• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Ultra Colostrum (30% Ig)

12

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiaza de 25% reducere la restul produselor | Cod: RO25

Beneficiaza de 25% reducere la restul produselor | Cod: RO25

In plus poti beneficia de 50% reducere la aminoacizi si pastile.

Oferta este valabila pentru o perioada limitata sau in limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comanda. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda. 
Cumpără acum
125.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Colostrul este un fluid nutritiv produs de mamifere ca şi aliment pentru nou născuţi în primele 48 de ore după naştere. Produsul nostru Ultra Colostrum este un supliment derivat din colostru de bovine, bogat în proteine active biologic, imunoglobuline (Ig), vitamine , aminoacizi şi alţi factori de creştere (IGF-1 şi 2) care ajută în menţinerea ţesutului muscular slab cât şi a unui sistem imunitar puternic.

Ultra Colostrum este colectat în primele 12 ore după naştere, cu o rotaţie anuală. Acesta este uscat prin congelare pentru a asigura menţinerea nutrienţilor esenţiali, sub formă de pudră cu un pronunţat caracter bio-activ. Procesul minuţios de producere, asigură un produs proaspăt şi mai bogat în nutrienţi în comparaţie cu un colostru obţinut prin pulverizare, în primele 48 de ore după naştere.

Colostrul este unul dintre cele mai vechi şi excepţionale alimente care se găsesc în natură, datorită combinaţiei dense de nutrienţi ce stimulează creşterea şi susţin sistemul imunitar. În grupurile de atleţi, studiile arată că acesta este un instrument valoros de stimulare a creşterii ţesutului muscular slab, reducând grăsimea din corp şi sporind performanţa. Aceste beneficii se datorează capacităţii colostrului de a îmbunătăţi absorbţia de aminoacizi şi carbohidraţi în intestine ca şi potenţialului său de a mări nivelurile factorilor de creştere cheie, cum sunt IGF-1 şi 2.

Datorită nivelului mare de Ig, colostrul are proprietăţi de stimulare a imunităţii ceea ce se poate dovedi a fi esenţial pentru atleţi, în efortul lor de a depăşi limitele corpului uman. Mulţi sportivi aleg suplimentul cu colostru pentru perioadele de antrenament greu, deoarece nivelul mare de Ig poate creşte capacitatea de absorbţie a nutrienţilor ca rezultat al îmbunătăţirii sănătăţii generale a sistemului digestiv. Deoarece o mare partea sistemului imunitar este susţinut de sistemul digestiv, este esenţial să menţineţi sănătatea acestuia cu ajutorul anticorpilor precum Ig. Cantitatea standard de Ig în Ultra Colostrum este de 30%.

Colostrul colectat de la bovine este cel în exces, iar acesta este preluat doar după ce viţelul a primit o porţie suficientă. Grija producătorului se îndreaptă în primul rând către viţel, necesităţile acestuia fiind pe primul loc. Fermele din care se colectează colostrul sunt atent monitorizate şi controlate de formele de administrare locale şi industria lactatelor.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Poate stimula sistemul imunitar
  • Poate stimula creşterea masei musculare slabe
  • Colostru de calitate superioară

Utilizare recomandată

Proteina contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, deci pentru a beneficia de avantajele acestui produs noi recomandam sa adaugati 7 1/2 cupe mici (10g) la 150-250ml de apa sau lapte intr-un shaker Myprotein cu 30 de minute inainte si/sau dupa antrenament. Alternativ consumati in orice moment al zilei pentru cresterea aportului zilnic de proteine.

Depozitati intr-un loc uscat si racoros, departe de razele directe ale soarelui. Acest produs este destinat folosirii alaturi de un stil de viata activ si o dieta echilibrata. Potrivit pentru vegetarieni.

Ingrediente

Acest produs este uscat prin îngheţare timp de 12 ore.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 10 g:
Valoare energetică: 146 kJ
Calorii: 35 Kcal
Proteine (ca atare): 6,85 g
Carbohidraţi: 3 g
Lactoză: 1,5 g
Grăsimi: 0,2 g

De asemenea, conţine şi:
Total Imunoglobulină: 30%
IGF I şi II: 2,8 mcg/g
EGF: 1,6 mcg/g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Ultra Colostrum (30% Ig)

Selectează imaginea

Ultra Colostrum (30% Ig)
Back to top