55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Bustieră sport cu bretele încrucișate la spate MP Power pentru femei - Negru

Bustieră sport cross back, cu susținere medie, pentru femei

RON

Bustieră sport cu bretele încrucișate la spate MP Power pentru femei - Negru

Bustieră sport cross back, cu susținere medie, pentru femei

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.63 / 5 (8 Recenziile clienților)
  • 6 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Ok

Material bun, modelul este putin mic.

A fost util?

Foarte comodă

Am luat mărimea M datorită recenziilor, deși deobicei port S. Probabil că S ar fi fost prea strâmtă.

A fost util?

Am cumparat initial pentru a-l purta cu bluza cu spatele gol de la Myprotein, dar am ramas surprinsa

Desi are suport light, il consider mai mult decat sufiecient chiar si pentru antrenamentele high endurance. Am ales bustiera aceasta pentru a o purta cu bluza cu maneci lungi si spatele gol de la MyProtein, dar a devenit rapid bustiera preferata. 

A fost util?

Superba calitate

Cred ca este unul dintre cele mai frumoase bustiere de pe myprotein. Spatele e superb! Am vazut un comentariu mai jos ca bustiera nu este elastica si are dreptate. De asemenea, mie imi e putin greu sa mi-o dau jos datorita bretelelor (imi e frica sa nu trag prea tare sa le rup), insa e foarte comoda, iar materialul e calitativ.

A fost util?

Cel mai frumos sutien

Un sutien superb, spatele este extraordinar, insa bustiera nu este elastica asa cum scriu si altii in recenzii de aceea recomand o marime mai mare fata de cea normala. Eu port XS cam la orice bustiera de la diferite firme (nike, adidas, oysho, chiar si MP) si S-ul imi vine perfect. Imi voi mai cumpara si pe alte culori!

A fost util?

Ador

Material de calitate ca de obicei, recomand!

A fost util?

Croi ciudat si cupe prea mici

Port 80A la sutien asa ca am cumparat marimea S. Banda de sub bust ma sugruma iar modul in care e croita zona de la cupe e... indoielnic, in sensul ca e facut ca sa-ti iasa sanii prin lateral, ceea ce nu e de dorit cand faci sport si nici nu poti sta sa iti aduni sanii non stop, sa nu mai iasa :)). La spate arata super in schimb, dar e inutil, ca trebuie sa fie functional, nu frumos.

A fost util?

BUSTIERA

Folosesc produsele de la MYPROTRIN si sunt extrem de mulțumită! Atât îmbrăcămintea cât și suplimentele m au ajutat enorm zi de zi la antrenament și un afara antrenamentului. Va mulțumesc și am sa folosesc produsele mult timp de acum în colo! 😗

A fost util?