Pachetul Workout Fuel

Până la 50% reducere | +10% reducere adiţională la toată comanda | Cod: EXTRA10RO

Până la 50% reducere | +10% reducere adiţională la toată comanda | Cod: EXTRA10RO

Puteţi să beneficiaţi de până 50% reducere la toată gama, şi în plus folosind codul: EXTRA10RO , beneficiaţi de 10% reducere adiţională la toată comanda.

Până la 60% REDUCERE la toată comanda? Nu mai sta pe gânduri!

Cod: EXTRA10RO

*Oferta este valabilă până pe 1 Octombrie la miezul nopţii, sau în limita stocului disponibil.
Cumpără Acum
22.86RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Pachetul de mostre Workout Fuel de la Myprotein conține trei suplimente de cea mai bună calitate, create pentru a vă ajuta să obțineți rezultate maxime de la programul de antrenament. Combinația de Pulse® V4, Exceed și Recovery XS vă oferă nutrienții necesari pre, intra și post-antrenament, pentru a vă ajuta să duceți programul de antrenament la nivelul următor.

Include:

Pulse® V4 17 g – Berry Blast
Pulse® V4 este cea mai puternică formulă pre-antrenament disponibilă în prezent, creată pentru a oferi un nivel de energie fără egal și concentrarea de care aveți nevoie pentru a obține beneficii maxime de la fiecare sesiune de antrenament. Fiecare servire de 17 g oferă 9,2 g din amestecul nostru exclusiv ‘Perform & Pump’, combinând Creapure®, AAKG, Beta Alanina și Citrulina malat, pentru a vă oferi o vascularizare musculară prelungită de neegalat.

Exceed® 20 g – Tropical Storm
Acum cu adaos suplimentar de electroliți, pentru îmbunătățirea hidratării, Exceed este suplimentul ideal pentru utilizare în timpul unui antrenament intens. Exceed oferă un amestec avansat de aminoacizi și electroliți, creat pentru stimularea producerii de energie, creșterea forței și anduranței, stimularea procesului de recuperare și creșterii masei musculare slabe.

Recovery XS (RTS) 90 g- Chocolate Smooth
Conținând cei mai buni carbohidrați și cele mai bune proteine disponibile, Recovery XS va ajuta la promovarea creșterii musculare, stimularea procesului de recuperare, ajutându-vă să reveniți rapid în sala de antrenament în cea mai bună formă, fiind astfel cea mai bună soluție de recuperare post-antrenament.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Stimularea performanțelor de antrenament
  • Creșterea nivelului de energie și concentrării
  • Stimulează recuperarea și regenerarea musculară

Utilizare recomandată

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Ingrediente

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Informații nutriționale

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Pachetul Workout Fuel

Selectează imaginea

Pachetul Workout Fuel
Back to top