Ai adăugat

Ne pare rău, se pare că s-a produs o eroare. Te rugăm să încerci din nou.

Quantity:

Subtotal: ( produsele din cosul tau)

S-ar putea să nu mai avem produsul dorit pe stoc.

Other customers purchased instead

Oferta
Ultra Colostrum (30% Ig)

Ultra Colostrum (30% Ig)

12

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON

⚡Oferta fulger⚡
40% reducere
la toata comanda pentru 24 de ore
Cod: FULGER40
+ 2 cadouri

⚡Oferta fulger⚡ 40% reducere GARANTAT la toata comanda pentru primii 24 de ore | Cod:  FULGER40

Poti beneficia de un Bidon de Hidratare GRTAIS pentru comenzi mai mari de 245 RON si Unt de Arahide GRATIS pentru comenzi mai mari de 325 RON

 Se poate aplica doar un cod pe comanda. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda

CUMPĂRĂ ACUM

Stoc epuizat

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

 • Informații produs

  Colostrul este un fluid nutritiv produs de mamifere ca şi aliment pentru nou născuţi în primele 48 de ore după naştere. Produsul nostru Ultra Colostrum este un supliment derivat din colostru de bovine, bogat în proteine active biologic, imunoglobuline (Ig), vitamine , aminoacizi şi alţi factori de creştere (IGF-1 şi 2) care ajută în menţinerea ţesutului muscular slab cât şi a unui sistem imunitar puternic.

  Ultra Colostrum este colectat în primele 12 ore după naştere, cu o rotaţie anuală. Acesta este uscat prin congelare pentru a asigura menţinerea nutrienţilor esenţiali, sub formă de pudră cu un pronunţat caracter bio-activ. Procesul minuţios de producere, asigură un produs proaspăt şi mai bogat în nutrienţi în comparaţie cu un colostru obţinut prin pulverizare, în primele 48 de ore după naştere.

  Colostrul este unul dintre cele mai vechi şi excepţionale alimente care se găsesc în natură, datorită combinaţiei dense de nutrienţi ce stimulează creşterea şi susţin sistemul imunitar. În grupurile de atleţi, studiile arată că acesta este un instrument valoros de stimulare a creşterii ţesutului muscular slab, reducând grăsimea din corp şi sporind performanţa. Aceste beneficii se datorează capacităţii colostrului de a îmbunătăţi absorbţia de aminoacizi şi carbohidraţi în intestine ca şi potenţialului său de a mări nivelurile factorilor de creştere cheie, cum sunt IGF-1 şi 2.

  Datorită nivelului mare de Ig, colostrul are proprietăţi de stimulare a imunităţii ceea ce se poate dovedi a fi esenţial pentru atleţi, în efortul lor de a depăşi limitele corpului uman. Mulţi sportivi aleg suplimentul cu colostru pentru perioadele de antrenament greu, deoarece nivelul mare de Ig poate creşte capacitatea de absorbţie a nutrienţilor ca rezultat al îmbunătăţirii sănătăţii generale a sistemului digestiv. Deoarece o mare partea sistemului imunitar este susţinut de sistemul digestiv, este esenţial să menţineţi sănătatea acestuia cu ajutorul anticorpilor precum Ig. Cantitatea standard de Ig în Ultra Colostrum este de 30%.

  Colostrul colectat de la bovine este cel în exces, iar acesta este preluat doar după ce viţelul a primit o porţie suficientă. Grija producătorului se îndreaptă în primul rând către viţel, necesităţile acestuia fiind pe primul loc. Fermele din care se colectează colostrul sunt atent monitorizate şi controlate de formele de administrare locale şi industria lactatelor.

  Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

  Beneficii cheie
  • Poate stimula sistemul imunitar
  • Poate stimula creşterea masei musculare slabe
  • Colostru de calitate superioară
 • Utilizare recomandată

  Proteina contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, deci pentru a beneficia de avantajele acestui produs noi recomandam sa adaugati 7 1/2 cupe mici (10g) la 150-250ml de apa sau lapte intr-un shaker Myprotein cu 30 de minute inainte si/sau dupa antrenament. Alternativ consumati in orice moment al zilei pentru cresterea aportului zilnic de proteine.

  Depozitati intr-un loc uscat si racoros, departe de razele directe ale soarelui. Acest produs este destinat folosirii alaturi de un stil de viata activ si o dieta echilibrata. Potrivit pentru vegetarieni.

 • Ingrediente

  Acest produs este uscat prin îngheţare timp de 12 ore.

 • Informații nutriționale

  Cantitate per servire de 10 g:
  Valoare energetică: 146 kJ
  Calorii: 35 Kcal
  Proteine (ca atare): 6,85 g
  Carbohidraţi: 3 g
  Lactoză: 1,5 g
  Grăsimi: 0,2 g

  De asemenea, conţine şi:
  Total Imunoglobulină: 30%
  IGF I şi II: 2,8 mcg/g
  EGF: 1,6 mcg/g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Ceilalți clienți au mai cumpărat și:

Back to top