• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

 • Organic

  Organic

Pudră de Alfalfa

Pudra de Alfalfa

DOAR 24H | Pana la 70% reducere la toata gama | Preturile expuse sunt deja reduse | + 8% reducere aditionala la toata comanda | COD:OPT

Luna Februarie a trecut si cu siguranta te-ai acomodat cu noul an si cu noile targeturi, asa ca pentru a te sustine in totalitate, am pregatit pentru pana la 70% reducere la toata gama fara cod, dar primeste si 8% reducere aditionala la toata comanda folosind codul OPT!

Vrei sa plasezi o comanda mai mica, dar nu vrei sa achiti taxa de transport? Foloseste codul de reducere LIVRARE si livrarea va fi gratuita la o comanda de doar 175RON.

Oferta prelungita pana pe 26.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

74.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Alfalfa este o legumă care a fost folosită ca supliment alimentar încă din antichitatea arabă, unde numele însemna "părintele tuturor plantelor". Alfalfa este o plantă plină de calităţi nutritive deoarece înmugureşte adânc în pământ şi îşi extrage multe minerale din subsol.

Alfalfa este considerată una dintre cele mai bogate surse de minerale. Este de asemenea, bogată în clorofilă, vitamine, saponine, steroli, flavonoide, cumarine şi alcaloizi, dar menţine ridicate şi nivelurile deproteine, carbohidraţi şi fibre. Combinaţia densă de nutrienţi asigură numeroase beneficii: susţine sistemul imunitar, asimilează nutrienţi, îmbunătăţeşte digestia, alcalinizează, curăţă ficatul şi menţine un nivel crescut al energiei. Alfalfa are slabe proprietăţi diuretice astfel minimizând retenţia apei şi îmbunătăţind sănătatea sistemului urinar.

Numeroase studii arată că cel mai mare avantaj al Alfalfa este acela de a controla nivelul de colesterol. Deşi modul de funcţionare nu este pe deplin înţeles, se crede că anumite fibre şi compuşi chimici din Alfalfa par să atragă colesterolul, tinându-l la distanţă de sânge sau împiedicându-l să se depoziteze în vasele de sânge.

Ca sursă naturală, Alfalfa conţine o cantitate mare de clorofilă. Clorofila are o structură similară cu cea a Hemoglobinei, de aceea s-a dovedit că măreşte capacitatea de transport al oxigenului în sânge. Sângele oxigenat poate oferi numeroase beneficii, inclusiv mai multă energie, o funcţionare mai bună a creierului şi o mai bună apărare împotriva toxinelor.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Conţine toţi nutrienţii necesari pentru funcţionarea corpului uman
 • Sursă foarte puternică de minerale
 • Puternice proprietăţi detoxifiante

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-250 ml de apă, suc sau altă băutură preferată în blender. Apoi adăugaţi 2 cupe MP mici (3 g), agitaţi şi consumaţi. Consumaţi una până la trei serviri pe zi.

Pudra de Alfalfa trebuie introdusă gradat în dietă astfel încât corpul să se poată obişnui cu reacţiile de detoxifiere.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 1,6 g. (cupa nu este inclusă )

Ingrediente

Acest produs este 100% pudră de Alfalfa (lucernă verde).

Informații nutriționale

Cantitate pentru 3 g:
Calorii: 8,2 cal
Valoare energetică: 34,5 kj
Proteine (ca atare): 0,7 g
Grăsimi: 0,1 g
din care saturate 0,04 g
Carbohidraţi: 0,5 g
din care zaharuri 0,1 g
Fibre dietetice:1,2 mg
Clorofilă: 16,2 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pudră de Alfalfa

Selectează imaginea

Pudră de Alfalfa