1 + 1 GRATIS la produsele din listă
+30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

THE Diet™ (Mostră)

Formulă avansată de dietă, cu ingrediente despre care s-a dovedit științific că ajută la pierderea în greutate

RON 14.0

14.00RON

Creat folosind sisteme competente de filtrare și cele mai bune ingrediente, THE Diet a fost special conceput pentru a te ajuta să scazi în greutate — îți oferă un shake delicios cu acid pantotenic pentru a-ți stimula energia și metabolismul1, astfel ajutându-te să dai randament maxim la antrenament.

Descoperă mai multe produse din gama Myprotein Pro aici.

 • 26 g de proteine per porție
 • Cu glucomannan pentru a asigura scăderea în greutate3
 • Acidul pantotenic reduce oboseala și surmenajul1
 • Include DigeZyme® — un amestec superior de enzime

Amestecul nostru unic pentru dietă oferă 26 g de proteină premium, ajutându-te să îți satisfaci necesarul de proteine pentru a crește și a menține musculatura importantă,2 ceea ce te poate ajuta să topești grăsime și să tonifiezi.

Cu doar 1,5 g de zahăr și 1,3 g de grăsime per porție și o gamă completă de ingrediente de dietă adăugate, inclusiv glucomanan și colină, acest produs a fost creat special pentru a te ajuta să îți atingi greutatea dorită.3,5 

THE Diet: detalierea ingredientelor

Amestec proteic superior: purificat și rafinat pentru a-ți alimenta organismul — dovedit științific că ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante.2

Glucomanan: o fibră alimentară care poate sprijini scăderea în greutate atunci când este combinată cu o un regim hipocaloric.3

Acid pantotenic (vitamina B5): contribuie la obținerea unui metabolism normal, la performanță mentală și reduce oboseala și surmenajul.1

DigeZyme®: amestec expert de enzime care descompune proteinele în aminoacizii lor care ajută organismul să-și construiască musculatura.

Extract de scorțișoară: formă foarte concentrată de scorțișoară, care ajută la menținerea unui nivelul sănătos al zahărului în sânge și al glucozei.4

Pulbere CLA: acid linoleic conjugat — un acid gras natural care provine din uleiul de șofrănaș.

Pulberea de ceai verde Matcha: produs din planta de ceai verde, acest extract natural conține polifenoli importanți.

Colină: ajută la transformarea grăsimii în energie prin menținerea unui nivel normal al metabolismului lipidic5 — perfectă pentru obiectivele de scădere în greutate.  

1. Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, precum și la o performanță intelectuală normală.

2. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare

3. În contextul unei diete hipocalorice, glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul benefic se obține în condițiile unui aport zilnic de 3 g de glucomanan în trei doze a câte 1 g, înaintea meselor și cu un pahar de apă.

4. Scorțișoara ajută la menținerea unui nivel sănătos de zahăr în sânge, un nivel normal al glicemiei în contextul unui stil de viață sănătos și contribuie la un nivel normal al glucozei.

5. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor.

6. Cafeina contribuie la creșterea rezistenței, atenției și concentrării.

Când poți să consumi THE Diet?

Fiind disponibil în două arome savuroase — Salted Caramel și Vanilla Crème — acesta este shake-ul perfect care te va face să te simți sătul(ă) pe tot parcursul zilei sau ca doză rapidă de proteine înainte sau după antrenament.

Cu ce se combină bine THE Diet?

THE Diet este formula ideală care conține proteine, fără carbohidrați sau grăsimi inutile. Pentru ajutor în eforturile tale de slăbire, combină cu produsul THE Thermo-X — formula noastră superioară de controlare a greutății, care este bogată în cafeină pentru a-ți stimula antrenamentul.6

Aroma Banana Cream : amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Izolat proteic din Lapte, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Extract de Curcuma), Arome din substante naturale, Îndulcitor (Sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Brownie de Ciocolata: amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Pudra de cacao, Arome din substante naturale, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Pudra de cacao cu grasime redusa, Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Milkshake de Capsuni: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Pulbere din suc de sfecla rosie), Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Caramel Sarat : amestec de proteine (85%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Caramel simplu), Sare, Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Vanilie: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac))*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

*Glucomanan-ul contribuie la slabire în contextul în care este parte dintr-o dieta cu deficit caloric. Efectul benefic este obtinut printr-un consum zilnic a 3g de în trei doze a câte 1g fiecare. Se recomanda a fi consumate împreuna cu 1-2 pahare de apa, înaintea meselor si în contextul unei diete cu deficit caloric. ATENTIE: Acest produs nu este destinat persoanelor care au dificultati de înghitire sau ingerare. Asigura-te ca fiecare doza este consumata împreuna cu 1-2 pahare de apa pentru ca substanta sa ajunga în stomac.

