45% REDUCERE la alimente și gustări +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Valoarea energetică

Ați obosit să vă simțiți obosit(ă)? Asigurați-vă energia necesară și străluciți cu acest amestec de vitamine și minerale

RON 66.0

66.00RON

Valoarea energetică

Ați obosit să vă simțiți obosit(ă)? Asigurați-vă energia necesară și străluciți cu acest amestec de vitamine și minerale

RON 66.0

66.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Recenziile clienților)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Energie pură

Aceste vitamine îți dau un plus de energie chiar și atunci când te simți epuizat, ele te ajută să menții un nivel ridicat de concentrare asupra antrenamentului tău, îți dau curajul de a ridica greutăți tot mai mari și te ajută să te bucuri de rezultatele tale care sunt în permanentă creștere. Îl recomand tuturor celor care vor să facă un antrenament pe cinste!

Merge bine cu:

Creatinina

A fost util?

Energie Pura

Aceste Vitamine sunt superbe , le iau Dimineata si inainte de antrenamente (football) ma simt excelent si am o energie nemaipomenita 

Merge bine cu:

Creatina Monohidrata

A fost util?