• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Ultra Colostrum (30% Ig)

12

Aromă
Pachet
Cantitate

DOAR 24H | Pana la 70% reducere la toata gama | Preturile expuse sunt deja reduse | + 8% reducere aditionala la toata comanda | COD:OPT

Luna Februarie a trecut si cu siguranta te-ai acomodat cu noul an si cu noile targeturi, asa ca pentru a te sustine in totalitate, am pregatit pentru pana la 70% reducere la toata gama fara cod, dar primeste si 8% reducere aditionala la toata comanda folosind codul OPT!

Vrei sa plasezi o comanda mai mica, dar nu vrei sa achiti taxa de transport? Foloseste codul de reducere LIVRARE si livrarea va fi gratuita la o comanda de doar 175RON.

Oferta valabila pana pe 23.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Preț vechi: 125.00RON 100.00RON Economisești: 25.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Colostrul este un fluid nutritiv produs de mamifere ca şi aliment pentru nou născuţi în primele 48 de ore după naştere. Produsul nostru Ultra Colostrum este un supliment derivat din colostru de bovine, bogat în proteine active biologic, imunoglobuline (Ig), vitamine , aminoacizi şi alţi factori de creştere (IGF-1 şi 2) care ajută în menţinerea ţesutului muscular slab cât şi a unui sistem imunitar puternic.

Ultra Colostrum este colectat în primele 12 ore după naştere, cu o rotaţie anuală. Acesta este uscat prin congelare pentru a asigura menţinerea nutrienţilor esenţiali, sub formă de pudră cu un pronunţat caracter bio-activ. Procesul minuţios de producere, asigură un produs proaspăt şi mai bogat în nutrienţi în comparaţie cu un colostru obţinut prin pulverizare, în primele 48 de ore după naştere.

Colostrul este unul dintre cele mai vechi şi excepţionale alimente care se găsesc în natură, datorită combinaţiei dense de nutrienţi ce stimulează creşterea şi susţin sistemul imunitar. În grupurile de atleţi, studiile arată că acesta este un instrument valoros de stimulare a creşterii ţesutului muscular slab, reducând grăsimea din corp şi sporind performanţa. Aceste beneficii se datorează capacităţii colostrului de a îmbunătăţi absorbţia de aminoacizi şi carbohidraţi în intestine ca şi potenţialului său de a mări nivelurile factorilor de creştere cheie, cum sunt IGF-1 şi 2.

Datorită nivelului mare de Ig, colostrul are proprietăţi de stimulare a imunităţii ceea ce se poate dovedi a fi esenţial pentru atleţi, în efortul lor de a depăşi limitele corpului uman. Mulţi sportivi aleg suplimentul cu colostru pentru perioadele de antrenament greu, deoarece nivelul mare de Ig poate creşte capacitatea de absorbţie a nutrienţilor ca rezultat al îmbunătăţirii sănătăţii generale a sistemului digestiv. Deoarece o mare partea sistemului imunitar este susţinut de sistemul digestiv, este esenţial să menţineţi sănătatea acestuia cu ajutorul anticorpilor precum Ig. Cantitatea standard de Ig în Ultra Colostrum este de 30%.

Colostrul colectat de la bovine este cel în exces, iar acesta este preluat doar după ce viţelul a primit o porţie suficientă. Grija producătorului se îndreaptă în primul rând către viţel, necesităţile acestuia fiind pe primul loc. Fermele din care se colectează colostrul sunt atent monitorizate şi controlate de formele de administrare locale şi industria lactatelor.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Poate stimula sistemul imunitar
  • Poate stimula creşterea masei musculare slabe
  • Colostru de calitate superioară

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv, recomandăm consumul a 5-10 g, de 1-3 ori într-o zi de antrenament. A se consuma înainte de micul dejun, după antrenament şi înainte de culcare. În zilele în care nu aveţi antrenament, consumaţi 5 g la aceleaşi intervale orare ca şi în zilele de antrenament.

Adăugaţi 3 cupe mici cu vârf (10 g) cocteilului de proteine obişnuit şi consumaţi imediat. În mod alternativ, puteţi amesteca cu 300 ml de apă, lapte sau suc de fructe fără zahăr.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 3 g.

Ingrediente

Acest produs este uscat prin îngheţare timp de 12 ore.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 10 g:
Valoare energetică: 146 kJ
Calorii: 35 Kcal
Proteine (ca atare): 6,85 g
Carbohidraţi: 3 g
Lactoză: 1,5 g
Grăsimi: 0,2 g

De asemenea, conţine şi:
Total Imunoglobulină: 30%
IGF I şi II: 2,8 mcg/g
EGF: 1,6 mcg/g

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Ultra Colostrum (30% Ig)

Selectează imaginea

Ultra Colostrum (30% Ig)