Skip to main content
Antrenament

Ambasadorii ne spun secretele care stau la baza încrederii lor

Ambasadorii ne spun secretele care stau la baza încrederii lor
Emily Wilcock
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Emily Wilcock
Făcând trecerea de la secțiunea de cardio la secțiunea de antrenamente cu greutăți poate părea descurajatoare în orice sală de forță. Este forma mea de execuție corectă? Se holbează ceilalți la mine? Sunt colanții mei rezistenți la genuflexiuni? - întelegem fenomenul. Sala de forță ar trebui să fie o metodă de evadare și un loc unde să ne punem sângele în mișcare, nu un loc care să ne facă timizi și anxioși.Pentru a sărbători puterea feminină, în această ,,Săptămână a puterii”, am întrebat câteva dintre ambasadoarele noastre ce le face să fie încrezătoare, pentru a te ajuta să te simți de neoprit în sala de forță.

https://www.youtube.com/watch?v=Al4aK0jd_Vs&ab_channel=ShopMyprotein

Plănuiește, plănuiește, plănuiește.

Ce rău ar putea să se întămple atât timp cât ai un plan bun?Făcând abstracție de orice altceva, un plan te poate ajuta să rămâi consecvent, indiferent de cât de inconfortabil te-ai putea simți.  Continuă puternic - lucrurile se vor îmbunătăți! Ca o alternativă, planificarea outfitului, nu numai că reprezintă o sursă de motivație, dar îți poți de asemenea adapta outfitul la antrenament - fără colanți transparenți astăzi. Ambasadoarele noastre iubesc să planifice de asemenea...

Elle Edwards

“Iubesc să plănuiesc! Dacă nu plănuiesc în avans ceea ce voi face, de obicei voi avea o sesiune de antrenament nesatisfăcătoare și voi pierde vremea pe telefon sau visând cu ochii deschiși. Un program de antrenament bun, care mă face să transpir și să simt febra în toți mușchii vizați, mă face să-mi intru în ritm și să mă simt excelent! Un outfit drăguț de la MyProtein și un playlist bun poate ajuta de asemenea.”

Hanh Dinh

“Cred cu tărie în afirmația cum că atunci când arăți bine, te simți bine, iar pentru mine, acest lucru înseamnă să port culori deschise și distractive și părul prins sus în coadă. Uneori trebuie doar să te îmbraci cu perechea favorită de pantaloni scurți, să-ti strângi părul în coadă și să treci la treabă! Acest mod de a gândi m-a ajutat întotdeauna când am mers la antrenament.”

Dragostea față de sine este cea mai importantă

De ce nu suntem încrezători? De multe ori se întâmplă acest lucru deoarece căutăm validări externe, dar dacă știm cine suntem, atunci ce contează ceea ce crede altcineva? Încrederea vine din interior, trebuie doar să o găsești, iar ambasadorii noștri au fost de acord...

Elle Edwards

“Compară-te doar cu tine din trecut. Ești exact unde ar trebui să fii, ai încredere.”

 Hanh Dinh

“Schimbă cursul poveștii - anxietatea și modul negativ de a gândi sunt metode prin care ne sabotăm potențialul. Trebuie să schimbăm modul de a gândi, astfel încât gândurile noastre să ne ajute și nu să ne împiedice!”

 Lesley Fernandez

“Metoda de a te preface până când reușești a funcționat pentru mine. Din a fi cel mai mare critic al meu, a trebui să devin cel mai mare fan al meu, deși la început nu credeam complet în afirmațiile pozitive pe care le spuneam despre mine, cu trecerea timpului am reușit să cred ceea ce spun. De asemenea, am încetat din a mă compara cu frumusețea nerealistă. M-am focusat să fiu cea mai bună versiune a mea, nu ceea ce credeam că ar fi trebuit să fiu.”

 Marisa Turner 

“Fă-ți complimente zilnic. Spune-ți ceea ce îți place la tine, și concentrează-te pe punctele tale tari. Când ne focusăm pe dragostea față de sine, devenim mai încrezători cu toată ființa noastră.”Ambasadoarele noastre și-au găsit dragostea față de sine, acum este rândul tău. Dragostea față de sine înseamnă încredere. Acum strigă tare să audă și persoanele din spate.

Fă un pas înapoi

Este mult prea ușor să te compari cu persoanele din jurul tău. Persoanele cu recorduri personale mai mari, cu mai multă încredere, lista ar putea continua. Este important să-ți amintești că nu cunoști toate aspectele legate de persoanele din jurul tău. Cum te poți compara fără să știi toate detaliile? Simplu. Nu poți. Ambasadoarele noastre au învățat să controleze acest aspect...

 Hanh Dinh

“Seteaza-ti obiective măsurabile și monitorizeaza-ti progresul - propune-ti obiective care se pot cuantifica! Numerele nu mint și observarea progresului pe care l-ai realizat din momentul în care ai început călătoria și până în prezent, poate reprezenta o sursă bună de încredere în tine.”

Lesley Fernandez

“Stabilirea unui record personal sau oricând o persoană mă complimenteaza în sala de forță, înseamnă pentru mine că roadele muncii mele sunt vizibile.”

Marisa Turner

“Acceptă pe deplin versiunea curentă a ta - conștientizând că încă mai ai mult de muncă, însă luând în considerare cât de departe ai ajuns. Acceptarea propriei persoane, te poate ajuta să dezvolți o nouă perspectivă asupra ta care poate duce la o încredere de sine fantastică.”Nu te lăsa descurajat de comparații. Concentrează-te pe propria persoană, pe progresele proprii, cât de departe ai ajuns și cum vei reuși să-ți atingi obiectivele.

Citatul zilei

Elle Edwards

“În afara zonei tale de confort este locul unde dezvoltarea personală se întâmplă. Făcând lucruri care te sperie, te va face să crești ca persoană și să devii mai încrezător.”

Mesajul de reținut

Amintește-ți aceste sfaturi de top de la ambasadoarele noastre, înfruntă-ți temerile, mergi în secțiunea de antrenamente cu greutăți cu capul sus și lucrează-ți corpul corespunzător. Din moment ce tu ești fericită și faci ceea ce-ți place, nu contează ceea ce crede altcineva. Dă-i înainte, fato!
Emily Wilcock
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein