55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Pre-antrenament

15 rezultate

Pentru a obține cele mai bune rezultate din antrenamentul tău, nutriția înainte de antrenament trebuie să fie o prioritate. Echipa noastră a lucrat din greu pentru a-ți oferi o gamă de amestecuri și formule unice pentru a ne asigura că ești bine pregătit pentru fiecare sesiune de antrenament.

Ai un program încărcat și trebuie să alergi? Nicio problemă. Gustările noastre pre-antrenament și shake-urile instant au fost adaptate pentru a-ți sprijini obiectivele individuale, indiferent care ar fi acestea.


Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt Pre-Workouts?

Suplimentele pre-antrenament sunt concepute cu ingrediente precum cofeina, pentru a vă oferi un impuls de energie pentru a face față cerințelor unui antrenament de intensitate ridicată. Acestea sunt luate de obicei cu 30-60 de minute înainte de antrenament și oferă nutrienți care vă vor da putere sesiunii de antrenament. Unele suplimente conțin, de asemenea, creatină, care s-a dovedit științific că mărește performanța fizică a exercițiilor fizice de scurtă durată și de intensitate ridicată, cum ar fi halterele - perfect dacă doriți să spargeți acele PB-uri.


Care sunt beneficiile Pre-Workouts?

Administrarea unui supliment pre-antrenament vă poate oferi combustibilul necesar pentru un antrenament, excelent dacă mergeți la sală dimineața devreme sau seara târziu, când motivația și energia pot fi scăzute. Acestea susțin toate obiectivele de antrenament, ceea ce înseamnă că preantrenamentele pot fi luate de oricine, indiferent de ambiția sa - de la construirea mușchilor pentru o competiție de culturism, până la simpla menținere în formă. Sunt perfecte pentru a fi luate alături de suplimentele post-antrenament, asigurându-se că efortul și timpul pe care îl depuneți la sală nu se irosesc.


Când ar trebui să iau pre-antrenamente?

Cele mai multe pre-antrenamente ar trebui să fie luate în termen de 30 - 60 de minute înainte de exerciții. Rețineți că momentul în care ați mâncat ultima dată poate afecta momentul în care începeți să simțiți efectele pre-antrenamentului, deoarece acesta va încetini digestia și absorbția.


Cât timp durează pre-antrenamentele?

Cât timp durează un pre-antrenament depinde de cât de multă cofeină și sau alți stimulenți se află în produs. Cu cât este mai stimulant, cu atât va dura mai mult. Majoritatea stimulanților își mențin efectul într-un anumit fel timp de patru până la șase ore după consum.


Este mai bine să luați o tabletă sau o pulbere de pre-antrenament?

O pudră poate fi mai bună dacă aveți dificultăți în a vă hidrata în mod adecvat, deoarece aceasta va fi o modalitate pasivă de a absorbi mai multe lichide, însă alegerea depinde de preferințele personale. Ambele ar avea efecte similare, însă o pudră ar putea, de asemenea, să ofere efecte mai rapide, deoarece începe să se absoarbă prin receptorii din gură.


Cât de multă cofeină ar trebui să am pre-antrenament?

Acest lucru depinde de toleranța dvs., însă dozele eficiente bazate pe cercetare variază de obicei între 100 și 300mg pe porție. Vă sfătuim să începeți de la capătul cel mai mic dacă sunteți nou în domeniul pre-antrenamentelor. Ultimul nostru THE Pump Pre Workout nu conține cofeină adăugată.