38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO + Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON
-25 RON cu achizitii peste 350 RON

Henrietta îți oferă 47% reducere si o mostra gratuita pentru un timp limitat!
Aplică codul HENRIETTA.8024.IMPACT.0562 în coșul de cumpărături.
0 0 : 0 0 : Zi 0 0 : Ore 0 0 : Minute 0 0 Secunde


Henrietta

Echipa Myprotein


Testimonial

Numele meu este Henrietta, sunt antrenor de fitness, antreprenor si creator de conținut. Sunt pasionată de mișcare de când mă știu iar stilul meu de viață echilibrat m-a ajutat mereu să ajung acolo unde mi-am dorit. Sunt foarte deschisă la provocări noi, îmi place să risc și să aleg mereu targeturile cel mai imposibil de atins, pentru că știu că pot.

Iubesc viața și iubesc ceea ce fac, iar în această călătorie Myprotein pentru mine înseamnă performanță, calitate și sprijinul perfect pentru mine atât ca și sportiv cât și în ceea ce privește activitatea mea din online. Produsele MYP sunt parte din viața și obiceiurile mele de multă vreme atât în sala de fitness, în bucătărie cât și în timpul meu liber de relaxare.

Produsele mele preferate sunt Multivitamin Gummies, Electrolyte Plus și Beauty Collagen Shot care nu lipsesc din rutina mea de dimineață, apoi Choc Chunky, Protein Wafers si Protein Choc Crispies pentru că ador dulciurile și când vine vorba de antrenament nu lipsește niciodată de lângă mine o doză de Energy BCAA.

Produsele favorite ale Henriettei

Echipamentele favorite ale Henriettei