55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Suplimente energizante

6 rezultate

Indiferent dacă este vorba de un stil de viață ocupat sau o rutină activă de antrenament, este minunat să obții un plus de energie atunci când ai nevoie de el. Îți oferim o serie de carbohidrați care să-ți susțină antrenamentul și să-ți facă ziua mai plăcută ajutându-te să depășești barierele și să îți atingi obiectivele. Aceste produse pot fi adăugate cu ușurință la smoothie-ul sau shake-ul tău zilnic, astfel încât să poți începe ziua simțindu-te energizat și pregătit să faci față oricărei provocări - ajutându-te să lupți împotriva oboselii pe toate fronturile. Consultă cele mai bune suplimente energizante din oferta noastră.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt suplimentele de energie?

Toate suplimentele noastre de energie sunt o sursă convenabilă de carbohidrați de înaltă calitate - care sunt cea mai comună sursă de energie pentru corpul dumneavoastră și ar trebui să reprezinte între 55-75% din aportul dumneavoastră alimentar.

Acești carbohidrați provin dintr-o varietate de surse diferite, de exemplu, ovăzul nostru 100% Instant Oats este doar ovăz măcinat foarte fin, perfect pentru a face terci, dar avem și Vitafiber™, care este o pudră bogată în fibre.


Cum furnizează carbohidrații energie pentru exerciții fizice?

Acestea sunt metabolizate pentru a produce ATP, "moneda" energetică a organismului.


Ce carbohidrați sunt cei mai buni pentru energie în timpul exercițiilor fizice?

Carbohidrații ușor de digerat sau zaharurile simple ar fi cele mai bune, deoarece acestea oferă o sursă imediată de energie pe care organismul o poate folosi.


Care este cel mai bun supliment energetic pentru sala de sport?

Acest lucru depinde de aspectul practic, însă noi am recomanda fie pulberile dextrină ciclică 100% cu ramificații înalte, fie pulberile de maltodextrină 100%. Ambele ar oferi carbohidrați ușor digerabili, perfecți pentru a vă alimenta antrenamentele!


Care este cel mai bun supliment energetic pentru alergare?

Din cauza naturii alergării și a modului în care aceasta poate fi perturbatoare pentru intestin, ar fi mai bine să folosiți produsele noastre de elită de gel energetic, care oferă un pumn plin de energie, perfect pentru a fi folosit în timpul alergării!


Care este cel mai bun supliment energetic pentru ciclism?

Deoarece unele biciclete oferă un suport pentru o sticlă de apă, puteți fi destul de flexibil în această alegere. Produsele noastre Energy Gel Elite sunt excelente pentru un plin de energie, un impuls de combustibil instantaneu. Dar ați putea folosi fie pudra noastră 100% maltodextrină, fie pudra 100% ciclindextrină cu ramificații înalte pentru a o sorbi pe tot parcursul ciclismului, este doar o preferință personală!


Când ar trebui să iau un supliment energetic?

Acest lucru depinde de tipul de activitate pe care o faceți și dacă dieta dvs. o permite; în general, activitățile de scurtă durată, de intensitate ridicată, chiar înainte, pot funcționa cel mai bine pentru majoritatea. În timp ce pentru activitățile de lungă durată, axate pe rezistență, poate fi mai bine să sorbiți sau să luați un supliment energetic chiar înainte și în timpul acestora.


Câte suplimente energetice ar trebui să iau?

Asta depinde de cât timp intenționați să vă antrenați. Rata maximă de utilizare a unei singure surse de carbohidrați este de aproximativ 60 g pe oră, așa că ar trebui luată în considerare. Pentru cei care fac activități de durată mai lungă, axate pe anduranță, ar putea fi vorba de mai multe suplimente. Pentru cei care fac activități de scurtă durată, axate pe intensitate ridicată, poate fi vorba doar de un singur supliment energetic chiar înainte de activitate.

Carbohidrații contribuie la recuperarea funcției musculare normale (contracție) după un exercițiu fizic foarte intens și/sau de lungă durată care duce la oboseală musculară și la epuizarea depozitelor de glicogen din mușchii scheletici. Acest efect benefic se obține prin consumul de carbohidrați, din toate sursele, într-un aport total de 4 g pe kg de greutate corporală, în doze, în primele 4 ore și nu mai târziu de 6 ore, după un exercițiu fizic foarte intens și/sau de lungă durată care duce la oboseală musculară și la epuizarea depozitelor de glicogen din mușchiul scheletic.