Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Colanți ultra fără cusături MP Shape pentru femei - Negru

Colanți pentru femei cu talie înaltă și finisare metalică

RON

Colanți ultra fără cusături MP Shape pentru femei - Negru

Colanți pentru femei cu talie înaltă și finisare metalică

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 3.88 / 5 (17 Recenziile clienților)
  • 8 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Super calitativi!

Am vazut recenzi ce spuneau sa iau cu o marime mai mare, eu port M si M am luat si imi vin perfect.  Material care absoarbe transpiratia, si este foarte confortabil

A fost util?

Colanți

Colanții au un material superb, sunt calitativi și se așează foarte frumos pe corp. Sunt elastici și foarte comozi. Sunt foarte mulțumită de ei. Recomand cu toată inima. Îi ador.

A fost util?

Marimea nu corespunde

Luati cu o marime mai mare.

A fost util?

Expertiza

Mi-am achiziționat in urma cu 3 săptămâni o pereche de colant de la My protein. După 2 purtări s-au descusut in partea din spate! Și a-și dori sa schimb cu alt produs . Mulțumesc!

A fost util?

Meh

Materialul este elastic insa nu se muleaza perfect pe corp; dupa cateva exercitii trebuie sa ii ridic; mi am luat mai intai marimea mea, s, si mi erau imposibil de stramti, iar m ul se lasa jos dupa cateva exercitii; nu e cel mai bun material 

A fost util?

Foarte ok, neaparat o marime mai mare

Ma bucur ca am tinut cont de recenzii si am comandat o marime mai mare decat as fi ales dupa tabel.  Materialul este calitativ, foarte placut, se imbraca destul de greu pentru ca nu sunt prea elastici. Chiar si asa sunt comfortabili si ma simt bine stiind ca materialul este suficient de gros incat sa nu se vada lenjeria sau zona intima intr un mod neplacut👌

A fost util?

Arata genial dar este nevoie de o marime mai mare

Daca as fi respectat ghidul de masuri de pe site ar fi trebuit sa comand XS insa citind recenziile am comandat S si vin foarte bine (161 cm, 49 kg, talie 65 cm, sold 91 cm). XS probabil ar fi fost putin cam mic deci in mod clar trebuie sa luati o marime mai mare fata de cea corespunzatoare din ghidul de marimi. Chiar si asa din cauza rigiditatii materialului intra putin cam greu dar se simt foarte confortabili, nu strang deloc. Materialul arata foarte bine.

A fost util?

Super calitate, dar..

Colanții sunt într-adevăr modelatori, conturează frumos, materialul este foarte placut la atingere, dar neaparat trebuie cu o marime mai mare. Eu mi-am luat S având 94cm în șolduri, 74 în talie si ma strang un pic, daca mi as fi luat M erau perferfecti. În orice caz, 4 stele pentru calitate. :)

A fost util?

Geniali

Pantalonii sunt dintr-un material foarte calitativ, dar nu foarte elastici. De aceea mi-am comandat cu o marime mai mare și vin perfect. Sunt foarte mulțumită de ei

A fost util?

Super

Într-adevăr sunt o idee mai tight, materialul mai gros dar sunt extrem de confortabili iar calitatea lor este excelentă.

A fost util?