Omega Balance

Aromă
Pachet
Cantitate
PÂNĂ LA 40% REDUCERE la aminoacizi şi pastile

PÂNĂ LA 40% REDUCERE la aminoacizi şi pastile

Beneficiază de până la 40% reducere la aminoacizi şi pastile.

*Oferta este valabilă până pe 24-09-2017 la miezul nopţii sau în limita stocului disponibil.
Cumpără Acum
Preț vechi: 69.00RON 55.00RON Economisești: 14.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Omega Balance este un ulei de pește de înaltă rezistență ce asigură minimum 710 mg Omega 3 pentru fiecare 1000 mg capsule moi, fiind ceea mai mare concentrație de pe piață. Omega 3 este un acid gras esenţial (AGE), care a fost deseori asociat cu menținerea unei inimi, articulaţii și circulații sănătoase . Aceste super rezistente capsule gelatinoase oferă o modalitate ușoară de a stimula aportul de Omega 3, evitând astfel un deficit.

Omega Balance conține un minim de 360 mg AEP și 240 mg ADH, în proporţia optimă de 3:2, oferind sprijin sănătății și bunăstării dumneavoastră. AEP (acid eicosapentaenoic) și ADH (acid docosahexaenoic) sunt ambii acizi grași cu lanț lung, care s-a dovedit că oferă o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv menținerea functionării normale a creierului, ochilor și funcției cardiace.

Din punct de vedere atletic, o serie de studii sugerează că utilizarea AEP si ADH pot îmbunătăţi atât performanțeloe sportive cât şi starea generală a organismului. Unele cercetări sugerează, de asemenea, că acizii grași esențiali par a ajuta la conservarea depozitelor de energie de glucoză și în același timp folosește grăsimile pentru a produce energie.

Omega Balance este fabricat sub PureMax® proces patentat care garantează uleiuri de peşte de calitate și o aprovizionare responsabilă. PureMax® este o tehnologie de purificare și concentrare a Omega 3, dezvoltată prin ani de cercetare, dezvoltare și experiență de fabricație. Procesul PureMax® garantează uleiurile de peşte de cea mai bună calitate prin eliminarea elementelor poluate (cum ar fi metale grele, dioxine, pesticide şi PCB, care tind să se acumuleze în peştii situați mai sus în lanţul trofic) .Ele sunt la sau sub nivelurile de siguranță stabilite de AEP și ADH de către autorități, cum ar fi Comisia Europeană și Organizația Globală.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Ulei de pește de înaltă puritate
  • Mai mult de 44% EPA și 28% DHA
  • Tehnologie de purificare Puremax®

Utilizare recomandată

Consumati 2 capsule gelatinoase de pana la 3 ori pe zi. Ideal pentru a fi luate in timpul mesei.

Nu depasiti doza zilnica recomandata.Acest produs nu trebuie folosit ca si un inlocuitor pentru o dieta echilibrata. A se pastra intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui. Nu este potrivit pentru vegetarieni. A nu se pastra la indemana copiilor.

Ingrediente

Ulei de peşte Omega 3, concentrat și purificat, Vitamina E (Antioxidant), Capsule moi (Gelatină, Glicerol).

Nu conţine: coloranți artificiali și conservanți, drojdie, gluten, amidon si lactoză. Fără adaos de sare sau zahăr. Fără organisme modificate genetic .

Informații nutriționale

Serving Size - 2 Softgels

Servings Per Container - 45 (90 Softgels), 125 (250 Softgels)

Typical Nutritional Values

      Per Serving
Total Omega 3     1420 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid)      720 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid)     480 mg
Other Omega 3 Fatty Acids     220 mg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Omega Balance

Selectează imaginea

Omega Balance
Back to top