50% REDUCERE la aminoacizi și pastile
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

MP Women's Curve Leggings - Dark Galaxy Blue

Women's seamless training leggings

RON

MP Women's Curve Leggings - Dark Galaxy Blue

Women's seamless training leggings

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 3.14 / 5 (7 Recenziile clienților)
  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Mărime

Am citit recenziile anterioare, și am luat cu o mărime mai mare…. Deci nu, dacă purtați mărime xs, sa comandați xs NU s. 

A fost util?

Nu imi plac!

Materialul este bun, sunt compresivi, nu sunt transparenti, insa pentru mine nu au talia suficient de inalta iar acea banda din talie se intoarce, se rasfrange si trebuie sa o asez mereu in timpul orelor de aerobic. Nu sunt multumita de ei.

A fost util?

Nu imi plac!

Materialul este bun, nu sunt transparenti insa pentru mine nu au talia suficient de inalta iar acea banda din talie se intoarce, se rasfrange si trebuie sa o asez mereu in timpul orelor de aerobic. Nu sunt multumita de ei.

A fost util?

Recomand

Cred că sunt perechea mea preferată de colanți. Îmi place foarte mult că au talia înaltă și că bata nu mă strânge pe zona inferioară a abdomenului. Sunt foarte elastici și au un material extrem de moale. Eu am 164 cm, 71 cm în talie și 103 în șolduri și mi-am luat mărimea S și se așează perfect. Dacă mi-aș fi luat M mi-ar fi fost mult prea mari. 

A fost util?

Nu imi plac

Materialul e placut la atingere si cam atat e ok la ei. Sunt exagerat de lungi. Am 178 cm inaltime si ar trebui sa tai vreo 20cm din ei ca sa imi fie ok la lungime. La burta, au talia foarte inalta si betelia ingusta, betelia strange cumva deasupra abdomenului si ei fiind din material moale, nu sunt deloc compacti sub betelie si atunci daca nu ai cel mai plat abdomen din univers sau este balonata iese burta pe sub betelie. Foarte dezamagita de acest model in comparatie cu altele care chiar tin totul unde trebuie. Am luat marimea S, am 63 kg si imi sunt cam maricei. 

A fost util?

MP Women's Curve Leggings - Dark Galaxy Blue

Foarte dezamagita de calitatea acestor colanti. Marimea S este un M, sunt foarte lungi si largi pe picior.

A fost util?

Ador

Foarte confortabili și au un material elastic care se mulează frumos pe corp.💙

A fost util?