• Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

 • Organic

  Organic

Amestec Total Grains

Amestec de graunte

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!
Doar azi, Untul de arahide este la jumatate de pret!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

89.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Ce este Total Grains Blend?

Total Grains Blend este un amestec sinergic de făină de kamut, freekeh, hrișcă, teff și amaranth. Este un supliment bogat în fibre, care poate fi luat în combinație cu anumite alimente sau poate fi folosit chiar ca alternativă pentru făină în divrese cocături, în scopul îmbunătățirii conținutului nutrițional al mâncărurilor.

Total Grains Blend conțines:

Kamut – este un tip de grâu dur și este bogat în proteine și minerale precum magneziul.

Freekeh – este obținut din grâu verde și este un aliment pe bază de cereale, care trece printr-un proces de coacere în faza de producție.

Buckwheat – în ciuda numelui, nu este o cereală din grâu, este de fapt o sămânță de fruct.

Teff – bogat în fibre, proteine și minerale, inclusiv fier și calciu. Este foarte asemănător cu meiul și quinoa, doar că sămânța este mult mai mică.

Amaranth – este o sursă excelentă de lizină. De asemenea, conține minerale precum calciu, fier, magneziu și este bogată în fibre.

Beneficiile oferite de Total Grains Blend

Total Grains Blend conține peste 10 g de proteine per servire de 100 g, care vor contribui la creșterea și menținerea masei musculare. De asemenea, Total Grains Blend conține 5 g de fibre și are un conținut redus de zaharuri și grăsimi.

Cine poate folosi Total Grains Blend?

Total Grains Blend este recomandat pentru cei care doresc să-și crească aportul zilnic de fibre și proteine. Acesta poate fi adăugat la mâncăruri pentru a le îmbunătăți conținutul nutrițional sau pot fi consumate separat, ca supliment alimentar bogat în proteine și carbohidrați (indice glicemic scăzut).

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Peste 5 g de fibre per 100 g
 • Amestec sinergic de semințe
 • Conținut scăzut de grăsimi și zaharuri

Utilizare recomandată

Geben Sie 150ml-250ml Wasser oder Milch in unseren Shaker (je weniger Wasser, desto dickflüssiger wird der Shake). Dann geben Sie 50g hinzu, mischen und verzehren Sie es. Nehmen Sie es 1-3 mal täglich.

Note: Wir empfehlen Ihnen alle Portionen mit einer entsprechenden Waage abzuwiegen. Wir bemühen uns, Ihnen eine ungefähre Messmöglichkeit durch unsere Myprotein Messlöffel zur Verfügung zu stellen, doch das sind lediglich ungefähre Angaben und kein Ersatz für eine genauere Messmethode.

Überschreiten Sie nicht die vorgegebene Verzehrsempfehlung. Das Produkt ist ein Nahrungsergänzungsmittel und daher kein Ersatz für eine ausgewogene Ernährung. Bewahren Sie es kühl, trocken und außerhalb der Reichweite von Kindern auf.

Ingrediente

Pentru alergeni, inclusiv cerealele conținând gluten, vedeți ingredientele îngroșate. De asemenea poate conține lapte

Făină de Hrișcă(30%), Freekeh (Grau) Făină de (20%), KAMUT ™ (Făină de Grâu Khorasan) (20%), Făină de Teff(15%), Făină de Amaranth (15%)

Informații nutriționale

Per 100 g:
Energie: 1472 KJ
Energie: 352 kcal
Proteine: 10,9 g
Carbohidrați: 67,7 g
Dintre care zaharuri: 0,6 g
Grăsimi: 2,5 g
Dintre care saturate: 0,4 g
Fibre: 5,2 g
Sodiu: 0 g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Amestec Total Grains

Selectează imaginea

Amestec Total Grains