Skip to main content
Antrenament

Cum să obțineți un abdomen de invidiat – Myprotein Blog

Cum să obțineți un abdomen de invidiat – Myprotein Blog
Myprotein RO
Scriitor si expert2 ani Ago
Vezi profilul lui Myprotein RO
Cine nu visează la un abdomen definit și conturat cu pătrățele? Oamenii au muncit din greu și au căutat la nesfârșit un mod de a-și contura abdomenul. Dar indiferent de aspectul estetic din spatele dorinței de a avea un abdomen lucrat, este mai important să ne concentrăm pe cât de fundamentali sunt acești mușchi pentru stabilizarea întregului corp și cât de esențiali sunt nu numai pentru îmbunătățirea antrenamentului și a performanței, ci și pentru a ajuta la activitățile de zi cu zi, cum ar fi îndoirea, atingerea și răsucirea.Indiferent de ce raționament aveți, este important să vă concentrați pe antrenarea întregului abdomen pentru a crește și a întări mușchii, respectând zicala “abdomenul este făcut în bucătărie”. Nivelul de grăsime corporală și mărimea mușchilor influențează modul cum arată abdomenul, așa că amestecarea acestor lucruri împreună cu dăruire și muncă contează la fel de mult ca timpul petrecut pentru dezvoltarea acestuia. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să conturați mai bine abdomenul!

Dieta este cea mai importantă

Ar trebui să abordați dieta cu același angajament și disciplină ca și antrenamentul, deoarece acestea au o legătură directă. Pentru ca organismul tău să reacționeze și să-ți ofere rezultatele optime, acesta trebuie hrănit pentru a face față antrenamentului zilnic dar și pentru recuperarea musculară. Renunțarea la cât mai multe alimente rafinate și procesate este o modalitate excelentă de a începe, având în vedere bineînteles și asigurarea de proteine suficiente corpului, pentru ajuta la construirea mușchilor slabi, precum și la arderea grăsimilor corporale (proteina slabă are cel mai mare efect termogenic asupra corpul). Totodată nu putem uita și de ceilalți macronutrienți.Este esențial să includeți în dietă grăsimi sănătoase, în principal din polinesaturate și mononesaturate, cum ar fi nuci crude, unt de nuci, uleiuri de pește și ulei de măsline, o cantitate bine controlată de grăsimi sănătoase vă poate ajuta semnificativ.Să nu uităm de carbohidrați, puternic demonizați dar atât de importanți pentru organism. În cazul în care carbohidrații (și grăsimile) acoperă prea mult din alimentație, aceștia vor duce la creșterea în greutate. Cerealele naturale sau carbohidrații cu amidon, cum ar fi cartofii dulci, orezul brun și fulgi de ovăz sunt benefice pentru dezvoltarea abdomenului, mai ales atunci când sunt consumate după antrenament, deoarece au cea mai mică șansă de a se transforma în grăsime corporală.Cu o dietă curată și prin combinarea proteinelor slabe cu tipurile și cantitățile corecte de legume, carbohidrați buni și grăsimi, veți începe să vă supraîncărcați metabolismul și să ardeți din depozitele de grăsimi.

Antrenează-ți întreg corpul

Știu că sună ciudat, dar încetați să vă concentrați doar asupra abdomenului! Este important să vă asigurați că antrenați întregul corp, deoarece un organism puternic înseamnă o îmbunătățire a progresului general și puteți reduce riscul de accidentare și puteți forma un abdomen conturat mai ușor. Mișcările compuse, multi-articulare și totale ale corpului vor promova pierderea de grăsimi și consolidează mușchii mai bine decât dacă v-ați concentra doar pe abdomen.

https://youtu.be/CKJvEDU7KYE

Cardio intelligent

Se spune că exercițiile cardio de lungă durată, într-un ritm lent sau mediu sunt cele mai bune pentru arderea grăsimilor, deși există un mod mai rapid și mai eficient ... Antrenamentele în intervale!! Îmbunătățește-ți antrenamentul cardio și conectează-l cu exercițiile pentru abdomen. 30 de secunde de sprinturi urmate de 20 de abdomene sau ridicări ale piciorului pentru 8-10 serii și vei arde rapid din excesul de grăsimi.Exercițiile în intervale de intensitate ridicată (HIIT) integrate în cadrul antrenamentului dvs. ar putea aduce mai multe câștiguri pentru dvs. în lupta pentru dezvoltarea abdomenului. Alegeți niște exerciții concentrate pe abdomen și îndată ce o să vă revină respirația, rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Hidratează-te

În general este important să rămânem hidratați pe tot parcursul zilei pentru stimularea metabolismului, ceea ce vă va ajuta la arderea grăsimilor într-un mod mai eficient. Se spune de asemenea că celulele musculare cresc mai repede atunci când sunt bine hidratate, un alt câștig de care să țineți cont.

Fii dedicat

În general abdomenul înseamnă mai mult decât câteva exerciții, este vorba despre o abordare holistică în călătoria către o formă de invidiat, care începe în bucătărie și se termină cu un antrenament inteligent. Indiferent de ce antrenament abordați sau ce dietă urmați, aveți nevoie de dedicare. Dedicându-vă unui plan durabil o să fiți mai aproape de rezultatele pe care le așteptați.Oricare ar fi motivul pentru care vreți un abdomen dezvoltat, să-ți amintești că trebuie să fii dedicat, să mănânci curat, să rămâi hidratat, să te miști și să-ți antrenezi întregul corp.
Myprotein RO
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Myprotein RO
myprotein