Cantitate pentru o porție - 1 cupa (35g)

Porții per recipient - 29 (1kg), 71 (2.5kg)

Informatii nutritionale

  Per 100g Per portie
Energie 1643 kJ/389 kcal 575 kJ/136 kcal
Grasimi 3.7 g 1.3 g
  din care saturate 1.3 g 0.5 g
Carbohidrati 11 g 3.9 g
  din care zaharuri 4.3 g 1.5 g
Proteine 77 g 27 g
Sare 0.31 g 0.11 g
  Per 100g Per portie
Acid pantotenic 11.4 mg (190% RI*) 4.0 mg (67% RI*)​

Ingrediente active

  Per 100g Per portie
Extract de scorțișoară (30:1) 0.6  g 0.21  g
Ceai Verde Macha 3.0 g 1.1 g
Glucomanan (Konjac) 2.9 g 1.0 g
CLA (Acid Linoleic Conjugat) 1.4 g 0.5 g
Colină 300 mg 105 mg

* Consumul de referință al unui adult mediu (8400 kJ/2000 kcal)

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiuena Strawberry Milkshake . Valorile nutritionale pentru celelalte arome ar putea varia cu pana la 10%.

Gamă:
Pro

Pudra proteica gata de amestecat. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Banana Cream cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Chocolate Brownie cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Strawberry Milkshake cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Vanilla Crème cu indulcitori

 

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Low Fat

Low Sugar

THE Diet™ (Mostră)

Formulă avansată de dietă, cu ingrediente despre care s-a dovedit științific că ajută la pierderea în greutate

RON 14.0

14.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Creat folosind sisteme competente de filtrare și cele mai bune ingrediente, THE Diet a fost special conceput pentru a te ajuta să scazi în greutate — îți oferă un shake delicios cu acid pantotenic pentru a-ți stimula energia și metabolismul1, astfel ajutându-te să dai randament maxim la antrenament.

Descoperă mai multe produse din gama Myprotein Pro aici.

 • 26 g de proteine per porție
 • Cu glucomannan pentru a asigura scăderea în greutate3
 • Acidul pantotenic reduce oboseala și surmenajul1
 • Include DigeZyme® — un amestec superior de enzime

Amestecul nostru unic pentru dietă oferă 26 g de proteină premium, ajutându-te să îți satisfaci necesarul de proteine pentru a crește și a menține musculatura importantă,2 ceea ce te poate ajuta să topești grăsime și să tonifiezi.

Cu doar 1,5 g de zahăr și 1,3 g de grăsime per porție și o gamă completă de ingrediente de dietă adăugate, inclusiv glucomanan și colină, acest produs a fost creat special pentru a te ajuta să îți atingi greutatea dorită.3,5 

THE Diet: detalierea ingredientelor

Amestec proteic superior: purificat și rafinat pentru a-ți alimenta organismul — dovedit științific că ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante.2

Glucomanan: o fibră alimentară care poate sprijini scăderea în greutate atunci când este combinată cu o un regim hipocaloric.3

Acid pantotenic (vitamina B5): contribuie la obținerea unui metabolism normal, la performanță mentală și reduce oboseala și surmenajul.1

DigeZyme®: amestec expert de enzime care descompune proteinele în aminoacizii lor care ajută organismul să-și construiască musculatura.

Extract de scorțișoară: formă foarte concentrată de scorțișoară, care ajută la menținerea unui nivelul sănătos al zahărului în sânge și al glucozei.4

Pulbere CLA: acid linoleic conjugat — un acid gras natural care provine din uleiul de șofrănaș.

Pulberea de ceai verde Matcha: produs din planta de ceai verde, acest extract natural conține polifenoli importanți.

Colină: ajută la transformarea grăsimii în energie prin menținerea unui nivel normal al metabolismului lipidic5 — perfectă pentru obiectivele de scădere în greutate.  

1. Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, precum și la o performanță intelectuală normală.

2. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare

3. În contextul unei diete hipocalorice, glucomananul contribuie la scăderea în greutate. Efectul benefic se obține în condițiile unui aport zilnic de 3 g de glucomanan în trei doze a câte 1 g, înaintea meselor și cu un pahar de apă.

4. Scorțișoara ajută la menținerea unui nivel sănătos de zahăr în sânge, un nivel normal al glicemiei în contextul unui stil de viață sănătos și contribuie la un nivel normal al glucozei.

5. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor.

6. Cafeina contribuie la creșterea rezistenței, atenției și concentrării.

Când poți să consumi THE Diet?

Fiind disponibil în două arome savuroase — Salted Caramel și Vanilla Crème — acesta este shake-ul perfect care te va face să te simți sătul(ă) pe tot parcursul zilei sau ca doză rapidă de proteine înainte sau după antrenament.

