1+1 gratis la o selecție de produse + 35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Camelia Chirilă îți oferă 44% reducere la comanda ta pentru un timp limitat!
Aplică codul CAMELIA.7119.CHIRILA.0921 în coșul de cumpărături.

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0


Camelia

Echipa Myprotein


Testimonial

Numele meu este Camelia Chirila, am 22 de ani si sunt din Romania. Sunt dietetician si nutritionist acreditat si studiez momentan pentru Master in Nutritie.

Sunt de asemenea antrenor personal certificat, iubitoare de fitness si promotoare a unui stil de viata sanatos. Mi-am pornit calatoria in lumea fitness-ului din copilarie incercand sa lupt cu obezitatea, la 15 ani si 88 de kg. Acum, dupa 7 ani, fitness-ul si starea mea de sanatate au devenit pasiunea si jobul meu.

Intotdeauna am iubit produsele Myprotein si le-am folosit inca de cand am inceput calatoria prin lumea fitness-ului. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa fac parte candva din aceasta echipa. Reprezint echipa Myprotein cu deosebita placere si sunt fericita sa fac parte din ambasadorii acesteia. Fiind dietetician, acord intotdeauna atentie la valoarea nutritionala a ingredientelor si pot spune ca produsele Myprotein sunt extraordinare din acest punct de vedere.

Iubesc sa vad diversitate in aromele pudrelor proteice dar si in gustarile lor proteice. De asemenea sunt bucuroasa sa vad gama “Myvegan” dedicata celor care doresc sa-si limiteze consumul produselor de origine animala. Sunt extrem de fericita sa fac parte din aceasta echipa! Nu as putea sa-mi imaginez cu ar fi sa reprezint alt brand.

Produsele favorite ale Cameliei

Echipamentele favorite ale Cameliei