55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Carbohidrați

9 rezultate

Optimizează-ți performanțele cu ajutorul produselor noastre cu carbohidrați. Cea mai comună sursă de energie pentru corpul tău, carbohidrații, ar trebui să constituie între 55-75% din consumul tău alimentar - este un aspect super-important, indiferent de obiectivele pe care le urmărești.

Indiferent dacă preferi carbohidrați sub formă de pulbere, geluri, batoane energizante sau tradiționalii fulgi de ovăz, gama noastră de carbohidrați cu eliberare rapidă și cu eliberare lentă conține în mod sigur ceva potrivit pentru tine.


Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

De ce sunt importanți carbohidrații?

Carbohidrații sunt cea mai frecventă sursă de energie pentru organism și, prin urmare, ar trebui să reprezinte între 55-75% din aportul dumneavoastră alimentar. De asemenea, s-a dovedit științific că carbohidrații contribuie la recuperarea funcției musculare normale după exerciții fizice foarte intense sau de lungă durată, ceea ce face ca acest grup de alimente să fie ideal pentru recuperarea după antrenament1 - ceea ce va contribui la stimularea progresului dvs. de fitness.


Sunt carbohidrații buni pentru tine?

Carbohidrații sunt principala sursă de energie a organismului, iar formele de carbohidrați, cum ar fi fibrele și cerealele integrale, pot fi benefice pentru sănătatea dumneavoastră. Chiar și zahărul își are locul său și, atunci când este folosit în timpul exercițiilor fizice, poate fi benefic atât pentru performanță, cât și pentru recuperare!


Sunt carbohidrații esențiali?

Carbohidrații nu sunt esențiali, deoarece organismul poate transforma alți nutrienți în carbohidrați. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă neapărat că aportul alimentar nu ar fi optim.


Cum contribuie carbohidrații la creșterea musculară?

Acestea joacă un rol important în optimizarea performanței și a recuperării, furnizând în același timp energia de care avem nevoie pentru a alimenta creșterea musculară.


Pot carbohidrații să ajute la recuperarea musculară?

Da, carbohidrații joacă un rol destul de important în recuperarea musculară. Nu numai că furnizează energia necesară pentru a alimenta adaptarea, dar pot contribui și la reducerea degradării proteinelor musculare după efort!


Câți carbohidrați ar trebui să mănânc în fiecare zi?

Acest lucru depinde de întreaga dvs. dietă și de preferința dvs. pentru carbohidrați în detrimentul grăsimilor. În general, o dietă este împărțită astfel: proteine 20-30%, carbohidrați 30-50% și grăsimi 20-30% ar fi un bun punct de plecare și puteți modifica această structură pe măsură ce deveniți mai conștient de ceea ce vă ajută să funcționați cât mai bine.


Câți carbohidrați ar trebui să mănânc pentru a construi mușchi?

Nu există o recomandare unică pentru toate, dar concentrarea asupra lor în timpul antrenamentului poate fi de ajutor, la fel ca și o cantitate suficientă în dieta dumneavoastră care să vă împingă într-un ușor surplus caloric pentru a alimenta creșterea musculară.


Câți carbohidrați ar trebui să mănânc pentru a pierde în greutate?

Nu există o cifră magică pentru pierderea în greutate, ci pur și simplu un număr de carbohidrați care înseamnă că vă aflați într-un deficit caloric sensibil. Am recomanda o cifră mai mare, deoarece nutriția pentru recuperare și performanță devine, fără îndoială, mai importantă într-un deficit caloric.


Carbohidrații cauzează creșterea în greutate?

Nu, doar un surplus de calorii va determina creșterea în greutate. Dacă ați fost restricționat în carbohidrați și le adăugați, este posibil să aveți o creștere în greutate, deoarece mușchii își refac rezervele de carbohidrați (glicogen).