1+1 gratis la o selecție de produse + 35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Ceea ce te mișcă te face pe tine

Ceea ce te mișcă te face pe tine

Pachete

Despre pachetele noastre

Suntem entuziasmați să facem parte din călătoria ta. Fie că faceți primii pași sau vă reaprindeți flacăra fitness-ului, avem combustibilul perfect pentru a vă lansa aventura sănătății și a bunăstării.

Aveți posibilitatea de a alege dintre patru pachete de proteine - Clear Protein, Impact Protein, Get Stronger și Diet - fiecare dintre ele fiind conceput pentru a se alinia cu obiectivele dvs. unice. Fie că vă sculptați mușchii slabi, vă creșteți rezistența, vă controlați greutatea sau urmăriți o îmbunătățire a stării generale de bine, noi vă susținem. Nu este vorba doar de a merge la sală; este vorba de a vă hrăni corpul cu ceea ce trebuie.

Indiferent de pachetul pe care îl alegeți, avem misiunea de a ne asigura că vă atingeți obiectivele de fitness. Împreună, haideți să creăm schimbări pozitive și durabile, care merg dincolo de antrenament.

Pachetul Impact Protein

Alimentați-vă cu pachetul Impact Protein Bundle. Cu 40 de porții de Impact Whey Protein Powder și un agitator convenabil, sunteți gata să vă începeți călătoria de fitness.

Impact Whey Protein a fost un produs de referință încă din prima zi, oferind un shake cremos, ușor de amestecat, plin de cel puțin 20 g de proteine pe porție. Acest nutrient puternic este esențial pentru creșterea musculară și menținerea sănătății oaselor, asigurându-vă că organismul dumneavoastră se simte și funcționează la maximum.

Ești nou în jocul proteinelor? Luați în considerare pachetul Impact Protein Bundle pentru setul dvs. de instrumente de fitness. Fie că sunteți un profesionist experimentat sau sunteți la început, acest pachet vă susține. Nu este vorba doar despre ceea ce faci în sala de sport; este vorba despre susținerea corpului tău în spatele scenei. Lăsați proteinele să fie arma dvs. secretă în construirea forței și a rezistenței.

Cumpărați acum