Omega Balance

Aromă
Pachet
Cantitate

Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda! Click aici si afla mai multe.

V-am intrebat ce oferte doriti pe site-ul Myprotein si v-am ascultat - Cheltuie si Economiseste!

Cheltuie 100RON si primeste 15% reducere la toata comanda
Cheltuie 250RON si primeste 20% reducere la toata comanda
Cheltuie 400RON si primeste 25% reducere la toata comanda
Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda

Oferta valabila pana pe 22.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. Reducere maxima per comanda 500RON. Reducerea este aplicata la toate produsele nereduse din cosul de cumparaturi. Produsele cu preturi reduse nu sunt incluse in oferta. 

Cumpara Acum

69.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Omega Balance este un ulei de pește de înaltă rezistență ce asigură minimum 710 mg Omega 3 pentru fiecare 1000 mg capsule moi, fiind ceea mai mare concentrație de pe piață. Omega 3 este un acid gras esenţial (AGE), care a fost deseori asociat cu menținerea unei inimi, articulaţii și circulații sănătoase . Aceste super rezistente capsule gelatinoase oferă o modalitate ușoară de a stimula aportul de Omega 3, evitând astfel un deficit.

Omega Balance conține un minim de 360 mg AEP și 240 mg ADH, în proporţia optimă de 3:2, oferind sprijin sănătății și bunăstării dumneavoastră. AEP (acid eicosapentaenoic) și ADH (acid docosahexaenoic) sunt ambii acizi grași cu lanț lung, care s-a dovedit că oferă o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv menținerea functionării normale a creierului, ochilor și funcției cardiace.

Din punct de vedere atletic, o serie de studii sugerează că utilizarea AEP si ADH pot îmbunătăţi atât performanțeloe sportive cât şi starea generală a organismului. Unele cercetări sugerează, de asemenea, că acizii grași esențiali par a ajuta la conservarea depozitelor de energie de glucoză și în același timp folosește grăsimile pentru a produce energie.

Omega Balance este fabricat sub PureMax® proces patentat care garantează uleiuri de peşte de calitate și o aprovizionare responsabilă. PureMax® este o tehnologie de purificare și concentrare a Omega 3, dezvoltată prin ani de cercetare, dezvoltare și experiență de fabricație. Procesul PureMax® garantează uleiurile de peşte de cea mai bună calitate prin eliminarea elementelor poluate (cum ar fi metale grele, dioxine, pesticide şi PCB, care tind să se acumuleze în peştii situați mai sus în lanţul trofic) .Ele sunt la sau sub nivelurile de siguranță stabilite de AEP și ADH de către autorități, cum ar fi Comisia Europeană și Organizația Globală.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Ulei de pește de înaltă puritate
  • Mai mult de 44% EPA și 28% DHA
  • Tehnologie de purificare Puremax®

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv, vă recomandăm să consumaţi 1 capsulă moale, de 1 - 3 ori pe zi în timpul mesei.

Cantitate per servire: 1 capsulă moale

Serviri per recipient de 90 capsule moi : 90
Serviri per recipient de 250 capsule moi : 250

Precizare: PureMax® este o marcă înregistrată a Croda International Plc, Anglia.

Ingrediente

Ulei de peşte Omega 3, concentrat și purificat, Vitamina E (Antioxidant), Capsule moi (Gelatină, Glicerol).

Nu conţine: coloranți artificiali și conservanți, drojdie, gluten, amidon si lactoză. Fără adaos de sare sau zahăr. Fără organisme modificate genetic .

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 1 capsule moi:
EPA: 360 mg (44%)
DHA: 240 mg (28%)
Total Omega 3: 710 mg (85%)

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Omega Balance

Selectează imaginea

Omega Balance