REDUCERI de până la 70%| Extra 10% reducere | COD: IMPACTRO
+Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Angajamentul producătorului

Echipa MP are obiectivul de a oferi clienților cea mai bună interacțiune cu compania noastră. Ne mândrim cu produsele noastre inovatoare, de calitate superioară, care provin din surse etice responsabile.

Înainte de a ne livra materia primă, furnizorii noștri se asigură că aceasta corespunde cerințelor de calitate, siguranță, standarde sociale și standarde de mediu.Prin aceste măsuri implementate putem oferi transparență clienților, asigurându-ne în același timp că produsele noastre corespund celor mai exigente cerințe. Suntem foarte atenți atunci când selectăm furnizorii, asigurându-ne că toți sunt auditați și acreditați de către SEDEX și BSCI, pentru a îndeplini toate normele în vigoare.

Toate produsele noastre sunt testate la cele mai înalte standarde pentru a ne asigura că oferă cel mai înalt nivel de sustenabilitate posibil, fiind compatibile cu standardul REACH (înregistrare, evaluare, autorizații și absența substanțelor interzise).

Misiunea companiei este de a ne asigura că livrăm produse din surse corecte din punct de vedere etic, pentru a ne susține clienții în a atinge și a depăși obiectivele de fitness și performanță.

Mult Potențial. Mult Progres. Multă Performanță. MP.