• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Wheatgrass Powder

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!
Doar azi, primeste 20% reducere suplimentara la gama de aminoacizi, tablete & capsule folosind codul de reducere 20AMINO 
SAU 
13% reducere suplimentara la toata comanda folosind codul de reducere 13ANI!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

29.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

În ultimii ani, pudra din iarbă de grâu a devenit din ce în ce mai populară ca supliment nutritiv, datorită numeroaselor beneficii disponibile în acest aliment plin de nutrienţi.

Wheatgrass este produs din lăstari de grâu verde, recoltat imediat după încolţire şi este plin de nutrienţi sănătoşi, inclusiv vitamine şi minerale.Iarba de grâu are şi un conţinut mare de clorofilă, despre care s-a dovedit că previne apariţia şi înmulţirea bacteriilor.

Clorofila are o structură similară cu cea a Hemoglobinei, de aceea s-a dovedit că măreşte capacitatea de transport al oxigenului în sânge. Sângele oxigenat poate oferi numeroase beneficii, inclusiv mai multă energie, o funcţionare mai bună a creierului şi o mai bună apărare împotriva toxinelor. Clorofila acţionează ca un puternic antioxidant care neutralizează toxinele din corp prin purificarea sângelui şi curăţarea celulelor, astfel ajutând corpul să reducă efectele negative ale toxinelor şi radicalilor liberi. Datorită conţinutului bogat de aminoacizi, iarba de grâu este un instrument excelent pentru formarea proteinelor şi susţinerea creşterii de noi ţesuturi

Iarba de grâu este foarte alcalină astfel ajutând la echilibrarea nivelului în corp.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Plin de vitamine , minerale , aminoacizi şi enzime
  • Poate îmbunătăţi conţinutul de hemoglobină în sânge
  • Puternic antioxidant

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-250 ml de apă, suc sau altă băutură preferată în blender. Apoi, adăugaţi 2 cupe MP mici cu vârf (4g), agitaţi şi consumaţi. Consumaţi una, maxim trei serviri pe zi.

Pudra din iarbă de grâu trebuie introdusă treptat în dietă astfel încât corpul să se poată obişnui cu reacţiile de detoxifiere.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde1.79 g. (cupa nu este inclusă )

Ingrediente

Acest produs conţine 100% Pudră din iarbă de grâu.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 4 g:
Calorii: 15,0 cal
Proteine (ca atare): 982,0 mg
Carbohidraţi: 1,8 g
Grăsimi: nu există
Fibre dietetice: 1,2 g
Clorofilă: 21,0 mg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Wheatgrass Powder

Selectează imaginea

Wheatgrass Powder