Skip to main content
Motivation

Move30 | 30 de zile, 30 de moduri | Călătoria ta

Move30 | 30 de zile, 30 de moduri | Călătoria ta
Kieron Curtis
Scriitor si expert7 luni Ago
Vezi profilul lui Kieron Curtis

Fă primul pas pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică și starea de bine, în fiecare zi, timp de 30 de zile. Aceasta este, pe scurt, Move30. Dar în realitate este mult mai mult decât atât.

Eliberați-vă de rutinele simple care nu vă servesc nimic benefic și adăugați viață în antrenamentul dumneavoastră, construind prin mișcare regulată o rutină zilnică de care nu vă veți plictisi niciodată.

Ce este Move30?

Move30 este oportunitatea ta de a schimba rutina de fitness și nutriție. Și Move30 nu este o rutină militaristă pe care o veți urî la sfârșitul primei săptămâni. Varietatea se află în centrul acestei mișcări. 30 de zile, 30 de moduri de a te mișca.

În fiecare zi, pe parcursul lunii Octombrie, veți găsi idei noi de antrenament și nutriție pe canalele Myprotein, oferite de comunitatea noastră de experți și de colegii entuziaști.

Alăturați-vă nouă și schimbați lucrurile cu Move30. Ieșiți din zona de confort și găsiți noi modalități de a vă mișca. Probabil că veți fi surprins de tot ceea ce nu știți că poate realiza corpul dvs. și cât de mult vă va plăcea.

Cea mai bună parte este că sunteți în întregime în control. Urmăriți Myprotein, vizitați blogul, consultați comunitatea noastră de experți și influenceri pentru a vă inspira și apoi faceți ceea ce vă atrage. Dimineața devreme, seara târziu, în sala de sport, în parc, pe un perete de cățărare, tu faci ceea ce dorești.

 

mOVE30 - Make your move to improve your fitness and wellness, every day for 30 days

Ce poți face?

Varietatea este cheia la Move30. Nimic nu este exclus, atâta timp cât îți face sângele să fie în mișcare și te motivează să acționezi în fiecare zi, timp de 30 de zile.

Călătoria dvs. cu Move30 ar putea fi să începeți fiecare zi cu un antrenament de yoga. Ar putea fi să vă alăturați meciului săptămânal de fotbal în cinci. Move30 ar putea fi imboldul care să vă ajute să atingeți noi recorduri în sala de sport. Poate că v-ați dorit dintotdeauna să încercați alergarea în pantă, înotul, snowboarding-ul, surfing-ul, skateboarding-ul, HIIT, cățăratul, fitnessul funcțional sau poate că este vorba de a face în sfârșit pasul cel mare și de a te apuca de antrenamente în sala de forță.

Ideea este că activitatea poate fi cam orice doriți, atâta timp cât este ceva în fiecare zi, timp de 30 de zile.

Îngrijirea de sine ar putea fi în capul listei dvs, și asta e minunat. A te mișca nu înseamnă doar fizic. Poți face Move30 și pentru starea ta de bine.

Is Move30 your cue to drink enough water every day for 30 days? Fantastic. Let us know how well you feel at the end of the month.And the Myprotein community knows that nutrition is key to performance improvement, so why not try meal prep for October? The Myprotein Kitchen is full of macronutrient packed recipes that are simple, delicious and nutritious.

 

Cum safiiimplicat

Ei bine, în primul rând, fiți activi în fiecare zi timp de 30 de zile. Faceți o mișcare pentru sănătate, fitness sau bunăstare. 

Urmăriți Myprotein, comunitatea noastră de ambasadori și experți pentru a vă inspira și a vă menține motivați. 

Și apoi împărtășiți călătoria dvs. cu noi pe platforma socială aleasă de dvs. folosind #Move30. Îi vom sărbători pe toți cei care se implică pe canalele noastre, iar tu i-ai putea inspira și pe alții. S-ar putea chiar să existe câteva recompense oferite celor care îmbrățișează pe deplin Move30. 

*DOAR PENTRU UK* Dacă locuiți în nord-vestul Angliei, puteți chiar să vă alăturați nouă la Fitness First Wigan pentru o clasă HIIT Move30. Unii dintre influencerii noștri vor fi, de asemenea, acolo.

Mesaj de reținut 

Move30 este o lunădestinatăschimbăriilucrurilor. mișcarepentru a-țiîmbunătățicondițiafizicășistarea de bine, înfiecare zi, timp de 30 de zile. Vețigăsiinspirație pe canalelenoastre cu modalități de a adăuga un plus de viațăînactivitateafizicăînnutrițieșiînrutina de îngrijire de sine. Implică-teîmpărtășindcălătoria ta Move30 pe rețelele de socializarefolosind #Move30.

 

Produse recomandate

   
   

Kieron Curtis
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Kieron Curtis
myprotein