Skip to main content
Antrenament

Cinci motive să încerci ”Dry January”

Cinci motive să încerci ”Dry January”
Myprotein RO
Scriitor si expert3 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Este acel moment al anului din nou. Ai mâncat greutatea ta corporală de plăcinte și curcan, tot alcoolul de Crăciun pe care l-ai cumpărat a fost băut și toată lumea începe să vorbească despre rezoluții.Una dintre cele mai comune rezoluții pentru a începe anul este Dry January. Asta înseamnă fără alcool pentru întreaga lună. Asta ar putea fi o provocare pentru mulți dintre noi dar ar putea fi totodată incredibil de benefic și va porni anul tău cu un start strălucitor dacă reușești să îl realizezi.Iată cele 5 motive ale noastre pentru care să încerci dry January. 

1. Vei dormi mai bine

Alcoolul poate afecta somnul tău, care te oprește din a cădea într-un somn adânc și te face să te trezești pe parcursul nopții și adesea dimineața devreme. Așadar, dacă te înhami la Dry January, așteaptă-te să numeri mai puține oi și să ai parte de un somn mult mai de calitate.  

2. Vei avea mai multă energie 

Bineînțeles, cu mai mult somn, vei avea mai multă energie. Acel sentiment leneș pe care îl ai după o noapte de vin, beri sau orice altceva, poate să stea în calea unor sarcini zilnice importante precum mersul la sală. Și cum atât de mulți dintre noi ne dorim să intrăm într-o rutină bună ca parte a noului an, vom avea nevoie de toată energia disponibilă.   

3. Vei economisi bani

Probabil știi deja cât de scump este alcoolul. Dacă ești un mare băutor, ai putea salva o sumă mare de bani dacă nu consumi alcool timp de o lună. Gândește-te la toate lucrurile pe care ai putea să cheltui acei bani în plus...sau poate poți să recuperezi când sărbătorești realizarea ta la 1 februarie.  

4. Ai putea slăbi în greutate

Alcoolul tinde să aibă multe calorii. Și o noapte grea de băut în fiecare săptămână ar putea să însemne un regres semnificativ pentru călătoria ta în materie de fitness.   Și probabil nu trebuie să îți amintim de asta dar de îndată ce ai băut un pic, ai tendința să devii destul de flămând, consumând mai multă mâncare decât ai face-o în mod normal. Cu toții suntem în favoarea unei pizza bună din când în când dar dacă dorești să slăbești, să elimini alcoolul și acea gustare de la miezul nopții ar putea fi un loc bun de început.  

5. Va porni țelurile tale de an la maxim. 

Începe noul an la maxim cu o realizare uriașă precum dry January. Să realizezi un obiectiv ca acesta chiar la începutul anului îți poate oferi avântul necesar de a continua să perseverezi cu celelalte rezoluții. De îndată ce ai succesul de la dry January în sac, nu vei avea probleme în a mai bifa câteva din rezoluțiile tale de anul nou.

Mesaj de luat acasă

Dacă nu găsești o rezoluție pentru acest an nou, încearcă dry January. Te va ajuta să te pornești cu țelurile tale în materie de fitness, să economisești ceva bani în plus și te va stimula să bifezi mai departe acele rezoluții de anul nou.Vei avea și drepturi de laudă pentru tot restul anului pentru a arăta realizarea ta uriașă. 
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein