Skip to main content
Antrenament

Patru provocări de 30 de zile pentru a începe Ziua Națională a Fitnessului

Patru provocări de 30 de zile pentru a începe Ziua Națională a Fitnessului
Myprotein RO
Scriitor si expert1 an Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO

Ziua Națională a Fitnessului 2022 a sosit și este vorba despre creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța unui stil de viață activ și de a sărbători impactul pe care îl poate avea atât asupra sănătății noastre fizice, cât și asupra sănătății noastre mentale.

Dar menținerea în formă ar trebui să facă parte din stilul tău de viață, nu doar o zi, pentru a-l menține sustenabil. Așadar, dacă aveți nevoie de o provocare pentru a începe Ziua Națională a Fitnessului astăzi, avem patru provocări epice de 30 de zile pentru a vă pune în mișcare. Fie că ești un începător dornic să încerce ceva nou sau ai nevoie de o provocare care să te ajute să demarezi călătoria ta de fitness, aceste provocări sunt aici pentru a te ajuta.

Fiecare dintre provocările noastre de fitness de o lună se concentrează pe un anumit exercițiu sau grup muscular, ajutându-vă să vă stăpâniți tehnica în timp ce vă creșteți puterea și mobilitatea.

Provocarea abdomenului

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă transforma corpul în 30 de zile, o provocare abdominală este un loc bun de început. Construirea unui nucleu puternic vă va ajuta să profitați la maximum de exercițiu.

Provocarea noastră de 30 de zile pentru abdomen va viza fiecare mușchi din secțiunea mediană și pe măsură ce antrenamentele devin mai grele, aduceți alți mușchi din corp care vă susțin puterea de bază. Fiți pregătiți, intensitatea va crește, iar exercițiile vor deveni mai grele, dar credem că vă puteți descurca!

Provocarea genuflexiunilor

În provocarea noastră de 30 de zile de genuflexiuni nu sunt implicate greutăți – așa că ar putea fi piatra de temelie către stilul de viață mai activ pe care îl căutați. Îți ia puțin timp din ziua ta, chiar dacă este o muncă grea.

Această provocare va lucra aproape fiecare mușchi din partea inferioară a corpului, în special acele grupe de mușchi mai mari, cum ar fi cvadricepsul, gambele și fesierii.

Provocarea brațelor

Provocarea noastră de 30 de zile pentru brațe este o modalitate excelentă de a vă dezvolta forța superioară a corpului. Prin introducerea unei combinații de exerciții simple cu greutatea corporală și gantere, cu complexitate progresivă, veți fi pe cale să sculptați acele brațe pe care le-ați dorit întotdeauna.

Provocarea plank

Un nucleu puternic și stabil este baza majorității exercițiilor. Scândura este un exercițiu de bază pentru dezvoltarea forței acelor mușchi de bază. Provocarea noastră de 30 de zile vă va oferi fiecare pas de care aveți nevoie pentru a ajunge la o scândura de 5 minute!

Mesaj de încheiere

Credem că este important să facem ca fitnessul să funcționeze pentru tine și pentru stilul tău de viață, iar dacă o provocare este ceea ce ai nevoie pentru a te porni în călătoria fitness-ului, atunci avem multe tipuri dintre care să alegem. Sărbătoriți astăzi Ziua Națională a Fitnessului, mișcându-vă corpul în orice mod vă simțiți bine și sperăm că provocările noastre v-au ajutat.

Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein