Pachetul Amino

Beneficiaza de 30% reducere la toata comanda Cod: RO30

Doar azi

Beneficiaza de 30% reducere la toata comanda | Cod: RO30

Nu rata ocazia de a beneficia de super reduceri.

Oferta este valabilă pentru o perioada limitata sau în limita stocului disponibil. Puteţi folosi doar un singur cod pe comandă. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda
Cumpara acum
177.00RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Disponibilitate: Stoc epuizat

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Pachetul Amino furnizează 3 dintre cele mai populare produse aminoacide de performanță ale noastre într-un singur pachet convenabil. Aminoacizii sunt pietrele de temelie ale proteinelor și sunt responsabile pentru numeroase procese din corpul uman inclusiv sinteza de proteine. Am combinat BCAA (aminoacizi cu lanț ramificat), HMB și Beta Alanină în acest pachet unic, făcut pentru îmbunătățirea recuperării și câștigul de masă slabă.

BCAA (Berry Blast, pungă de 250 g) sau Aminoacizi cu lanț ramificat alcătuit din Leucină, Isoleucină și Valină. Aceștia sunt considerați a fi aminoacizi esențiali, deoarece oamenii nu ar putea supraviețui dacă aceștia nu ar fi prezenți în dieta lor. BCAA sunt necesare pentru a menține țesutul muscular și studiile au arătat că aceștia ajută la conservarea rezervelor de glicogen. BCAA împiedică, de asemenea, defalcarea țesutului muscular în timpul antrenamentului.

Beta Alanina (Tub, 90) este un aminoacid nonesențial care se combină cu L-Histidina pentru a forma Carnozina. Creșterea concentrației de Carnozină în mușchi este vitală pentru atleți pentru că aceasta poate crește capacitatea dumneavoastră de a lucra mai tare și pentru mai mult timp. Poate, de asemenea, să împiedice formarea de acid lactic în timpul exercițiilor intense, reducând astfel oboseala.

HMB (pungă de 250 g) sau Beta-hidroxi beta-metilbutirat este un aminoacid care derivă din descompunerea Leucinei. HMB s-a demonstrat că întârzie descompunerea proteinei musculare, precum și că accelerează creșterea țesutului.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 3 produse aminoacide de performanță
  • Ajută la recuperare
  • Îmbunătățește creșterea de masă slabă

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Pachetul Amino

Selectează imaginea

Pachetul Amino
Back to top