Protein Chox

Baton proteic delicios

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

* Oferta valabilă doar pentru clienţii noi sau la prima comandă efectuată pe Myprotein. Reducerea se aplică la toate produsele nereduse din gamă.

Cumpără Acum
109.00RON
Nu se află pe stoc

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Ce sunt Protein Chox?

Protein Chox sunt batoane proteice sănătoase și nutritive, create pentru cei care doresc să-și crească aportul zilnic de proteine prin intermediul unei gustări delicioase și convenabile. Acestea sunt disponibile într-o serie de arome unice, create pentru a imita o gamă variată de gustări delicioase, însă cu un profil nutrițional îmbunătățit. Fiecare baton de 60 g oferă până la 22 g de proteine premium, cu doar 22 g de carbohidrați (conținutul nutrițional diferă în funcție de aromă).

Beneficiile oferite de Protein Chox

Conținutul ridicat de proteine va contribui la creșterea și menținerea masei musculare.

Cine poate folosi Protein Chox?

Protein Chox sunt o gustare excelentă pentru cei care doresc să-și crească aportul zilnic de proteine sau sunt în căutarea unei surse de proteine înainte sau după o sesiune de antrenament. Acestea pot fi folosite ca alternativă pentru alte alimente pe bază de proteine.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Alege din 5 batoane proteice cu gust excelent
  • Un minim de 22 g de proteine per baton
  • Contribuie la creșterea și menținerea masei musculare

Utilizare recomandată

Folosiți după caz ca gustare bogată în proteine, fie între mese, pre-antrenament sau în timpul mesei, pentru creșterea conținutului de carbohidrați și proteine.

Ingrediente

Prăjituri cu frișcă: Amestec proteic (Izolat proteic din lapte, Gelatină hidrolizată), Cuvertură ciocolată cu lapte (14%) (Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf interal, Masă de cacao, Emulsificator: Lecitină de soia, Arome), Glazură de caramel (12%) (Zahăr, Ulei vegetal nehidrogenat, Sirop de glucoză, Apă, Lapte praf degresat, Sare, Emulsificator E472, Conservant E202, Stabilizator E401, Arome), Sirop de glucoză, Umectant (Glicerină), Firimituri biscuiți (Făină de grâu, Zahăr, Grăsimi vegetale (Palmier, Semințe de rapiță), Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, Sare, Agent de creștere [Bicarbonat de sodiu]), Fructoză, Arome, Ulei din semințe de rapiță, Antioxidant (Amestec de tocoferoli).

Arțar și nuci pecan: Amestec proteic (Izolat proteic din lapte, Gelatină hidrolizată), Cuvertură ciocolată cu lapte (15%) (Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf interal, Masă de cacao, Emulsificator: Lecitină de soia, Arome), Caramel (12%) (Lapte condensat îndulcit, Sirop de glucoză, Ulei vegetal nehidrogenat, Zahăr, Sirop caramelizat, Emulsificator: E471; Sare, Aromă naturală de unt (Lapte)), Sirop de glucoză, Umectant (Glicerină), Nuci de soia, Nuci pecan sfărâmate (4%), Fructoză, Ulei vegetal, Arome, Sirop din zahăr caramelizat, Antioxidant (Amestec de tocoferoli).

Alune și caramel: Amestec proteic (Izolat proteic din lapte, Gelatină hidrolizată), Cuvertură ciocolată cu lapte (17%) (Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf interal, Masă de cacao, Emulsificator: Lecitină de soia, Arome), Caramel (14%) (Lapte condensat îndulcit, Sirop de glucoză, Ulei vegetal nehidrogenat, Zahăr, Sirop caramelizat, Emulsificator: E471; Sare, Aromă naturală de unt (Lapte)), Umectant (Glicerină), Sirop de glucoză, Alune (6%), Făină de alune, Fructoză, Ulei din semințe de rapiță, Arome, Clorură de sodiu, Antioxidant (Amestec de tocoferoli).

Cappuccino: Amestec proteic (Izolat proteic din lapte, Gelatină hidrolizată), Cuvertură ciocolată cu lapte (15%) (Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf interal, Masă de cacao, Emulsificator: Lecitină de soia, Arome), Glazură de caramel (12%) (Zahăr, Ulei vegetal nehidrogenat, Sirop de glucoză, Apă, Lapte praf degresat, Sare, Emulsificator E472, Conservant E202, Stabilizator E401, Arome), Sirop de glucoză, Umectant (Glicerină), Firimituri biscuiți (Făină de grâu, Zahăr, Grăsimi vegetale, Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, Sare, Agent de creștere [Bicarbonat de sodiu]), Cafea, Fructoză, Ulei vegetal, Sirop din zahăr caramelizat, Antioxidant (Amestec de tocoferoli).

Lemon Crunch: Amestec proteic (Gelatină hidrolizată, Concentrat proteic din zer (Lapte), Izolat proteic din lapte, Proteină hidrolizată din grâu, Izolat proteic din zer hidrolizat (Lapte), Emulsificator: Soia Lecitină), Glazură cu aromă de ciocolată albă (14%) (Zahăr, Ulei nehidrogenat de palmier și palmier Kernel, Pudră de zer (lapte), Făină de grâu, Emulsificator: Lecitină de soia; Arome), Glazură Lemon Fudge (12%) (Zahăr, Ulei nehidrogenat de palmier, Sirop de glucoză, Apă, Lapte praf degresat, Arome, Sare, Emulsificator E472, Conservant E202, Stabilizator E401, Colorant E161b), Umectant (Glicerină), Fructooligozaharide, Îndulcitor (Maltitol), Bucățele de biscuiți digestivi (5%) (Făină de grâu, Zahăr, Grăsime vegetală (palmier, semințe de rapiță), Amestec de malț [Sirop de glucoză, Sirop de orz, Extract de malț], Lapte praf degresat, Sare, Melasă), Arome, Ulei din semințe de rapiță, Pudră din boabe de vanilie, Antioxidant (Amestec de tocoferoli).

Informații nutriționale

Per baton (60 g):
Energie: 1013 KJ
Energie: 242 kcal
Grăsimi: 8.0 g
Dintre care saturate: 3.2.0 g
Carbohidrați: 23.0 g
Dintre care zaharuri: 13.0 g
Fibre: 0,4 g
Proteine: 22.0 g
Sare: 0,05 g

Informațiile nutriționale sunt pentru aroma de arțar și nuci pecan. În funcție de aromă, conținutul de proteină poate varia cu aproximativ 10%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Protein Chox

Selectează imaginea

Protein Chox
Back to top