• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Whey Protein Plus

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Oferta este valabilă până pe 22.10.2017 la miezul nopţii sau în limita stocului disponibil. Poti folosi doar un cod pe comanda. Oferta se aplica doar produselor nereduse. Nu se poate aplica o reducere mai mare de 500 RON pe comanda

Cumpără Acum
99.00RON
Nu se află pe stoc

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Whey Protein Plus este un avansat concentrat de proteine din zer 80% conținând un amestec unic de vitamine, minerale și enzime digestive. Conţinând peste 20 g de proteine per porție și furnizând un minim de 40% DZR de 14 vitamine și minerale vitale performanței, Whey Protein Plus este calea perfectă pentru a mări capacitatea de a asimila nutrienți esențiali care sunt de obicei trecuți cu vederea de atleți.

Whey Protein Concentrate are un fantastic profil aminoacid, fiind bogat în amino acizi cu lanț ramificat (AALR). A fost demonstrat că mărește sinteza de proteine, grăbește recuperările și aduce îmbunătățiri performanțelor. Pentru a maximiza adaptarea la antrenamentele de anduranță este important să consumați cantități suficiente de proteine de calitate ceea ce face din Whey Protein Plus produsul perfect pentru regimul dumneavoastră de antrenament.

Adăugarea amestecului nostru unic de vitamine și minerale vă oferă 14 elemente esențiale care să vă ajute să atingeți doza zilnică recomandată. Vitaminele și mineralele joacă un rol important în întreținerea sănătății și sistemului imunitar, în timp ce vitamine ca C și E oferă o protecție puternică ca antioxidanţi împotriva daunelor musculare produse de exerciții de anduranță, cum ar fi cele create de acidul lactic

Impact Whey Protein Plus mai conține popularul amestec de enzime digestive DigeZyme®. DigeZyme® poate ajuta corpul să absoarbă nutrienți din mâncarea ingerată, ceea ce înseamnă ca obțineți și mai mult de la sursa noastră de proteine concentrate, din zer.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 20 g proteine per servire
  • Am adăugat un amestec de vitamine și minerale
  • Profil excelent de aminoacid, bogat în AALR
  • Mai conține DigeZyme® enzime digestive

Utilizare recomandată

Adăugați 150-250 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai subțire cu cât adăugați mai puțin lichid). Apoi adăugați 1 cupă mare (25 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiți de 2-3 ori pe zi sau de câte ori e necesar. 1 x cupă mare MP cuprinde 25 g. Cupa nu este inclusă .

Ingrediente

Concentrat de proteine din zer nedenaturat*, Pudră de cacao (doar pentru varianata cu aromă de ciocolată), Aromă (doar pentru variantele aromate), Amestec de minerale și vitamine (Oxid de magneziu, Vitamina C, Fumarat feros, Vitamina E, Nicotinamidă BP, Acetat de Vitamina A, Oxid de Zinc, Piridoxid de Hidroclorură, Vitamina D3, Clorhidrat de tiamină, Riboflavină, Vitamina B12, Acid folic, Iodură de potasiu), Emulsificator (Lecitină de soia), Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-galactozidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză® [doar pentru variantele aromate]), Colorant (sfeclă roșie [doar pentru varianta cu aromă de cremă de căpșuni]). *Din Lapte

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 25 g:
Calorii: 97,1Kcal
Valoare energetica: 409,0kJ
Proteine (substanța uscată): 20,3 g
Proteine (ca atare): 19,4g
Grăsimi: 1,67 g
Carbohidraţi: 1,48g
Fiecare porție de 25 g mai conține:
Magneziu: 189,3 mg (50% DZR)
Vitamina C: 40,4 mg (50% DZR)
Fier: 7,1 mg (50% DZR)
Vitamina E: 6,1 mg (50% DZR)
Vitamina B3: 8,1 mg (50% DZR)
Vitamina A: 403,0 mcg (50% DZR)
Zinc: 5,0 mg (51% DZR)
Vitamina B6: 707,0 mcg (51% DZR)
Vitamina D3: 2,52 mcg (50% DZR)
Vitamina B1: 555,0 mcg (51% DZR)
Vitamina B2: 707,0 mcg (51% DZR)
Vitamina B12: 1,0 mcg (40% DZR)
Acid folic: 101,0 mcg (51% DZR)
Iod 76,0 mcg (51% DZR)

Informațiile nutriționale sunt luate din versiunea fără aromă. La alegerea unei versiuni aromate se va reduce conținutul de proteine cu aproximativ 3% pentru cele mai multe arome, dar la ciocolată, din cauza cantității mari de cacao se va reduce cu aproximativ 8%.

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

4.0

4.0

(2 Recenziile clienților)

Sortare după

Nota 10

General:

4

Mixabilitate:

4

Gust:

4

Eficacitate:

4

Un produs excelent pentru incepatori

Fri Jul 01 06:52:02 BST 2016 de Panti

Bun raport calitate preț

General:

4

Mixabilitate:

4

Gust:

5

Eficacitate:

4

Primul produs cumpărat de la MP și deocamdata sunt mulțumit. O sa mai încerc și alte produse de la MP pt a putea sa-mi fac o opinie mai buna. Recomand.

Sun Jun 28 11:23:25 BST 2015 de Marius

Whey Protein Plus

Selectează imaginea

Whey Protein Plus
Back to top