• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Orz Activat

Aktivated®

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!

Doar azi, primeste 13% reducere suplimentara la toata comanda folosind codul 13ANI!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

105.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Aktivated® Barley este carbohidratul perfect! Este o sămânță preîncolțită, care este digerată lent, oferind astfel energie și anduranță pe o perioadă prelungită de timp. Aktivated® Barley este de asemenea, o sursă excelentă de fibre solubile beta-glucan, care stimulează sistemul imunitar.

Aktivated® Barley este produs printr-un process patentat, care îmbunătățește conținutul de beta-glucan cu până la 94 de procente. Mai mult decât atât, fibrele din Aktivated® Barley formează un mediu gelatinos, generând o eliberare stabilă și treptată de nutrienți, care includ niveluri ridicate de antioxidant superoxid dismutază. De asemenea, conține 5,6% acizi grași omega-3 și 4,6% acizi grași omega-6. În ansamblu, Aktivated Barley® are un profil nutritional extraordinar.

Deoarece Aktivated® Barley are un punctaj GI foarte scăzut, cuprins între 20 și 30, energia furnizată va fi eliberată pe o perioadă îndelungată de timp, cu mult mai îndelungată comparativ cu cea a unui carbohidrat cu GI ridicat, precum Dextroza. Așadar, acesta este un carbohidrat excelent pentru orice perioadă a zilei.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Sursă de carbohidrați cu indice glicemic scăzut
  • Niveluri ridicate de beta-glucan
  • Metodă de extracție patentată

Utilizare recomandată

Adăugați 500-750 ml de apă sau suc de fructe în shakerul nostru (după preferințe). Apoi, adăugați trei sferturi de lingură MP mare (43 g), agitați și consumați. Utilizați de 1-2 ori pe zi sau după caz.

1 x lingură de plastic MP (mare) cântărește 43 g. (nu este inclusă)

Ingrediente

Acest produs conține 100% Orz Activat, fără alte adaosuri.

Informații nutriționale

Per 30 g:
Energie: 99,9 cal
Proteine (masă uscată): 3.0 g
Carbohidrați: 21.0 g
Fibre: 6.0 g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Orz Activat

Selectează imaginea

Orz Activat