Pachetul Amino

Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda! Click aici si afla mai multe.

V-am intrebat ce oferte doriti pe site-ul Myprotein si v-am ascultat - Cheltuie si Economiseste!

Cheltuie 100RON si primeste 15% reducere la toata comanda
Cheltuie 250RON si primeste 20% reducere la toata comanda
Cheltuie 400RON si primeste 25% reducere la toata comanda
Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda

Oferta valabila pana pe 22.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. Reducere maxima per comanda 500RON. Reducerea este aplicata la toate produsele nereduse din cosul de cumparaturi. Produsele cu preturi reduse nu sunt incluse in oferta. 

Cumpara Acum

Preț vechi: 177.00RON 142.00RON Economisești: 35.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Pachetul Amino furnizează 3 dintre cele mai populare produse aminoacide de performanță ale noastre într-un singur pachet convenabil. Aminoacizii sunt pietrele de temelie ale proteinelor și sunt responsabile pentru numeroase procese din corpul uman inclusiv sinteza de proteine. Am combinat BCAA (aminoacizi cu lanț ramificat), HMB și Beta Alanină în acest pachet unic, făcut pentru îmbunătățirea recuperării și câștigul de masă slabă.

BCAA (Berry Blast, pungă de 250 g) sau Aminoacizi cu lanț ramificat alcătuit din Leucină, Isoleucină și Valină. Aceștia sunt considerați a fi aminoacizi esențiali, deoarece oamenii nu ar putea supraviețui dacă aceștia nu ar fi prezenți în dieta lor. BCAA sunt necesare pentru a menține țesutul muscular și studiile au arătat că aceștia ajută la conservarea rezervelor de glicogen. BCAA împiedică, de asemenea, defalcarea țesutului muscular în timpul antrenamentului.

Beta Alanina (Tub, 90) este un aminoacid nonesențial care se combină cu L-Histidina pentru a forma Carnozina. Creșterea concentrației de Carnozină în mușchi este vitală pentru atleți pentru că aceasta poate crește capacitatea dumneavoastră de a lucra mai tare și pentru mai mult timp. Poate, de asemenea, să împiedice formarea de acid lactic în timpul exercițiilor intense, reducând astfel oboseala.

HMB (pungă de 250 g) sau Beta-hidroxi beta-metilbutirat este un aminoacid care derivă din descompunerea Leucinei. HMB s-a demonstrat că întârzie descompunerea proteinei musculare, precum și că accelerează creșterea țesutului.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 3 produse aminoacide de performanță
  • Ajută la recuperare
  • Îmbunătățește creșterea de masă slabă

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Amino

Selectează imaginea

Pachetul Amino