Skip to main content
Suplimente

Suplimente pentru Energie & Concentrare | Myamino Energy

Suplimente pentru Energie & Concentrare | Myamino Energy
Myprotein RO
Scriitor si expert6 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Ce este Myamino Energy?

Odată, aminoacizii erau asociați exclusiv cu bodybuilderi sau cu powerlifteri, astăzi au început să fie folosiți de foarte multă lume care practică yoga, de cei care se duc regulat la sală sau de atleți dar și de cei care au un job care necesită efort fizic și mental și de cei care se joacă pe calculator. A da, și să nu uităm de studenți. Nu contează dacă este sezonul examenelor sau vrei doar să te poți concentra mai bine pe timpul nopții, Myamino Energy reprezintă o alternativă sănătoasă a cafelei care poate fi administrat oricând pe timpul zilei.Această schimbare a deschis un nou domeniu de posibilități pentru cei care caută să arate și să se simtă bine în pielea lor dar stilul de viață este prea agitat și nu se potrivește cu antrenamentul în sală. Bineînțeles, susținem în continuare că suplimentele nu pot înlocui o dietă sănătoasă și echilibrată și un plan bine-structurat de antrenament, ci susținem că începătorii sau persoanele sedentare recunosc din ce în ce mai mult potențialul acest produse și realizează că acestea îi pot ajuta să-și atingă scopurile de fitness și/sau sănătate.Deci, de ce suplimentele cu aminoacizi au atras așa de multă lume și care sunt benefiicile acestora atunci când sunt combinați cu stimulenți? Mai mult de atât, ar trebui să adăugați un astfel de produs în nutriția zilnică și, dacă da, după care factori ar trebui să vă orientați?

Aminoacizi pentru Energie & Concentrare

Combinând concentrarea, energia și beneficiile de creștere musculară ale aminoacizilor, Myamino Energy furnizează multiple avantaje pentru cei care caută un extra-boost de energie în timpul antrenamentului. Poate fi utilizat atunci când te trezești dimineața dar și atunci când vrei să ai un antrenament bun, plin de energie.Majoritatea suplimentelor cu aminoacizi conțin o concentrație mare de BCAA, mai exact, leucină, izoleucină și valină. Mai jos vă vom prezenta formula Myamino Energy pentru a vă putea face o impresie cât mai clară despre ultima noastră inovație.

Ingredientele Myamino Energy

Myamino Energy este un pas în plus. Cuprinzând 15 ingrediente per servire, inclusiv aminoacizi și citrulină malată, acesta este suplimentul ideal pentru cei care caută să-și îmbunătățească energia și să-și mențină masa musculară pe timpul zilei.Vrei ceva în plus? Myamino Energy îți poate oferi beneficii pentru antrenamentul tău dar și pentru sănătatea ta. Myamino Energy conține două componente naturale care echivalează cu aproximativ 100mg de cafeină per servire furnizate din ceai verde și extract de cafea verde. Această sursă de cafeină naturală face Myamino Energy o băutură sănătoasă ideală care poate fi băută înainte de antrenament.

 

Cum funcționează aminoacizii? | Știință

Myamino Energy furnizează mulți aminoacizi care au ca scop recuperarea musculară, creșterea performanței muscular și prevenirea  defalcării musculare. Oricum, cel mai important, această formulă specială furnizează glutamină (pentru recuperarea musculară), citrulină (pentru un boost de energie) și cei trei componenți ai BCAA-ului, toate acestea realizând un amestec care este foarte eficient și poate fi folosit ca o băutură pre-, intra- și post-antrenament.Datorită conținutului scăzut de zahăr și calorii, această băutură delicioasă nu îți va strica dieta. Perfectă pentru cei care țin dietă, Myamino Energy furnizează toți aminoacizii esențiali pentru a ajuta mușchii atunci când ești într-un deficit caloric în timp ce îți oferă energie pentru antrenamentul tău de tip HIIT. Am menționat că are inclus ceai verde și cafea verde? Probabil, dar știai că aceste două ingrediente natural sunt asociate cu scăderea în greutate? Toate aceste ingrediente combinate fac Myamino Energy unul dintre cele mai bune suplimente pentru energie și pentru slăbit.

Când să luăm Myamino Energy?

Myamino Energy poate fi luată oricând pe timpul zilei, pentru a-ți oferi energia de care ai nevoie pentru ziua de picioare, îți recomandăm să iei 1-3 serviri înainte de antrenament. Oricum, acest lucru nu te oprește în a-l lua atunci când vrei să începi dimineața de luni în forță sau atunci când vrei să îți treacă oboseala după un antrenament.Având foarte multe arome, de la zmeură albastră la piersici și mango – este timpul să îți reîmprospătezi stiul de viață.

Ghid pentru Myamino Energy

Deci, ai început să citești acest articol dar ți-ai pierdut concentrarea. Nu te îngrijora, am simplificat totul și am creat ghidul pentru Myamino Energy, doar pentru tine – este făcut să te mențină concentrat, nu?Cu doar 100mg de cafeină per servire, poți alege cantitatea de servire în funcție de scopurile pe care le ai.
Când? Cât de mult? Cu ce scop?
Dimineața 1-2 serviri Fii în formă maximă la prima întâlnire de afaceri.
Mijlocul zilei 1-2 serviri Este ideal pentru a fi luat pe timpul zilei, îți menține masa musculară chiar și atunci când nu ești la sală – bonus!
Înainte de antrenament 2-3 serviri Crește intensitatea antrenamentului tău cu 2-3 serviri înainte de antrenament. Îmbunătățește concentrarea și îți oferă energie, dar nu numai. Îmbunătățește circulația sângelui, protejează mușchii și îmbunătățește sintetizarea proteinei ajutându-te la progres și recuperare

 

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein