Skip to main content
Suplimente

Amestecul Superalimentar Verde: Suplimentul tău total de superalimente

Amestecul Superalimentar Verde: Suplimentul tău total de superalimente
Myprotein RO
Scriitor si expert1 an Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Amestecurile de fructe și legume reprezintă o tendință în creștere rapidă și din motive întemeiate. Sunt suplimente superalimentare ideale pentru a vă ajuta să vă creșteți aportul de o mulțime de vitamine și minerale într-un mod simplu și gustos - fără tam-tam sau cheltuiala pregătirii mesei. Sunt convenabile de adăugat la shake-ul tău de proteine sau smoothie-ul cu fructe pentru a injecta o cantitate rapidă de sănătate în dieta ta.Indiferent dacă trăiești cu rușinea de a nu iubi varza kale atât de mult pe cât spune Instagram că ar trebui, sau pur și simplu nu ai bugetul necesar pentru a include cinci porții de fructe și legume proaspete în dieta ta în fiecare zi - noi te sprijinim cu amestecul nostru superalimentar verde.

Ce este Amestecul Superalimentar Verde?

Va fi nevoie de mai mult decât un nume de lux pentru a te convinge de asta, nu? Nu vă faceți griji, avem faptele și cifrele pentru a susține exact de ce merită să încercați această pulbere nutritivă reformulată.În primul rând, Green Superfood Blend este plin cu 27 de extracte naturale de fructe, legume și alimente.S-ar putea să sune mult de strâns, dar aceste ingrediente au fost uscate cu experiență sub formă de pulbere, ceea ce înseamnă că, într-un fel, obțineți mai mult din acest amestec. De exemplu, cantitatea de kale care a fost condensată în 500 g de pudră este de fapt echivalentă cu peste dublu față de (1151 g) de varză proaspătă.Și beneficiile care vin din aceste extracte sunt la fel de generoase - le vom detalia mai jos...

Vitamine esențiale

Vitaminele esențiale joacă un rol vital în multe dintre funcțiile organismului și sunt esențiale pentru o sănătate bună - iar acum nu a fost niciodată mai ușor să obțineți doza dvs. zilnică. Amestecul nostru de super-alimente este încărcat cu extracte sănătoase care oferă un efect rapid de vitamine:

Vitamina C

Amestecul este plin de vitamina C din ingrediente precum extracte de rodie, kale, spanac, broccoli, mure și fructe de soc. Această vitamină puternică este un antioxidant puternic care poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la menținerea funcționării sistemului nervos așa cum ar trebui.Nu are grijă doar de lucrurile din interior – vitamina C este implicată în formarea colagenului, care este o proteină importantă în organism care vă ajută să vă mențineți pielea, dinții, gingiile, unghiile și părul sănătos și puternic.

Vitamine B

Cu făină de orez, AncienTrim, kale, spirulina și pudră de iarbă de orz, obțineți și o porție de vitamine B - tiamină, riboflavină, niacină, acid folic și vitamina B6. Acestea funcționează cel mai bine ca grup și sunt implicate în multe procese, inclusiv metabolismul, funcția psihologică și formarea globulelor roșii.

Vitamina K

Varza, rodia, broccoli, spanacul, murele și praful de iarbă de lucernă din acest amestec sunt toate surse de vitamina K - care joacă un rol cheie în menținerea oaselor sănătoase.

Beta-Caroten

Beta-carotenul este un pigment roșu/portocaliu care se găsește în multe fructe și legume proaspete - gândiți-vă la morcovi strălucitori, ardei și cartofi dulci. Uneori este denumită „provitamina A”, deoarece este transformată de organism în vitamina A.Vitamina A este necesară pentru vederea normală (de unde și mitul că consumul de morcovi vă va ajuta să vedeți în întuneric) și joacă un rol în menținerea sistemului imunitar și a pielii sănătoase.

Green Superfood Blend conține morcovi, spanac și pudră de kale, toate surse bune de beta-caroten.

Minerale esențiale

Acestea sunt vitaminele acoperite, dar există încă atât de mulți alți micronutrienți esențiali pe care să-i urmăriți. Green Superfood Blend include și:

Fier

Fierul este un mineral foarte important de care ai nevoie în dieta ta. Lipsa de fier din dieta ta poate cauza o serie de probleme în organism, inclusiv oboseală și dificultăți de respirație.

Green Superfood Blend conține spirulina și pulbere de spanac, care sunt ambele surse excelente de fier.

Mangan

Pe lângă varză, spirulina, iarbă de orz și pulbere de sfeclă, acest amestec oferă și mangan, care joacă un rol important în formarea țesutului conjunctiv, menținerea oaselor sănătoase și susținerea metabolismului.

Fosfor

Varza kale, iarba de orz și pudra de spanac din amestecul Superfood sunt toate o sursă de fosfor, care este de fapt al doilea cel mai abundent mineral din corpul uman.Fosforul este esențial pentru creșterea celulară, ajutând la funcționarea normală a membranelor celulare și este vital pentru menținerea oaselor și dinților sănătoși.

Magneziu

Pulberea de spanac din acest supliment este o sursă excelentă de magneziu, care ajută la funcționarea normală a mușchilor, la sinteza normală a proteinelor și ajută la reducerea oboselii și oboselii.

Antocianine

Nu se oprește aici. Pe lângă faptul că vă oferă toate acele vitamine și minerale esențiale, Green Superfood Blend conține și antocianine din extractele de mure, afine incluse.Antocianinele sunt pigmenții care dau multor plante culorile lor roșu, albastru și violet - și prin urmare, se găsesc în mod natural în multe fructe și fructe de pădure.Mai sunt cercetări de făcut pentru a determina rolul exact al antocianilor, dar este larg acceptat că acestea par să aibă proprietăți antioxidante - ceea ce înseamnă că pot ajuta la prevenirea daunelor cauzate de radicalii liberi.

Fibre

Multe dintre extractele din acest amestec furnizează fibre - iarbă de orz, rodie și mure, pentru a numi doar câteva. Fibrele sunt o parte foarte importantă a dietei dumneavoastră, deoarece ajută la menținerea și îmbunătățirea sănătății digestive.

Clorofilă

Bine, știm că clorofila probabil nu sună chiar a ceva ce vrei să mănânci, mai ales pentru că este și motivul pentru care plantele sunt verzi. Dar credeți-ne, acest pigment are câteva beneficii surprinzătoare pentru sănătate și pentru oameni.Studiile au arătat că poate încetini rata cu care se reproduc bacteriile dăunătoare – făcându-l bun pentru vindecarea rănilor și prevenirea infecțiilor.

Când ar trebui să iau Amestecul Superalimentar Verde?

Cu siguranță, după toate aceste beneficii, singurul lucru care vă rămâne de făcut este să decideți când o să vă bucura de această bunătate a pudrei superalimentare în dieta dumneavoastră.

Te poți bucura de Green Superfood Blend în orice moment al zilei, cu toate acestea, cu atât de multe ingrediente care stimulează energia - cum ar fi extractul de ceai verde și vitamina C care reduce oboseala - este grozav să bei dimineața pentru a-ți începe ziua cu bine.

Disponibil în variantă fără arome, piersică și mango, zmeură și merișor - vă puteți bucura de toate beneficiile naturii fără ca acestea să vă lase un gust amar în gură. Adăugați varianta fără aromă la shake-urile și smoothie-urile obișnuite sau amestecați una dintre versiunile aromate cu apă.Dacă te simți aventuros, poți chiar să adaugi la amestecul tău de clătite pentru o porție super-sănătoasă.Ce mai aștepți? Cumpără acum aceste suplimente verzi.
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein