35% REDUCERE la comanda ta | COD: RO35
+5% Extra reducere atunci când cumperi 2 produse din categoria gustări
+Până la 3 cadouri la comanda ta 🎁

Pachet de gustări proteice

O gamă de gustări delicioasă care nu vor interfera cu obiectivele tale de antrenament

RON 119.0

119.00RON

Dacă ești în căutarea unor gustări de răsfăț, care să-ți bucure papilele gustative fără să-ți saboteze antrenamentul, ești la locul potrivit. Îți oferim 10 gustări delicioase, pline cu proteine, care ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante.1

 • 10 gustări delicioase
 • Pline de proteine importante
 • Perfecte în timp ce te deplasezi
 • Pentru toate gusturile

Oricare ar fi obiectivele tale de fitness, noi știm că îți vei dori proteine suplimentare de-a lungul zilei. Așadar, dă iama în acestea și descoperă-ți preferata…

Brownie cu proteine: cu aromă de ciocolată sau ciocolată albă, conține 23 g de proteine de calitate superioară, ca să te ajute să-ți crești și să-ți menții musculatura.1

Baton cu ovăz & proteine din zer: aroma delicioasă de cireșe și migdale este preferata de zi cu zi a tuturor — de la cei ce merg la sală până la alergători, plus toți ceilalți.

Prăjitură proteică coaptă: o gustare pentru orice ocazie, arhiplină de proteine, care îți vor susține toate obiectivele de antrenament.

Napolitană proteică: conține mai puțin zahăr decât alternativele standard din supermarketuri, napolitana noastră cu ciocolată și alune îți va satisface pofta de dulce, fără să interfereze cu antrenamentul tău.

Baton proteic ușor: plin de proteine și aminoacizi cu catenă ramificată, care ajută la formarea și repararea țesutului muscular1 — batonul nostru proteic este ideal atunci când ești pe fugă.

Baton proteic forte: batonul de vanilie & fagure are un gust excelent, este hrănitor și are un conținut ridicat de proteine. Fiecare baton de 80 g conține o cantitate impresionantă de 30 g de proteine de calitate superioară.

Baton proteic testat de Informed-Sport: batoanele noastre caramel - alune, testate independent, sunt lipsite de substanțe interzise și conțin o mulțime de carbohidrați de calitate superioară — ideal pentru refacere.2

Ciocolată proteică: cu 19 g de proteine care susțin creșterea mușchilor1 și îți satisfac pofta de dulce, nu ai cum să greșești când alegi ciocolata proteică.

Baton proteic vegan: ideal pentru oricine are un regim alimentar bazat pe plante, este un amestec natural de proteine de origine vegetală, preparat cu unt de cacao, fulgi de ciocolată și nuci prăjite de cea mai bună calitate.

1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

2. Carbohidrații contribuie la recuperarea funcției normale a mușchilor (contracția) după exerciții fizice de mare intensitate și/sau de lungă durată, care conduc la oboseală musculară și la epuizarea depozitelor de glicogen din mușchii scheletici. Acest efect benefic se obține prin consumul de carbohidrați, din toate sursele, în cantitate totală de 4 g per kg corp, în doze, în primele 4 ore (nu mai târziu de 6 ore), după exerciții fizice de mare intensitate și/sau de lungă durată, care conduc la oboseală musculară și la epuizarea depozitelor de glicogen din mușchii scheletici.

Când se savurează Pachet de gustări proteice?

Absolut oricând! Toate gustările noastre sunt perfecte în timp ce te deplasezi. Acasă, la birou sau pe drum, menține-ți antrenamentului pe un curs bun.

Pentru alergeni, incluzând cerealele cu gluten, vezi ingredientele marcate  îngroşat. Poate de asemenea să conţină nuci şi arahide. Vă rugăm să verificaţi pagina individuală a produselor pentru toate detaliile. 

Brownie Proteic – Ciocolată

Aromă de Chipsuri cu CiocolatăLapte Proteic, Glicerină, Glutamină Peptidă (Grâu), făină de Ovăz, Ulei Vegetal (Palmier), Chipsuri de Ciocolată (9%) (Masă de Cacao, Zahăr, Emulgator (Lecitină din Soia), Aromă), Maltodextrină, Proteine din Soia, Pudră de Cacao, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu, Cremă de Tartar), Aromă, Îndulcitor (Sucraloză).

Brownie Proteic – Ciocolată Albă 

Aromă de Chipsuri cu Ciocolată Albă: Proteine din Lapte, Glicerină Făină de Ovăz, Peptide de Glutamină (Hidrolizate Peptide de Gluten din Grâu), Maltodextrină, Uleiuri Vegetale (Palmier, Rapiţă), Chipsuri de Ciocolată Albă (9%) (Zahăr, Unt de Cacao, Lapte Praf Integral, Emulgator (Lecitină din Soia ), Aromă), Proteine din Soia, Lapte Praf Integral, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu, Bitartrat de Potasiu), Aromă, Îndulcitor (Sucraloză).

Ovăz & Zer – Migdale de Cireş 

Cireş & Migdale: Amestec de Ovăz (40%) (Ovăz Rulat, Toastă Malţată de Ovăz (Fulgi Integrali de Ovăz, Ulei de Palmier, Extract de Malţ din Orz)), Amestec Proteic (14%) (Proteine din Lapte, Concentrat Proteic din Zer de (Lapte)), Umectanţi (Glicerol, Maltitol), Aromă de Iaurt (9%) (Îndulcitor (Maltitol), Grăsimi Nevegetale Non-Hidrogenate (Ulei din Sâmburi de Palmier, Ulei de Palmier, Ulei de Shea), Pudră de Zer Dulce din (Lapte), Pudră de Iaurt din (Lapte), Emulgator (Lecitină din Soia), Acid (Acid Citric)), Colagen Hidrolizat, Izomalto-Oligozaharide, Migdale Decojite  (Nuci), Aromă, Ulei de Rapiţă, Antioxidant (Mix Natural de Tocoferol).

Atenţie: Consumul excesiv poate cauza un efect laxativ.

Prăjitură Coaptă – Ciocolată 

Făină de Grâu  Melasă, Peptide de Glutamină (Hidrolizate Peptide de Gluten din Grâu) Sirop de Ovăz, Chipsuri de Ciocolată (9%) (Masă de Cacao, Zahăr, Emulgator (Lecitină din Soia ), Aromă), Pudră de Cacao, Ulei de Măsline, Proteine din Mazăre, Proteine din Soia, Apă, Fructo-Oligozaharide (Cicoare), Stabilizator (Gumă de Acacia), Ulei de Cocos, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu), Aromă, Sare, Îndulcitor (Glicozide de Steviol).

Napolitane Proteice – Alune de Ciocolată

Aroma de Alune de Ciocolată: Amestec Proteic Mix (Proteine din Lapte, Gelatină Hidrolizată), Făină de Grâu  (Agenţi de Fortifiere: Carbonat de Calciu, Fier, Niacină, Tiamină), Ulei de Palmier, Zahăr, Fructoză, Masă de Cacao, Unt de Cacao, Pudră din Lapte Degresat, Emulgator (Lecitină din Soia ), Arome, Grăsimi din Lapte, Proteine din Mazăre, Făină din Soia, Ulei de Floarea Soarelui, Sare, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu), Îndulcitor (Sucraloză), Făină de Porumb.

Batonul Meu Zero – Prăjituri & Cremă

Proteine din Lapte, Izomalto-Oligozaharide, Agent de Umplere (Polidextroză), Oligofructoză, Ulei de Floarea Soarelui, Coji de Cacao, Proteine din Zer (din Lapte), Făină de Orez, Pudră de Cacao Scăzută în Grăsimi (2%), Aromă, Sare, Îndulcitor (Glicozide de Steviol), Emulgator (Lecitină din Soia ).

Batonul Pro Elite – Alune şi Caramel

Amestec Proteic (23%) (Proteine din Lapte, Concentrat Proteic din Zer (din Lapte)), Umectanţi (Glicerol, Maltitol), Strat cu Aromă de Ciocolată din Lapte (14%) (Îndulcitori (Izomalt, Sucraloză), Ulei de Palmier Nehidrogenat şi Ulei din Sâmburi de Palmier, Pudră de Zer din (Lapte), Pudră de Cacao Scăzută în Grăsimi, Făină de Grâu Fortificată  (Făină de Grâu , Carbonat de Calciu, Fier, Niacină, Tiamină), Emulgatori (Lecitină din Soia, E476), Aromă Naturală), Colagen Hidrolizat, Fructo-Oligozaharide, Izolat Proteic din Soia, Agent de Umplere (Polidextroză), Aromă, Ulei de Rapiţă, Sare, Îndulcitor (Sucraloză), Antioxidant (Mix Natural de Tocoferol).

Pro Bar Elite – Caramel Hazelnut

Amestec Proteic (22%) (Concentrat Proteic din Zer (din Lapte), Proteine din Lapte), Umectanţi (Glicerol, Maltitol), Strat cu Aromă de Ciocolată din Lapte (14%) (Îndulcitori (Izomalt, Sucraloză), Ulei de Palmier Nehidrogenat şi Ulei din Sâmburi de Palmier, Pudră de Zer din (Lapte), Pudră de Cacao Scăzută în Grăsimi, Făină de Grâu Fortificată  (Făină de Grâu , Carbonat de Calciu, Fier, Niacină, Tiamină), Emulgatori (Lecitină din Soia, E476), Aromă), Colagen Hidrolizat, Zahăr Free Caramel (10%) (Îndulcitori (Maltitol, Maltitol Syrup), Pudră din Lapte Degresat, Ulei de Cocos, Bamboo Fibre, Grăsimi din Lapte, Humectant (Sorbitol), Aromă, Emulgator (E471), Acid (Acid Citric), Sare, Preservative (E202)), Izolat Proteic din Soia, Fructo-Oligozaharide, Apă, Alune de padure prajite (Alune) (4%), Ulei de Rapiţă, Aromă, Sare, Îndulcitor (Sucraloză), Antioxidant (Mix Natural de Tocoferol).

Atenţie: Consumul excesiv poate cauza un efect laxativ.

Ciocolată Proteică – Ciocolată şi Mentă

Aromă de Ciocolată şi Mentă: Unt de Cacao (33.9%), Crispies din Zer Proteic (Izolat Proteic din Zer (22.43%) (dinLapte), Făină de Orez (3.5%), Emulgator (Lecitină din Soia )), Zahăr Cane, Masă de Cacao (11%), Pudră de Cacao (9.9%) Aromă (Aromă De Vanilie Naturală, Ulei Natural de Mentă). Minimum 54% Bucăţi Solide de Cacao.

Baton Vegan de Proteine - Choc Chip, Nuci & Vanilie

Choc Chip, Nuci & Aromă de Vanilie: MigdaleRumenite (15%),Unt de Nuci Caju(14%), Izolat Proteic din Mazăre (14%), Proteine din Orez, Chipsuri de Ciocolată (10%) (Masă de Cacao, Îndulcitor [Xilitol], Unt de Cacao, Emulgator [Lecitină din Floarea Soarelui]), Sirop de Agave, Fibre de Cicoare, Îndulcitor (Xilitol), Unt de Cacao, Suc Concentrat de Fructe (Struguri), Amidon din Orez, Extract de Vanilie, Extract de Ceai Verde, Sare de Mare, Antioxidant (Vitamina E).

Brownie proteic - Ciocolata

Informatii nutritionale

  Per 100g Per 75g
Energie 1600 kJ/383 kcal 1200 kJ/287 kcal
Grasimi 13 g 9.7 g
  din care saturate 5.7 g 4.2 g
Carbohidrati 35 g 27 g
  din care zaharuri 5.3 g 4 g
Fibre 2.7 g 2.0 g
Proteine 30 g 23.0 g
Sare 0.4 g 0.3 g

Brownie proteic - Ciocolata alba

Informatii nutritionale

  Per 100g Per 75g
Energie 1714 kJ/410 kcal 1286 kJ/308 kcal
Grasimi 14 g 10 g
  din care saturate 5.6 g 4.2 g
Carbohidrati 41 g 31 g
  din care zaharuri 7.2 g 5.4 g
Fibre 1.6 g 1.2 g
Proteine 30 g 23 g
Sare 0.75 g 0.56 g

Ovaz & zer proteic - Cirese si migdale

Informatii nutritionale

  Per 100g Per Flapjack (88g)
Energie 1539 kJ/368 kcal 1354 kJ/324 kcal
Grasimi 11 g 9.7 g
  din care saturate 4.1 g 3.6 g
Carbohidrati 44 g 38 g
  din care zaharuri 3.9 g 3.4 g
Fibre 8.3 g 7.3 g
Proteine 25 g 22 g
Sare 0.17 g 0.15 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de alune si ciocolata. Valorile nutritionale pentru celelalte arome pot varia.

