Skip to main content
Suplimente

Carb Crusher / Elimină poftele

Carb Crusher / Elimină poftele
Myprotein RO
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Carb Crusher / Elimină poftele

Ce este Carb Crusher?

Știai că majoritatea batoanelor de ciocolată din supermarket conțin în jur de 25g de zahăr? Ele, fiind pline de calorii, reprezintă 100% din aportul zilnic de zahăr pe care ar trebui să-l ai.Dacă ești mereu în căutarea a ceva care poate fi gustos și care să nu-ți strice dieta, cea mai nouă inovație a noastră este cea mai bună soluție.Batoanele noastre Carb Crusher au un conținut mare de proteine și un conținut scăzut de zahăr  - realizate special pentru a-ți satisface papilele gustative. Fiecare baton delicios furnizează 21g de proteine și 100% din aportul recomandat de vitamine și minerale - totul cu numai puțin de 2.7g de carbohidrați de impact. Deci, indiferent că ești la birou sau te duci la sală, această gustare este potrivită.

Ingredientele

Realizate cu 21g de proteine, batoanele Carb Crusher te vor ajuta să crești în masa musculară oferindu-ți energie în timpul antrenamentelor. Un ingredient foarte important pentru menținerea și creșterea masei musculare, proteina furnizează corpului aminoacizii esențiali de care are nevoie corpul tău atunci când se antrenează și, în același timp, asigură și recuperarea.Acest baton îți oferă 100% din aportul zilnic recomandat din 20 de tipuri diferite de vitamine și minerale, indiferent de scopul pe care îl ai, te asigurăm că batoanele noastre au ingrediente sănătoase de care corpul are nevoie în fiecare zi.

Cea mai bună parte a batoanelor Carb Crusher este că ele conțin nu mai mult de 2.7g de carbohidrați de impact - acesta este zahărul care va crește nivelul de glucoză din sânge. Cu ajutorul aromelor delicioase, puteți folosi aceste batoane în locul desertului.

Ce sunt Carbohidrații de Impact?

Carbohidrații de impact, cunoscuți ca și ‘impact carbs’, este un termen folosit pentru a descrie carbohidrații simplii care cauzează o creștere a cantității de glucoză în sânge. Motivul pentru care carbohidrații de impact cauzează un nivel ridicat de zahăr este că aceștia sunt realizați dintr-o singură sau din două unități de zaharide. Asta înseamnă că, corpului nu îi trebuie o pauză pentru a-i digera, deci, sunt disponibili foarte repede după ce i-ai consumat. Ei apar natural în diferite alimente cum ar fi fructele sau legumele, dar cei de care trebuie să ne ferim sunt cei care se găsesc în dulciuri și prăjituri.

În cazul în care vei realiza un antrenament de rezistență, mâncatul carbohidraților simpli nu este un lucru rău, dar, pe de altă parte, mâncatul alimentelor cu o mulțime de zahăr adăugat va duce la pierderea energiei.Când zahărul este eliberat natural în sânge după ce ai mâncat, hormnul de depozitare, insulina, este secretată de către pancreas. Insulina folosește zahărul ca energie, și depozitează excesul de glicogen (depozitele de carbohidrați) și depozitele de grăsime. Cu cât nivelul de zahăr este mai mare în sânge, cu atât mai multă energie va depozita corpul tău și va fi transformată în grăsimi, și în timp ce insulina este secretată, potențialul de ardere al grăsimilor este în repaus.

Când ne putem bucura de Carb Crusher?

Te poți bucura de aceste batoane oricând pe timpul zilei - acasă, la birou, sau imediat după o sesiune de antrenament. Și, sunt potrivite pentru cei care doresc o dietă scăzută în zahăr.

3 Arome Delicioase

Este greu să găsești  o gustare care să iasă în evidență prin valorile nutriționale pe care le are, dar și pentru gustul pe care îl are. Batoanele Carb Crusher le au pe amândouă. Cu trei arome care îți vor satisface papilele gustative, îți vei dori să le ai pe toate 3 în geanta de sală.

Ciocolată Neagră și Sare de Mare

O bază delicată, ușoară de mestecat, de ciocolată neagră, presărată cu sare de mare pentru a crea o senzație specială de aromă și acoperită cu un strat generos de caramel și crispies - toate acoperite cu o ciocolată neagră delicioasă.

Prăjitură cu căpșuni

Scufundată în lapte cu ciocolată, această bază catifelată de căpșuni este infuzată cu crispies crocante pentru a-ți oferi cel mai bun desert de care ai avut parte, fiind acoperită și cu caramel delicios.

Nuci și Caramel

O bază irezistibilă aromată cu nuci, acoperită cu caramel care ți se va topi în gură - și acoperită în exterior cu lapte cu ciocolată

Verdictul nostru despre Carb Crusher? Uită de alimentele nesănătoase și consumă un baton de fiecare dată când te afli în deplasare.

Carb Crusher
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein