu ne-am conformat regulilor cu privire la modul în care se fac shake-urile proteice când am venit cu suculentul Clear Whey. Și cu vara aproape de colț, este timpul să faceți din nou provizii pentru acele antrenamente călduroase de primăvară/vară.Dacă ați întârziat puțin și nu ați încercat până acum shake-ul nostru proteic răcoritor și suculent, lăsați-ne să vă facem cunoștință. Iată tot ce trebuie să știi despre Clear Whey.În primul rând, lăsați-l pe nutriționistul Richie să vă spună despre proteinele din zer…

https://www.youtube.com/watch?v=nSjmHzpwGiA&ab_channel=Myprotein

Ce este Clear Whey?

Clear Whey Isolate este un shake de proteine cu conținut scăzut de zahăr, care oferă o impresionantă porție 20 g de proteine per servire și vine în douăsprezece arome de fructe, inclusiv Bitter Lemon, Mojito, Portocale și Mango, Ceai de Piersici și Rainbow Candy.

Antrenamentele din vreme caldă sunt aici, ceea ce înseamnă că este momentul perfect pentru a vă schimba shake-urile clasice, cremoase, cu această alternativă suculentă. La fel de bine de amestecat și plin de proteine, acest shake proteic revigorant are o aromă acidulată și este perfect pentru după antrenament sau oricând ai nevoie de o împrospătare.Pur și simplu amestecați o linguriță cu apă, agitați și lăsați să se așeze timp de 15 secunde, apoi savurați. Dacă simțiți cu adevărat în plus, puteți chiar servi cu câteva cuburi de gheață... dacă aceasta nu este o băutură grozavă la piscină, nu știm ce este.

Are chiar și recenzii de 5 stele

Rossibop — “Cea mai bună proteină din toate timpurile ⭐⭐⭐⭐⭐”

Mixabilitate: ⭐⭐⭐⭐⭐Gust: ⭐⭐⭐⭐⭐Eficacitate: ⭐⭐⭐⭐⭐“Am luat Impact Whey de ani de zile și am fost intrigat de asta. Dacă te-ai plictisit să bei milky shake, atunci 100% trece la Clear Whey! Am primit aroma de portocale și mango, care are un gust incredibil și este mult mai răcoritoare după antrenament.“

Al – “Un game-changer ⭐⭐⭐⭐⭐”

Mixabilitate: ⭐⭐⭐⭐⭐Gust: ⭐⭐⭐⭐⭐Eficacitate: ⭐⭐⭐⭐⭐“Unul dintre cele mai bune produse pe care Myprotein le-a produs de departe. Ușoară, răcoritoare și perfectă pentru după sală. 87 de calorii și 20 g de proteine per porție este un adevărat schimbător de joc. Se amestecă foarte ușor și are un gust grozav!”

De ce am nevoie de proteine?

Așadar, ești convins de gustul tentant al Clear Whey Isolate, dar nu ești sigur de ce ai avea nevoie de un shake proteic. Nu-ți face griji, suntem aici să lămurim lucrurile pentru tine…Shake-urile de proteine ​​pot fi o modalitate delicioasă de a vă crește aportul de proteine, alături de o dietă echilibrată și hrănitoare.Înainte de a intra chiar în partea de fitness, proteinele sunt o parte vitală a dietei tale zilnice, deoarece ajută la menținerea lucrurilor să funcționeze așa cum ar trebui. Este implicat în producerea de hormoni, enzime și este o componentă a fiecărei celule din organism - este un element de construcție al mușchilor, cartilajului, părului, pielii și unghiilor.De aceea, un shake de proteine ​​poate fi o completare atât de importantă la rutina ta de antrenament, deoarece ajută la creșterea și menținerea mușchilor, susținând tot efortul pe care îl depui antrenamentelor tale.Nutriționistul Jennifer Blow spune: „Proteina este un macronutrient vital în dietă. Necesarul mediu pentru un adult sedentar ar fi de aproximativ 45-55 g pe zi, dar pentru cei care doresc să-și dezvolte mușchii, acest lucru ar putea fi de până la 130 g de proteine ​​pe zi, pentru o persoană medie de 70 kg.”
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein