1 + 1 GRATIS la produsele din listă
+30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

THE Diet™

Formulă avansată de dietă, cu ingrediente despre care s-a dovedit științific că ajută la pierderea în greutate

RON 249.0

249.00RON

Creat folosind sisteme competente de filtrare și cele mai bune ingrediente, THE Diet a fost special conceput pentru a te ajuta să scazi în greutate — îți oferă un shake delicios cu acid pantotenic pentru a-ți stimula energia și metabolismul1, astfel ajutându-te să dai randament maxim la antrenament.

Descoperă mai multe produse din gama Myprotein Pro aici.

 • 26 g de proteine per porție
 • Cu glucomannan pentru a asigura scăderea în greutate3
 • Acidul pantotenic reduce oboseala și surmenajul1
 • Include DigeZyme® — un amestec superior de enzime

Amestecul nostru unic pentru dietă oferă 26 g de proteină premium, ajutându-te să îți satisfaci necesarul de proteine pentru a crește și a menține musculatura importantă,2 ceea ce te poate ajuta să topești grăsime și să tonifiezi.

Cu doar 1,5 g de zahăr și 1,3 g de grăsime per porție și o gamă completă de ingrediente de dietă adăugate, inclusiv glucomanan și colină, acest produs a fost creat special pentru a te ajuta să îți atingi greutatea dorită.3,5 

THE Diet: detalierea ingredientelor

Amestec proteic superior: purificat și rafinat pentru a-ți alimenta organismul — dovedit științific că ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante.2

Glucomanan: o fibră alimentară care poate sprijini scăderea în greutate atunci când este combinată cu o un regim hipocaloric.3

Acid pantotenic (vitamina B5): contribuie la obținerea unui metabolism normal, la performanță mentală și reduce oboseala și surmenajul.1

DigeZyme®: amestec expert de enzime care descompune proteinele în aminoacizii lor care ajută organismul să-și construiască musculatura.

Extract de scorțișoară: formă foarte concentrată de scorțișoară, care ajută la menținerea unui nivelul sănătos al zahărului în sânge și al glucozei.4

Pulbere CLA: acid linoleic conjugat — un acid gras natural care provine din uleiul de șofrănaș.

Pulberea de ceai verde Matcha: produs din planta de ceai verde, acest extract natural conține polifenoli importanți.

Colină: ajută la transformarea grăsimii în energie prin menținerea unui nivel normal al metabolismului lipidic5 — perfectă pentru obiectivele de scădere în greutate.  

1. Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, precum și la o performanță intelectuală normală.

2. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare

3. În contextul unei diete hipocalorice, glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul benefic se obține în condițiile unui aport zilnic de 3 g de glucomanan în trei doze a câte 1 g, înaintea meselor și cu un pahar de apă.

4. Scorțișoara ajută la menținerea unui nivel sănătos de zahăr în sânge, un nivel normal al glicemiei în contextul unui stil de viață sănătos și contribuie la un nivel normal al glucozei.

5. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor.

6. Cafeina contribuie la creșterea rezistenței, atenției și concentrării.

Când poți să consumi THE Diet?

Fiind disponibil în două arome savuroase — Salted Caramel și Vanilla Crème — acesta este shake-ul perfect care te va face să te simți sătul(ă) pe tot parcursul zilei sau ca doză rapidă de proteine înainte sau după antrenament.

Cu ce se combină bine THE Diet?

THE Diet este formula ideală care conține proteine, fără carbohidrați sau grăsimi inutile. Pentru ajutor în eforturile tale de slăbire, combină cu produsul THE Thermo-X — formula noastră superioară de controlare a greutății, care este bogată în cafeină pentru a-ți stimula antrenamentul.6

Aroma Banana Cream : amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Izolat proteic din Lapte, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Extract de Curcuma), Arome din substante naturale, Îndulcitor (Sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Brownie de Ciocolata: amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Pudra de cacao, Arome din substante naturale, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Pudra de cacao cu grasime redusa, Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Milkshake de Capsuni: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Pulbere din suc de sfecla rosie), Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Caramel Sarat : amestec de proteine (85%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Caramel simplu), Sare, Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Vanilie: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac))*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

*Glucomanan-ul contribuie la slabire în contextul în care este parte dintr-o dieta cu deficit caloric. Efectul benefic este obtinut printr-un consum zilnic a 3g de în trei doze a câte 1g fiecare. Se recomanda a fi consumate împreuna cu 1-2 pahare de apa, înaintea meselor si în contextul unei diete cu deficit caloric. ATENTIE: Acest produs nu este destinat persoanelor care au dificultati de înghitire sau ingerare. Asigura-te ca fiecare doza este consumata împreuna cu 1-2 pahare de apa pentru ca substanta sa ajunga în stomac.

Cantitate pentru o porție - 1 cupa (35g)

Porții per recipient - 29 (1kg), 71 (2.5kg)

Informatii nutritionale

  Per 100g Per portie
Energie 1643 kJ/389 kcal 575 kJ/136 kcal
Grasimi 3.7 g 1.3 g
  din care saturate 1.3 g 0.5 g
Carbohidrati 11 g 3.9 g
  din care zaharuri 4.3 g 1.5 g
Proteine 77 g 27 g
Sare 0.31 g 0.11 g
  Per 100g Per portie
Acid pantotenic 11.4 mg (190% RI*) 4.0 mg (67% RI*)​

Ingrediente active

  Per 100g Per portie
Extract de scorțișoară (30:1) 0.6  g 0.21  g
Ceai Verde Macha 3.0 g 1.1 g
Glucomanan (Konjac) 2.9 g 1.0 g
CLA (Acid Linoleic Conjugat) 1.4 g 0.5 g
Colină 300 mg 105 mg

* Consumul de referință al unui adult mediu (8400 kJ/2000 kcal)

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiuena Strawberry Milkshake . Valorile nutritionale pentru celelalte arome ar putea varia cu pana la 10%.

Gamă:
Pro

Pudra proteica gata de amestecat. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Banana Cream cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Chocolate Brownie cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Strawberry Milkshake cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Vanilla Crème cu indulcitori

 

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Low Fat

Low Sugar

THE Diet™

Formulă avansată de dietă, cu ingrediente despre care s-a dovedit științific că ajută la pierderea în greutate

RON 249.0

249.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore

30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

Nu rata ocazia de a beneficia de super reduceri!

Unele produse nu sunt incluse în oferta de reducere.

Oferta este valabilă pentru o perioada limitata sau în limita stocului disponibil. Puteţi folosi doar un singur cod pe comandă. Reducerea maxima este de 6000 RON per comanda.

Cumpără

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Creat folosind sisteme competente de filtrare și cele mai bune ingrediente, THE Diet a fost special conceput pentru a te ajuta să scazi în greutate — îți oferă un shake delicios cu acid pantotenic pentru a-ți stimula energia și metabolismul1, astfel ajutându-te să dai randament maxim la antrenament.

Descoperă mai multe produse din gama Myprotein Pro aici.

 • 26 g de proteine per porție
 • Cu glucomannan pentru a asigura scăderea în greutate3
 • Acidul pantotenic reduce oboseala și surmenajul1
 • Include DigeZyme® — un amestec superior de enzime

Amestecul nostru unic pentru dietă oferă 26 g de proteină premium, ajutându-te să îți satisfaci necesarul de proteine pentru a crește și a menține musculatura importantă,2 ceea ce te poate ajuta să topești grăsime și să tonifiezi.

Cu doar 1,5 g de zahăr și 1,3 g de grăsime per porție și o gamă completă de ingrediente de dietă adăugate, inclusiv glucomanan și colină, acest produs a fost creat special pentru a te ajuta să îți atingi greutatea dorită.3,5 

THE Diet: detalierea ingredientelor

Amestec proteic superior: purificat și rafinat pentru a-ți alimenta organismul — dovedit științific că ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante.2

Glucomanan: o fibră alimentară care poate sprijini scăderea în greutate atunci când este combinată cu o un regim hipocaloric.3

Acid pantotenic (vitamina B5): contribuie la obținerea unui metabolism normal, la performanță mentală și reduce oboseala și surmenajul.1

DigeZyme®: amestec expert de enzime care descompune proteinele în aminoacizii lor care ajută organismul să-și construiască musculatura.

Extract de scorțișoară: formă foarte concentrată de scorțișoară, care ajută la menținerea unui nivelul sănătos al zahărului în sânge și al glucozei.4

Pulbere CLA: acid linoleic conjugat — un acid gras natural care provine din uleiul de șofrănaș.

Pulberea de ceai verde Matcha: produs din planta de ceai verde, acest extract natural conține polifenoli importanți.

Colină: ajută la transformarea grăsimii în energie prin menținerea unui nivel normal al metabolismului lipidic5 — perfectă pentru obiectivele de scădere în greutate.  

1. Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, precum și la o performanță intelectuală normală.

2. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare

3. În contextul unei diete hipocalorice, glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul benefic se obține în condițiile unui aport zilnic de 3 g de glucomanan în trei doze a câte 1 g, înaintea meselor și cu un pahar de apă.

4. Scorțișoara ajută la menținerea unui nivel sănătos de zahăr în sânge, un nivel normal al glicemiei în contextul unui stil de viață sănătos și contribuie la un nivel normal al glucozei.

5. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor.

6. Cafeina contribuie la creșterea rezistenței, atenției și concentrării.

Când poți să consumi THE Diet?

Fiind disponibil în două arome savuroase — Salted Caramel și Vanilla Crème — acesta este shake-ul perfect care te va face să te simți sătul(ă) pe tot parcursul zilei sau ca doză rapidă de proteine înainte sau după antrenament.

Cu ce se combină bine THE Diet?

THE Diet este formula ideală care conține proteine, fără carbohidrați sau grăsimi inutile. Pentru ajutor în eforturile tale de slăbire, combină cu produsul THE Thermo-X — formula noastră superioară de controlare a greutății, care este bogată în cafeină pentru a-ți stimula antrenamentul.6

Aroma Banana Cream : amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Izolat proteic din Lapte, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Extract de Curcuma), Arome din substante naturale, Îndulcitor (Sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Brownie de Ciocolata: amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Pudra de cacao, Arome din substante naturale, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Pudra de cacao cu grasime redusa, Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Milkshake de Capsuni: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Pulbere din suc de sfecla rosie), Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Caramel Sarat : amestec de proteine (85%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Caramel simplu), Sare, Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Vanilie: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac))*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

*Glucomanan-ul contribuie la slabire în contextul în care este parte dintr-o dieta cu deficit caloric. Efectul benefic este obtinut printr-un consum zilnic a 3g de în trei doze a câte 1g fiecare. Se recomanda a fi consumate împreuna cu 1-2 pahare de apa, înaintea meselor si în contextul unei diete cu deficit caloric. ATENTIE: Acest produs nu este destinat persoanelor care au dificultati de înghitire sau ingerare. Asigura-te ca fiecare doza este consumata împreuna cu 1-2 pahare de apa pentru ca substanta sa ajunga în stomac.

Cantitate pentru o porție - 1 cupa (35g)

Porții per recipient - 29 (1kg), 71 (2.5kg)

Informatii nutritionale

  Per 100g Per portie
Energie 1643 kJ/389 kcal 575 kJ/136 kcal
Grasimi 3.7 g 1.3 g
  din care saturate 1.3 g 0.5 g
Carbohidrati 11 g 3.9 g
  din care zaharuri 4.3 g 1.5 g
Proteine 77 g 27 g
Sare 0.31 g 0.11 g
  Per 100g Per portie
Acid pantotenic 11.4 mg (190% RI*) 4.0 mg (67% RI*)​

Ingrediente active

  Per 100g Per portie
Extract de scorțișoară (30:1) 0.6  g 0.21  g
Ceai Verde Macha 3.0 g 1.1 g
Glucomanan (Konjac) 2.9 g 1.0 g
CLA (Acid Linoleic Conjugat) 1.4 g 0.5 g
Colină 300 mg 105 mg

* Consumul de referință al unui adult mediu (8400 kJ/2000 kcal)

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiuena Strawberry Milkshake . Valorile nutritionale pentru celelalte arome ar putea varia cu pana la 10%.

Gamă:
Pro

Pudra proteica gata de amestecat. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Banana Cream cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Chocolate Brownie cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Strawberry Milkshake cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Vanilla Crème cu indulcitori

 

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Low Fat

Low Sugar

Recenzii

Overall Rating : 4.5 / 5 (10 Recenziile clienților)
 • 8 5 star reviews
 • 0 4 star reviews
 • 1 3 star reviews
 • 1 2 star reviews
 • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Grija la continut

Am cumparat aceste proteine cu aroma de vanilie. Se amesteca foarte bine cu apa si lapte, insa au un gust ciudat. De asemenea sunt primele proteine care mi-au provocat alergie (urticare) pe tot corpul.

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

The diet gust de ciocolata

Gust ciocolata destul de placut (nici prea dulce nici prea fad) Ofera un nivel de satietate destul de mare pe o perioada de maxim 3 ore Multumim

Merge bine cu:

lapte degresat

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Pudra proteica The Diet

Senzationala la gust (caramel sarat). Se mixeaza foarte usor si este foarte versatila ca si folosinta

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Diet

Funcționează

Merge bine cu:

Regim Mișcare

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Mult mai bun decat as fi crezut

Initial nu credeam ca isi va face treaba dar trebuie sa recunosc ca functioneaza foarte bine, impreuna cu o dieta echilibrata. Simplu si eficient. Gustul e putin neplacut cu apa, dar asta e o opinie personala si s-ar putea sa nu fie adevarata pentru toata lumea.

A fost util?

Da (2) Nu (0)
Reportează această recenzie

The best

Cea mai buna proteina testata pana acum, gust f bun la varianta cu brownie

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Super dulce

Aroma Chocolate brownie este un pic fadã, este mult mult prea dulce, as fi preferat un ‘‘termometru” al intensitatii gustului in descriere(pe viitor poate). Referitor la efecte, cred ca as fi avut succes in slabit si cu o pudra normala. Nu recomand aceasta pudra. 

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Da (1) Nu (1)
Reportează această recenzie

Cel mai bun înlocuitor de masa Migdale și Vanilie

Eficienta maxima! Tine de foame, nu creează disconfort abdominal(de ex. balonare). M a ajutat sa dau jos țesutul adipos. L am consumat atât dimineața, cât și înainte cu 2 ore înainte de antrenament înlocuind masa de prânz. Recomand acest produs.

Merge bine cu:

Apa.

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Completa si eficienta

m luat-o fiindca ma pregateam pt maraton si vroiam sa scad in greutate , GUSTUL DE MILKSHAKE foarte bun , nu dadea impresia de "chimicale" pe aftertaste Se mixa usor si in shker cu apa simpla. SI rezultate au fost. as recomanda celor care se antreneaza intens , vor sa slabeasca si sa mentina cat de cat musculatura !

Merge bine cu:

apa , lapte , soya

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Efect

Am mai incercat acest produs cu ajutorul unui prieten, iar cu o alimentație corespunzătoare rezultatele sunt formidabile!

A fost util?

Da (3) Nu (0)
Reportează această recenzie

Alţi clienţi au mai cumpărat