40% REDUCERE la comanda ta | COD: FLASHRO
+ Până la 2 cadouri la comanda ta 🎁
+ Livrare gratuită peste 150 RON pentru un timp limitat 🚚

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0

Camelia Chirilă

Numele meu este Camelia Chirila, am 22 de ani si sunt din Romania. Sunt dietetician si nutritionist acreditat si studiez momentan pentru Master in Nutritie. 

Sunt de asemenea antrenor personal certificat, iubitoare de fitness si promotoare a unui stil de viata sanatos. Mi-am pornit calatoria in lumea fitness-ului din copilarie incercand sa lupt cu obezitatea, la 15 ani si 88 de kg. Acum, dupa 7 ani, fitness-ul si starea mea de sanatate au devenit pasiunea si jobul meu.

Dorinta mea este sa pot ajuta oamenii sa traiasca mai sanatos, atat fizic printr-un plan de dieta si antrenament dar si psihic printr-o atitudine pozitiva si o viziune sanatoasa cu privire la vietile si viitorul lor.Testimonial

Intotdeauna am iubit produsele Myprotein si le-am folosit inca de cand am inceput calatoria prin lumea fitness-ului. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa fac parte candva din aceasta echipa. Reprezint echipa Myprotein cu deosebita placere si sunt fericita sa fac parte din ambasadorii acesteia. Cel mai important lucru de spus despre Myprotein este faptul ca produsele lor ajuta la calitatea vietii in general, nu doar pe plan sportiv.

Sunt o persoana onesta, intotdeauna sunt sincera cu mine si cu altii si pot spune ca am doar lucruri pozitive de mentionat despre produsele Myprotein. Fiind dietetician, acord intotdeauna atentie la valoarea nutritionala a ingredientelor si pot spune ca produsele Myprotein sunt extraordinare din acest punct de vedere. 

Iubesc sa vad diversitate in aromele pudrelor proteice dar si in gustarile lor proteice. De asemenea sunt bucuroasa sa vad gama “Myvegan” dedicata celor care doresc sa-si limiteze consumul produselor de origine animala. Sunt extrem de fericita sa fac parte din aceasta echipa! Nu as putea sa-mi imaginez cu ar fi sa reprezint alt brand.


Produsele favorite ale Cameliei