Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Tricou fără mâneci "The Original" - Negru

Tricou esențial pentru garderoba oricărui bărbat

RON 53.0

RRP: 99.00RON

53.00RON

Economisești: 46.00RON

Tricou fără mâneci "The Original" - Negru

Tricou esențial pentru garderoba oricărui bărbat

RON 53.0

RRP: 99.00RON

53.00RON

Economisești: 46.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Recenziile clienților)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Design frumos. Materiale bune. Pret Bun.

Am cumparat recent acest model pe Marimea S. Am 1.75cm, 77kg, body fat @10%, circumferinta in zona umerilor 125cm, circumeferinta in zona pieptului 109cm. Deci ceva mai mare la partea superioara raportat la modelul din poza. Am zis sa ofer detalii utile pentru cei care vor sa cumpere. "Tricoul fara maneci" a.k.a maiou-ul vine la fix pentru marimea mea. Daca sunteti mai inalt de 1.75cm sau daca vreti ca tricoul sa fie mai larg pe voi recomand sa va orientati catre marimea M. Materialele sunt destul de bune, si modelul pe negru nu prea se sifoneaza. Nu pot spune acelasi lucru de modelul pe alb (vezi recenzie acolo). Culoarea nu este spalacita deloc, si din experienta mea cu produsele MyProtein, culoarea va rezista destul de bine in timp. Desi parerea despre design este subiectiva, pot sa va spun ca mie imi place destul de mult cum vine tricoul pe mine. Acel decupaj al manecilor se vede foarte bine, mai ales daca ai bratele, umerii si intercostalii mai definiti. Eu unul prefer tricourile fara maneci sau maiourile pentru ca ma antrenez destul de tare si transpir mult in sala. Si cam orice tricou am avut pana acum a prins un miros in zona subtratului in cele din urma (nu ma refer strict la cele de la MyProtein). In schimb am maiouri de 4 ani de zile care n-au nici o problema.

A fost util?

MP original

Materialul este de calitate, confortabil, usor de spalat si uscat. Detin si versiunea pe alb care e la fel de aratoasa. Se potriveste la orice pantalon sport.  Imi place ca este pe gat si locul de iesire al bratelor este dintr-o singura bucata de material, necusuta, face sa para mai badass maieul. Recomand! Merge cu: preworkout; proteina whey;  creatina monohidrat🤣 

A fost util?