• Vegetarian

    Vegetarian

Ultra Immune

Formulă puternică de imunizare

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiază de 50% Reducere GARANTAT la Aminoacizi şi Pastile!

MEGA REDUCERE

Refă-ţi stocul de Aminoacizi şi Pastile cu 50% Reducere GARANTAT!

Sau poti beneficia de 25% la toata comanda aici.

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Oferta este valabilă pentru o perioada limitata sau în limita stocului disponibil. Suma redusa este de maxim 500 RON pe comanda.

Cumpără Acum
119.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Ultra Immune este o combinaţie puternică şi complexă de ingrediente concepută pentru a ajuta sistemul imunitar, a conferi energie şi vitalitate şi pentru a combate stresul provenit din antrenamentele intensive.

Ultra Immune conţine unele dintre cele mai semnificative ingrediente capabile să stimuleze imunitatea, cum sunt Vitamina D3, Beta Glucani şi Zinc. Formula completă conţine şi antioxidanţi puternici cum sunt Resveratrol, Extract din sâmburi de struguri şi Vitamina C. Aceşti antioxidanţi ajută corpul să lupte împotriva toxinelor şi poluanţilor care afectează răspunsul sistemului imunitar la infecţii. În cele din urmă, Ultra Immune combină câteva ingrediente fantastice capabile să confere energie şi o stare de bine, cum sunt Ginseng, Magneziu, Vitaminele B6 şi B12.

Formula concepută ştiinţific aduce împreună o colecţie puternică de vitamine , minerale şi antioxidanţi în sprijinul unui stil de viaţă activ şi pentru a reduce posibilitatea de extenuare a sistemului imunitar, în acelaşi timp oferind protecţia necesară în antrenamente intensive.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Formulă puternică de imunizare
  • Luptă împotriva răcelii şi infecţiilor
  • Conţine vitamine , minerale şi antioxidanţi

Utilizare recomandată

Consumati 3 tablete pe zi. Se recomanda consumul cu alimente.

Nu depasiti doza recomandata zilnic. Acest produs nu ar trebui folosit ca un substitut pentru o dieta variata si echilibrata. Pastrati intr-un loc uscat si racoros, departe de razele directe ale soarelui. Potrivit pentru vegetarieni. Depozitati departe de copii.

Ingrediente

Agenți de Umplutură (Dextroză, Celuloză Microcristalină), Vitamina C, Oxid de Magneziu, Ginseng Korean(10:1), Resveratrol, Agenți de Anti-Aglomerare (Stearat de Magneziu, Acid Stearic, Dioxid de Siliciu), Citrat de Zinc, Clorhidrat de betaină, Vitamina D3, Extract din Rapiță (95% Polifenoli), Beta Glucani, Vitamina B6, Acoperire (hidroxipropil metilceluloză, Glicerol), Vitamina B12.

Alergeni:

Fabricat într-o unitate în care se prelucrează și Lapte, Soia, Ouă, Gluten și produse ca acestea.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 3 tablete:
Ginseng (25% Ginsenoside): 200 mg
Vitamina C: 750 mg
Magneziu: 255 mg
Resveratrol: 49,5 mg
Zinc: 15 mg
Beta Glucani (90%): 12 mg
Betaină: 10 mg
Vitamina B6: 10 mg
Sâmburi de strugure (95% Polifenoli): 5 mg
Vitamina B12: 14 mcg
Vitamina D3: 1500 iu

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Ultra Immune

Selectează imaginea

Ultra Immune
Back to top