Prajituri proteice

Informatii nutritionale

  Per 100g Per prajitura (75g)
Energie 1786 kJ/427 kcal 1339 kJ/320 kcal
Grasimi 13 g 9.9 g
  din care saturate 5.2 g 3.9 g
Carbohidrati 26 g 20 g
  din care zaharuri 9.7 g 7.3 g
Proteine 50 g 38 g
Sare 0.75 g 0.56 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de Fulgi de Ciocolata. Valorile nutritionale pentru aromele alternative pot varia cu pana la 10%.

Napolitane proteice

Informatii nutritionale

  Per 100g Per pachet (41.9g)
Energie 1950 kJ/466 kcal 817 kJ/195 kcal
Grasimi 21.5 g 9 g
  din care saturate 14.3 g 6 g
Carbohidrati 31 g 13 g
  din care zaharuri 13.1 g 5.5 g
Fibre 2.4 g 1 g
Proteine 35.8 g 15 g
Sare 0.51 g 0.21 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de ciocolata. La alegerea unei arome alternative valorile nutritionale pot varia cu pana la 10%.

My Bar Zero

Informatii nutritionale

  Per 100g Per baton (65g)
Energie 1261 kJ/304 kcal 820 kJ/198 kcal
Grasimi 9.5 g 6.2 g
  din care saturate 1.1 g 0.7 g
Carbohidrati 3.9 g 2.6 g
  din care zaharuri 3.7 g 2.4 g
Fibre 39 g 26 g
Proteine 31 g 20.2 g
Sare 0.58 g 0.37 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de Prajitura cu Lamaieis. Informatiile nutritionale pentru celelalte versiuni pot varia cu pana la 10%

Protein Chox - Fursecuri si frisca

Informatii nutritionale

  Per 100g Per baton (60g)
Energie 1602 kJ/383 kcal 961 kJ/230 kcal
Grasimi 9.1 g 5.4 g
  din care saturate 4.8 g 2.9 g
Carbohidrati 44 g 26 g
  din care zaharuri 25 g 15 g
Proteine 36 g 22 g
Sare 0.10 g 0.06 g

Pro Bar Elite

Informatii nutritionale

  Per 100g Per baton (70g)
Energie 1425 kJ/341 kcal 997 kJ/238 kcal
Grasimi 10 g 7.3 g
  din care saturate 5.6 g 3.9 g
Carbohidrati 32 g 22 g
  din care zaharuri 4.8 g 3.4 g
Fibre 5.5 g 3.9 g
Proteine 37 g 26 g
Sare 0.54 g 0.38 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de Caramel Hazelnut. La alegerea unei versiuni diferite informatiile nutritionale pot varia.

Ciocolata bogata in proteine

Valori nutritionale tipice

  Per 100g Per 70g
Energie 2258 kJ/543 kcal 1581 kJ/380 kcal
Grasimi 35 g 25 g
  din care saturate 21 g 15 g
Carbohidrati 25 g 17 g
  din care zaharuri 21 g 15 g
Fibre 8.7 g 6.1 g
Proteine 27 g 19 g
Sare 0.20 g 0.14 g

Gel proteic - zmeura

Informatii nutritionale

  Per 100g Per 70g
Energie 607 kJ/145 kcal 425 kJ/102 kcal
Grasimi 0.2 g 0.1 g
  din care saturate 0.1 g 0.1 g
Carbohidrati 8.7 g 6.1 g
  din care zaharuri 8.7 g 6.1 g
Proteine 29 g 20 g
Sare 0.20 g 0.10 g
Gamă:
BFS - Myprotein
Marcă:
Myprotein
Volum:
0.5kg-1kg

Pachet de gustări proteice

O gamă de gustări delicioasă care nu vor interfera cu obiectivele tale de antrenament

RON 119.0

119.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore

5% extra reducere atunci cand cumperi 2 produse din categoria gustări

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi oricare 2 produse din lista Alimente şi gustări in cos si oferta se aplica automat. Mostrele sunt excluse.


5% Extra se aplica la suma deja redusa cu 35% (COD: RO35) sau redusa cu alt cod de discount valabil pe site.

Oferta este valabila pentru o perioada limitata sau in limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comanda. Reducerea maxima este de 6000 RON per comanda. Reducerea se aplica doar produselor cu pret intreg.

Cumpara acum

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Dacă ești în căutarea unor gustări de răsfăț, care să-ți bucure papilele gustative fără să-ți saboteze antrenamentul, ești la locul potrivit. Îți oferim 10 gustări delicioase, pline cu proteine, care ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante.1

 • 10 gustări delicioase
 • Pline de proteine importante
 • Perfecte în timp ce te deplasezi
 • Pentru toate gusturile

Oricare ar fi obiectivele tale de fitness, noi știm că îți vei dori proteine suplimentare de-a lungul zilei. Așadar, dă iama în acestea și descoperă-ți preferata…

Brownie cu proteine: cu aromă de ciocolată sau ciocolată albă, conține 23 g de proteine de calitate superioară, ca să te ajute să-ți crești și să-ți menții musculatura.1

Baton cu ovăz & proteine din zer: aroma delicioasă de cireșe și migdale este preferata de zi cu zi a tuturor — de la cei ce merg la sală până la alergători, plus toți ceilalți.

Prăjitură proteică coaptă: o gustare pentru orice ocazie, arhiplină de proteine, care îți vor susține toate obiectivele de antrenament.

Napolitană proteică: conține mai puțin zahăr decât alternativele standard din supermarketuri, napolitana noastră cu ciocolată și alune îți va satisface pofta de dulce, fără să interfereze cu antrenamentul tău.

Baton proteic ușor: plin de proteine și aminoacizi cu catenă ramificată, care ajută la formarea și repararea țesutului muscular1 — batonul nostru proteic este ideal atunci când ești pe fugă.

Baton proteic forte: batonul de vanilie & fagure are un gust excelent, este hrănitor și are un conținut ridicat de proteine. Fiecare baton de 80 g conține o cantitate impresionantă de 30 g de proteine de calitate superioară.

Baton proteic testat de Informed-Sport: batoanele noastre caramel - alune, testate independent, sunt lipsite de substanțe interzise și conțin o mulțime de carbohidrați de calitate superioară — ideal pentru refacere.2

Ciocolată proteică: cu 19 g de proteine care susțin creșterea mușchilor1 și îți satisfac pofta de dulce, nu ai cum să greșești când alegi ciocolata proteică.

Baton proteic vegan: ideal pentru oricine are un regim alimentar bazat pe plante, este un amestec natural de proteine de origine vegetală, preparat cu unt de cacao, fulgi de ciocolată și nuci prăjite de cea mai bună calitate.

1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

2. Carbohidrații contribuie la recuperarea funcției normale a mușchilor (contracția) după exerciții fizice de mare intensitate și/sau de lungă durată, care conduc la oboseală musculară și la epuizarea depozitelor de glicogen din mușchii scheletici. Acest efect benefic se obține prin consumul de carbohidrați, din toate sursele, în cantitate totală de 4 g per kg corp, în doze, în primele 4 ore (nu mai târziu de 6 ore), după exerciții fizice de mare intensitate și/sau de lungă durată, care conduc la oboseală musculară și la epuizarea depozitelor de glicogen din mușchii scheletici.

Când se savurează Pachet de gustări proteice?

Absolut oricând! Toate gustările noastre sunt perfecte în timp ce te deplasezi. Acasă, la birou sau pe drum, menține-ți antrenamentului pe un curs bun.

Pentru alergeni, incluzând cerealele cu gluten, vezi ingredientele marcate  îngroşat. Poate de asemenea să conţină nuci şi arahide. Vă rugăm să verificaţi pagina individuală a produselor pentru toate detaliile. 

Brownie Proteic – Ciocolată

Aromă de Chipsuri cu CiocolatăLapte Proteic, Glicerină, Glutamină Peptidă (Grâu), făină de Ovăz, Ulei Vegetal (Palmier), Chipsuri de Ciocolată (9%) (Masă de Cacao, Zahăr, Emulgator (Lecitină din Soia), Aromă), Maltodextrină, Proteine din Soia, Pudră de Cacao, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu, Cremă de Tartar), Aromă, Îndulcitor (Sucraloză).

Brownie Proteic – Ciocolată Albă 

Aromă de Chipsuri cu Ciocolată Albă: Proteine din Lapte, Glicerină Făină de Ovăz, Peptide de Glutamină (Hidrolizate Peptide de Gluten din Grâu), Maltodextrină, Uleiuri Vegetale (Palmier, Rapiţă), Chipsuri de Ciocolată Albă (9%) (Zahăr, Unt de Cacao, Lapte Praf Integral, Emulgator (Lecitină din Soia ), Aromă), Proteine din Soia, Lapte Praf Integral, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu, Bitartrat de Potasiu), Aromă, Îndulcitor (Sucraloză).

Ovăz & Zer – Migdale de Cireş 

Cireş & Migdale: Amestec de Ovăz (40%) (Ovăz Rulat, Toastă Malţată de Ovăz (Fulgi Integrali de Ovăz, Ulei de Palmier, Extract de Malţ din Orz)), Amestec Proteic (14%) (Proteine din Lapte, Concentrat Proteic din Zer de (Lapte)), Umectanţi (Glicerol, Maltitol), Aromă de Iaurt (9%) (Îndulcitor (Maltitol), Grăsimi Nevegetale Non-Hidrogenate (Ulei din Sâmburi de Palmier, Ulei de Palmier, Ulei de Shea), Pudră de Zer Dulce din (Lapte), Pudră de Iaurt din (Lapte), Emulgator (Lecitină din Soia), Acid (Acid Citric)), Colagen Hidrolizat, Izomalto-Oligozaharide, Migdale Decojite  (Nuci), Aromă, Ulei de Rapiţă, Antioxidant (Mix Natural de Tocoferol).

Atenţie: Consumul excesiv poate cauza un efect laxativ.

Prăjitură Coaptă – Ciocolată 

Făină de Grâu  Melasă, Peptide de Glutamină (Hidrolizate Peptide de Gluten din Grâu) Sirop de Ovăz, Chipsuri de Ciocolată (9%) (Masă de Cacao, Zahăr, Emulgator (Lecitină din Soia ), Aromă), Pudră de Cacao, Ulei de Măsline, Proteine din Mazăre, Proteine din Soia, Apă, Fructo-Oligozaharide (Cicoare), Stabilizator (Gumă de Acacia), Ulei de Cocos, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu), Aromă, Sare, Îndulcitor (Glicozide de Steviol).

Napolitane Proteice – Alune de Ciocolată

Aroma de Alune de Ciocolată: Amestec Proteic Mix (Proteine din Lapte, Gelatină Hidrolizată), Făină de Grâu  (Agenţi de Fortifiere: Carbonat de Calciu, Fier, Niacină, Tiamină), Ulei de Palmier, Zahăr, Fructoză, Masă de Cacao, Unt de Cacao, Pudră din Lapte Degresat, Emulgator (Lecitină din Soia ), Arome, Grăsimi din Lapte, Proteine din Mazăre, Făină din Soia, Ulei de Floarea Soarelui, Sare, Agent de Creştere (Bicarbonat de Sodiu), Îndulcitor (Sucraloză), Făină de Porumb.

Batonul Meu Zero – Prăjituri & Cremă

Proteine din Lapte, Izomalto-Oligozaharide, Agent de Umplere (Polidextroză), Oligofructoză, Ulei de Floarea Soarelui, Coji de Cacao, Proteine din Zer (din Lapte), Făină de Orez, Pudră de Cacao Scăzută în Grăsimi (2%), Aromă, Sare, Îndulcitor (Glicozide de Steviol), Emulgator (Lecitină din Soia ).

Batonul Pro Elite – Alune şi Caramel

Amestec Proteic (23%) (Proteine din Lapte, Concentrat Proteic din Zer (din Lapte)), Umectanţi (Glicerol, Maltitol), Strat cu Aromă de Ciocolată din Lapte (14%) (Îndulcitori (Izomalt, Sucraloză), Ulei de Palmier Nehidrogenat şi Ulei din Sâmburi de Palmier, Pudră de Zer din (Lapte), Pudră de Cacao Scăzută în Grăsimi, Făină de Grâu Fortificată  (Făină de Grâu , Carbonat de Calciu, Fier, Niacină, Tiamină), Emulgatori (Lecitină din Soia, E476), Aromă Naturală), Colagen Hidrolizat, Fructo-Oligozaharide, Izolat Proteic din Soia, Agent de Umplere (Polidextroză), Aromă, Ulei de Rapiţă, Sare, Îndulcitor (Sucraloză), Antioxidant (Mix Natural de Tocoferol).

Pro Bar Elite – Caramel Hazelnut

Amestec Proteic (22%) (Concentrat Proteic din Zer (din Lapte), Proteine din Lapte), Umectanţi (Glicerol, Maltitol), Strat cu Aromă de Ciocolată din Lapte (14%) (Îndulcitori (Izomalt, Sucraloză), Ulei de Palmier Nehidrogenat şi Ulei din Sâmburi de Palmier, Pudră de Zer din (Lapte), Pudră de Cacao Scăzută în Grăsimi, Făină de Grâu Fortificată  (Făină de Grâu , Carbonat de Calciu, Fier, Niacină, Tiamină), Emulgatori (Lecitină din Soia, E476), Aromă), Colagen Hidrolizat, Zahăr Free Caramel (10%) (Îndulcitori (Maltitol, Maltitol Syrup), Pudră din Lapte Degresat, Ulei de Cocos, Bamboo Fibre, Grăsimi din Lapte, Humectant (Sorbitol), Aromă, Emulgator (E471), Acid (Acid Citric), Sare, Preservative (E202)), Izolat Proteic din Soia, Fructo-Oligozaharide, Apă, Alune de padure prajite (Alune) (4%), Ulei de Rapiţă, Aromă, Sare, Îndulcitor (Sucraloză), Antioxidant (Mix Natural de Tocoferol).

Atenţie: Consumul excesiv poate cauza un efect laxativ.

Ciocolată Proteică – Ciocolată şi Mentă

Aromă de Ciocolată şi Mentă: Unt de Cacao (33.9%), Crispies din Zer Proteic (Izolat Proteic din Zer (22.43%) (dinLapte), Făină de Orez (3.5%), Emulgator (Lecitină din Soia )), Zahăr Cane, Masă de Cacao (11%), Pudră de Cacao (9.9%) Aromă (Aromă De Vanilie Naturală, Ulei Natural de Mentă). Minimum 54% Bucăţi Solide de Cacao.

Baton Vegan de Proteine - Choc Chip, Nuci & Vanilie

Choc Chip, Nuci & Aromă de Vanilie: MigdaleRumenite (15%),Unt de Nuci Caju(14%), Izolat Proteic din Mazăre (14%), Proteine din Orez, Chipsuri de Ciocolată (10%) (Masă de Cacao, Îndulcitor [Xilitol], Unt de Cacao, Emulgator [Lecitină din Floarea Soarelui]), Sirop de Agave, Fibre de Cicoare, Îndulcitor (Xilitol), Unt de Cacao, Suc Concentrat de Fructe (Struguri), Amidon din Orez, Extract de Vanilie, Extract de Ceai Verde, Sare de Mare, Antioxidant (Vitamina E).

Brownie proteic - Ciocolata

Informatii nutritionale

  Per 100g Per 75g
Energie 1600 kJ/383 kcal 1200 kJ/287 kcal
Grasimi 13 g 9.7 g
  din care saturate 5.7 g 4.2 g
Carbohidrati 35 g 27 g
  din care zaharuri 5.3 g 4 g
Fibre 2.7 g 2.0 g
Proteine 30 g 23.0 g
Sare 0.4 g 0.3 g

Brownie proteic - Ciocolata alba

Informatii nutritionale

  Per 100g Per 75g
Energie 1714 kJ/410 kcal 1286 kJ/308 kcal
Grasimi 14 g 10 g
  din care saturate 5.6 g 4.2 g
Carbohidrati 41 g 31 g
  din care zaharuri 7.2 g 5.4 g
Fibre 1.6 g 1.2 g
Proteine 30 g 23 g
Sare 0.75 g 0.56 g

Ovaz & zer proteic - Cirese si migdale

Informatii nutritionale

  Per 100g Per Flapjack (88g)
Energie 1539 kJ/368 kcal 1354 kJ/324 kcal
Grasimi 11 g 9.7 g
  din care saturate 4.1 g 3.6 g
Carbohidrati 44 g 38 g
  din care zaharuri 3.9 g 3.4 g
Fibre 8.3 g 7.3 g
Proteine 25 g 22 g
Sare 0.17 g 0.15 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de alune si ciocolata. Valorile nutritionale pentru celelalte arome pot varia.

Prajituri proteice

Informatii nutritionale

  Per 100g Per prajitura (75g)
Energie 1786 kJ/427 kcal 1339 kJ/320 kcal
Grasimi 13 g 9.9 g
  din care saturate 5.2 g 3.9 g
Carbohidrati 26 g 20 g
  din care zaharuri 9.7 g 7.3 g
Proteine 50 g 38 g
Sare 0.75 g 0.56 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de Fulgi de Ciocolata. Valorile nutritionale pentru aromele alternative pot varia cu pana la 10%.

Napolitane proteice

Informatii nutritionale

  Per 100g Per pachet (41.9g)
Energie 1950 kJ/466 kcal 817 kJ/195 kcal
Grasimi 21.5 g 9 g
  din care saturate 14.3 g 6 g
Carbohidrati 31 g 13 g
  din care zaharuri 13.1 g 5.5 g
Fibre 2.4 g 1 g
Proteine 35.8 g 15 g
Sare 0.51 g 0.21 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de ciocolata. La alegerea unei arome alternative valorile nutritionale pot varia cu pana la 10%.

My Bar Zero

Informatii nutritionale

  Per 100g Per baton (65g)
Energie 1261 kJ/304 kcal 820 kJ/198 kcal
Grasimi 9.5 g 6.2 g
  din care saturate 1.1 g 0.7 g
Carbohidrati 3.9 g 2.6 g
  din care zaharuri 3.7 g 2.4 g
Fibre 39 g 26 g
Proteine 31 g 20.2 g
Sare 0.58 g 0.37 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de Prajitura cu Lamaieis. Informatiile nutritionale pentru celelalte versiuni pot varia cu pana la 10%

Protein Chox - Fursecuri si frisca

Informatii nutritionale

  Per 100g Per baton (60g)
Energie 1602 kJ/383 kcal 961 kJ/230 kcal
Grasimi 9.1 g 5.4 g
  din care saturate 4.8 g 2.9 g
Carbohidrati 44 g 26 g
  din care zaharuri 25 g 15 g
Proteine 36 g 22 g
Sare 0.10 g 0.06 g

Pro Bar Elite

Informatii nutritionale

  Per 100g Per baton (70g)
Energie 1425 kJ/341 kcal 997 kJ/238 kcal
Grasimi 10 g 7.3 g
  din care saturate 5.6 g 3.9 g
Carbohidrati 32 g 22 g
  din care zaharuri 4.8 g 3.4 g
Fibre 5.5 g 3.9 g
Proteine 37 g 26 g
Sare 0.54 g 0.38 g

 

Informatiile nutritionale sunt bazate pe versiunea cu aroma de Caramel Hazelnut. La alegerea unei versiuni diferite informatiile nutritionale pot varia.

Ciocolata bogata in proteine

Valori nutritionale tipice

  Per 100g Per 70g
Energie 2258 kJ/543 kcal 1581 kJ/380 kcal
Grasimi 35 g 25 g
  din care saturate 21 g 15 g
Carbohidrati 25 g 17 g
  din care zaharuri 21 g 15 g
Fibre 8.7 g 6.1 g
Proteine 27 g 19 g
Sare 0.20 g 0.14 g

Gel proteic - zmeura

Informatii nutritionale

  Per 100g Per 70g
Energie 607 kJ/145 kcal 425 kJ/102 kcal
Grasimi 0.2 g 0.1 g
  din care saturate 0.1 g 0.1 g
Carbohidrati 8.7 g 6.1 g
  din care zaharuri 8.7 g 6.1 g
Proteine 29 g 20 g
Sare 0.20 g 0.10 g
Gamă:
BFS - Myprotein
Marcă:
Myprotein
Volum:
0.5kg-1kg

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Recenziile clienților)
 • 1 5 star reviews
 • 0 4 star reviews
 • 0 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

O alegere buna

Sunt utile, usor de folosit, si desi variaza , sunt toate bune, si nu sunt robot..

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Alţi clienţi au mai cumpărat