PRE:PARE

Endurance formulă pentru înainte de antrenament

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!
Doar azi, primeste 20% reducere suplimentara la gama de aminoacizi, tablete & capsule folosind codul de reducere 20AMINO 
SAU 
13% reducere suplimentara la toata comanda folosind codul de reducere 13ANI!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

159.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

PRE:PARE este parte din Myproteins Nutrient Timing Programme care este destinat sa vă satisfacă necesitatea specifică corpului dumneavoastră de elemente nutriționale, înainte, după sau în timpul antrenamentului sau competitiei.

PRE:PARE este conceput pentru a fi consumat înainte de antrenament pentru a pregăti corpul dumneavoastră să facă față provocării ce urmează. Acest puternic supliment oferă combustibilul necesar atât corpului cât și minții, pentru a vă asigura forța maximă printr-o combinație de carhohidrați, proteine și cafeină.

Mușchii dumneavoastră au nevoie de combustibil pentru exerciții, de aceea am creat un amestec avansat de carbohidrați, pentru a vă alimenta corpul cu energie din glicogen. La începutul antrenamentului, corpul dumneavoastră ar trebui să aibă o sursă solidă de glicogen, acesta este cazul în care PRE:PARE exceleaza cu 30-60 minute înaintea începerii activității. Cofeina ajută la stimularea minții și este un supliment extrem de popular printre cei care caută să se antreneze la nivelul lor de vârf. Am adăugat de asemenea o sursă bogată în proteine pentru a evita distrugerea țesutului muscular din necesitatea de calorii, ceea ce înseamnă că procesul de recuperare este unul mult mai lin.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Cu o formulă creată ştiințific
  • Pentru hidratare şi emergie
  • Amestec optim de carbohidrați și proteine
  • Conține Palatinose™ şi PeptoPro®

Utilizare recomandată

Adaugați 400-500 ml de apă în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adaugați ami puţin lichid). Apoi adăugați 1 cupă și jumătate MP mare (50 g), agitaţi şi consumaţi. Vă recomandăm să consumați cu 30-60 minute înainte de antrenament.

1 x cupa plastic MP (mare) cuprinde 34 g.

Ingrediente

PRE:PARE Amestec carbohidraţi (Izomaltuloză [Palatinose™], Maltodextrină, Fructoză), PRE:PARE Amestec proteine (Concentrat de Proteine din Zer, Izolat de Proteine din Zer, Cazeină hidrolizată [PeptoPro®]), Trigliceride de Lanț Mediu, Aromator, Acid Citric, Cafeină, Emulsificator (Lecitină de soia), Îndulcitor (Sucralose®), Coloranți (Antocianina).

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 50 g:
Valoare energetică (kJ): 1052
Calorii (kcal): 251
Proteine (g): 13,6
Carbohidrați (g): 26,0
Grăsimi (g): 4,1

Fiecare servire de 50 g conține:
Trigliceride de lanț mediu (g): 5
Cafeină (mg): 80

Per 100 g Servire:
Valoare energetica(kJ): 2104
Calorii (kcal): 502
Proteine (g): 27,2
Carbohidrați (g): 52
Grăsimi (g): 8,2

Fiecare servire de 100 g conține:
Trigliceride cu lanț mediu (g): 10
Cafeină (mg): 160

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

PRE:PARE

Selectează imaginea

PRE:PARE