55% REDUCERE la aminoacizi și pastile
+30% REDUCERE la aproape tot restul produselor | COD: RO30

MP Men's Performance Short Sleeve T-Shirt - Fire Marl

Tricoul musculos

RON

MP Men's Performance Short Sleeve T-Shirt - Fire Marl

Tricoul musculos

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

30% REDUCERE la aproape tot | COD: RO30

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Recenziile clienților)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Calitatea I

Calitatea materialului este una foarte buna. Tricoul se muleaza foarte bine pe corp, iar ca si marime, eu am 1.85 si 80kg, M-ul imi vine perfect.

A fost util?

Calitatea I

Sunt foarte bune tricourile din gama asta, sunt elastice si se muleaza bine pe corp, chiar si dupa spalare, raman la fel. Ca si culori, ele diferita putin fata de cum sunt prezentate, de exemplu acest portocaliu este mai degraba un portocaliu pal ce tinde spre roz. Daca nu stiti ce marime sa va luati, eu am 1.87, 80 kg si M-ul imi vine foarte bine :)

A fost util?