Aceasta va fi rețeta ta de fajitas vegane de bază, pentru nopțile din timpul săptămânii.
Știai că ciupercile Portobello sunt înlocuitoarele perfecte pentru fajitas vegane? Gătește această cină vegană în exact 15 minute pentru o masă vegană rapidă și delicioasă pentru nopțile din timpul săptămânii.
Vrei să îți crești nivelul de proteine? Adaugă niște fasole roșie pentru un plus de proteine care sunt de asemenea pline de fibre, vitamina B1, magneziu și fier.
Ingrediente
- 1 lingură ulei de cocos
- 2 ardei grași
- 1 ceapă albă
- 4 ciuperci Portobello feliate
- Condimente pentru fajita
- 1 lingură sos de soia
- un pumn de ardei jalapeño murați
- 6 tortilla din grâu integral
- Guacamole
Metodă
- Încălzește o tigaie mare și adaugă uleiul de cocos. Odată topit, adaugă ceapa feliată și ardeii grași. Prăjește timp de 8-10 minute până când legumele se înmoaie pe urmă adaugă condimentele în timp ce amesteci și prăjește timp de 2 minute.
- Adaugă ciupercile Portobello și sosul de soia la amestec și prăjește până când devin rumenite, 4-6 minute.
- Odată rumenite, încălzește tortilla în cuptor sau microunde. Umple tortilla cu amestecul tău de fajita Portobello și adaugă peste el ardeii jalapeño, guacamole și salsa.
Valori nutriționale
Cantitate per servire
Calorii 439kcal
Total Grăsimi 15g
Total Carbohidrați 35g
Proteine 12g