Pachetul Amino

20% + 5% REDUCERE LA TOATA COMANDA | Codul: 20MYPRO

20% + 5% REDUCERE LA TOATA COMANDA | Codul: 20MYPRO

Pregateste-te pentru vara cu toate suplimentele, accesoriile si articolele de imbracaminte necesare, toate intr-o singura comanda, redusa cu 20%!

Pe langa oferta de 20%, poti sa primesti o reducere extra de 5% cand cumperi orice produs din gama de accesorii! Cine nu are nevoie de un shaker nou, sticla de hidratare sau creta lichida?

Oferta este valabilă până pe 23/07/2017 sau în limita stocului.

Cumpara Acum
Preț vechi: 177.00RON 133.00RON Economisești: 44.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Pachetul Amino furnizează 3 dintre cele mai populare produse aminoacide de performanță ale noastre într-un singur pachet convenabil. Aminoacizii sunt pietrele de temelie ale proteinelor și sunt responsabile pentru numeroase procese din corpul uman inclusiv sinteza de proteine. Am combinat BCAA (aminoacizi cu lanț ramificat), HMB și Beta Alanină în acest pachet unic, făcut pentru îmbunătățirea recuperării și câștigul de masă slabă.

BCAA (Berry Blast, pungă de 250 g) sau Aminoacizi cu lanț ramificat alcătuit din Leucină, Isoleucină și Valină. Aceștia sunt considerați a fi aminoacizi esențiali, deoarece oamenii nu ar putea supraviețui dacă aceștia nu ar fi prezenți în dieta lor. BCAA sunt necesare pentru a menține țesutul muscular și studiile au arătat că aceștia ajută la conservarea rezervelor de glicogen. BCAA împiedică, de asemenea, defalcarea țesutului muscular în timpul antrenamentului.

Beta Alanina (Tub, 90) este un aminoacid nonesențial care se combină cu L-Histidina pentru a forma Carnozina. Creșterea concentrației de Carnozină în mușchi este vitală pentru atleți pentru că aceasta poate crește capacitatea dumneavoastră de a lucra mai tare și pentru mai mult timp. Poate, de asemenea, să împiedice formarea de acid lactic în timpul exercițiilor intense, reducând astfel oboseala.

HMB (pungă de 250 g) sau Beta-hidroxi beta-metilbutirat este un aminoacid care derivă din descompunerea Leucinei. HMB s-a demonstrat că întârzie descompunerea proteinei musculare, precum și că accelerează creșterea țesutului.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 3 produse aminoacide de performanță
  • Ajută la recuperare
  • Îmbunătățește creșterea de masă slabă

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Amino

Selectează imaginea

Pachetul Amino