Cu ce se combină bine THE Diet?

THE Diet este formula ideală care conține proteine, fără carbohidrați sau grăsimi inutile. Pentru ajutor în eforturile tale de slăbire, combină cu produsul THE Thermo-X — formula noastră superioară de controlare a greutății, care este bogată în cafeină pentru a-ți stimula antrenamentul.6

Aroma Banana Cream : amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Izolat proteic din Lapte, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Extract de Curcuma), Arome din substante naturale, Îndulcitor (Sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Brownie de Ciocolata: amestec de proteine (83%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Pudra de cacao, Arome din substante naturale, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Pudra de cacao cu grasime redusa, Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Milkshake de Capsuni: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Pulbere din suc de sfecla rosie), Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Caramel Sarat : amestec de proteine (85%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Colorant (Caramel simplu), Sare, Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac)*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

Aroma de Vanilie: amestec de proteine (86%) (Izolat proteic din zer [Lapte] (emulgator: Lecitina din Soia), D-Celle ™ (Concentrat de proteine din zer [Lapte] ), Micelle XL ™ (Lapte Izolat proteic, emulgator (Lecitina din Soia))), Arome (Substante aromate, Îndulcitor (sucraloza)), Pudra Matcha din Ceai Verde, Glucomanan (Konjac))*, trigliceride de acid linoleic conjugat (CLA)(trigliceride de acid linoleic conjugat, Malto-oligozaharida, emulgatori (caseinat de sodiu [Lapte] , Mono si digliceride ale acizilor grasi), Antioxidant (Lecitina din seminte de floarea soarelui)), Extract de scortisoara (30:1), Agent de îngrosare (Guma Xantan), DL-colina bitartrat, Acid pantotenic, DigeZyme ® (amilaza, lactaza, celulaza, proteaze, lipaza), Bacillus coagulans GBI-30 6086.

*Glucomanan-ul contribuie la slabire în contextul în care este parte dintr-o dieta cu deficit caloric. Efectul benefic este obtinut printr-un consum zilnic a 3g de în trei doze a câte 1g fiecare. Se recomanda a fi consumate împreuna cu 1-2 pahare de apa, înaintea meselor si în contextul unei diete cu deficit caloric. ATENTIE: Acest produs nu este destinat persoanelor care au dificultati de înghitire sau ingerare. Asigura-te ca fiecare doza este consumata împreuna cu 1-2 pahare de apa pentru ca substanta sa ajunga în stomac.

Cantitate pentru o porție - 1 cupa (35g)

Porții per recipient - 29 (1kg), 71 (2.5kg)

Informatii nutritionale

  Per 100g Per portie
Energie 1643 kJ/389 kcal 575 kJ/136 kcal
Grasimi 3.7 g 1.3 g
  din care saturate 1.3 g 0.5 g
Carbohidrati 11 g 3.9 g
  din care zaharuri 4.3 g 1.5 g
Proteine 77 g 27 g
Sare 0.31 g 0.11 g
  Per 100g Per portie
Acid pantotenic 11.4 mg (190% RI*) 4.0 mg (67% RI*)​

Ingrediente active

  Per 100g Per portie
Extract de scorțișoară (30:1) 0.6  g 0.21  g
Ceai Verde Macha 3.0 g 1.1 g
Glucomanan (Konjac) 2.9 g 1.0 g
CLA (Acid Linoleic Conjugat) 1.4 g 0.5 g
Colină 300 mg 105 mg

* Consumul de referință al unui adult mediu (8400 kJ/2000 kcal)

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiuena Strawberry Milkshake . Valorile nutritionale pentru celelalte arome ar putea varia cu pana la 10%.

Gamă:
Pro

Pudra proteica gata de amestecat. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Banana Cream cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Chocolate Brownie cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Strawberry Milkshake cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Salted Caramel cu indulcitori.

Pudra proteica gata de amestec. Contine glucomanan Konjac, Acid linoleic conjugat, colină, vitamina, ceai verde, extract de scorțișoară, enzime și Bacillus coagulans . Aroma Vanilla Crème cu indulcitori

 

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Low Fat

Low Sugar

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Recenziile clienților)
 • 2 5 star reviews
 • 0 4 star reviews
 • 0 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Delicios

Aroma de caramel sarat e printre favoritele mele de pana acum. E minunata la gust deși nu duce a caramel sarat e ceva super la gust. Calorii puține și preț bun.

Merge bine cu:

Lapte

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Bun

Am luat doar o mostra sa vad intai cum e, Chocolate Brownie e fenomen mi a placut la nebunie, in sfarsit un shake dupa care nu imi e foame dimineata. Recomand

Merge bine cu:

Protein Sandwich Brownie, Apa

A fost util?

Da (2) Nu (0)
Reportează această recenzie

Alţi clienţi au mai cumpărat