Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Baton proteic cu Ovăz & Zer

Baton mare, gust excelent - gustare cu proteine și carbohidrați

RON

Baton proteic cu Ovăz & Zer

Baton mare, gust excelent - gustare cu proteine și carbohidrați

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.52 / 5 (21 Recenziile clienților)
  • 15 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Livreaza loturi vechi

As sfatui pe oricine care se intereseaza sa ia batoane de aici, mai ales acestea Oats & Whey, sa stea departe. Mi-au fost livrate de 2 ori loturi vechi, care expirau intr-o luna de la primire. Platesti pret full si iti livreaza loturile lor uitate prin depozite, plus ca...acum au schimbat reteta si package-ul produsului,cum se vede este cutia albastra, dar ei livreaza la multi clienti formula veche cu cutia portocalie. Dai mesaj la costumer support pentru rezolvare si iti spun ca ''le poti manca intr-o luna'' :)) bataie de joc, nu vor nici banii sa ii dea inapoi si nici nu iti acorda dreptul la retur ala de 14 zile cum se spune pe site. Astia de la myprotein sunt cei mai buni la false marketing, comanzi ceva de pe site si primesti altceva la usa. Rusine, eu stiu sigur ca nu o sa mai comand vreodata ceva de aici datorita nesimtirii.

Merge bine cu:

a nu comanda

A fost util?

aroma ciocolata + alune

consum zilnice de ani - cand aduceti inapoi aroma ciocolata si alune ?

A fost util?

Ok

Ok

A fost util?

Info pentru baton proteiz cu ovaz si zer - varianta ciocolata si alune

De acord cu "GeorgeC" Acum ce zic eu: Gust - ok, nu sunt dulci, ceea ce e bine, Satietate - excelenta, e suficienti un baton cu 30-45 min inainte de antrenament Masticabilitate - greu de mestecat si consistenta tare (probabil din cauza ovazului, putin "sec" adica trebuie sa bei si apa, ca s-ar putea sa ramai fara saliva :))) Daca porti aparat dentar nici sa nu te gandesti sa comanzi asa ceva, ramai fara dinti si fara aparat :))) Multumesc.

Merge bine cu:

Tot ce vrei si ce nu vrei :D

A fost util?

Very good and testy

nice snacks to have with you when hunger strikes

A fost util?

Cel mai bun raport calitate pret

Comand de mult timp aceste batoane si pot sa spun ca toate variantele in care vin sunt ok. Varianta cu ciocolata alba si zmeura este ceva mai dulce ce-i drept. Gustul este destul de bun. Nu va asteptati sa fie ca un Snickers sau Bounty, ca pana la urma compozitia produsului este facuta pentru a oferi nutrientii necesari, nu pentru gust. Eu unul le folosesc pentru situatii de urgenta, cand ma prinde foamea, sunt pe drum si nu vreau sa cumpar prostii de prin oras. Sunt destul de consistente, comparativ cu alte produse care se gasesc la pret similar la noi pe piata. Consistenta vine si de la ovazul din compozitie, care ii da o textura putin mai uscata, dar nu cum exagereaza lumea pe site-ul din UK (dupa ce au schimbat reteta acum 1 an de zile). Pretul este extraordinar de bun daca prindeti reduceri de 30%. Un mare plus este lipsa grasimilor hidrogenate, care sunt introduse in multe batoane proteice... Aceste produse ar trebui consumate ca alternativa mai sanatoasa la batoanele pline de zahar, asa ca evitati variantele cu grasimi hidrogenate. Singurul minus ar fi utilizarea sucralozei ca indulcitor. Acum, fiecare poate sa se documenteze si sa ia singur decizia daca sucraloza din aceste batoane reprezinta un pericol pentru el. Tinand cont ca exista o multime de suplimente indulcite cu sucraloza, eu prefer sa evit consumul zilnic al acestor batoane pentru a reduce cantitatea de sucraloza introdusa in organism. Din cauza asta le folosesc doar cand e nevoie.

Merge bine cu:

Apa plata si un stomac gol.

A fost util?

Un baton de nota 10

Are un gust foarte bun, cel putin cele incercate de mine, ciocolata si alune si penite de ciocolata. Nu are decat putin zahar, este satios si imi completeaza alimentatia zilnica, mai ales dupa un antrenament intens. Recomand!

A fost util?

Super bun

E foarte delicios cel cu zmeura ...am inlocuit masa de seara si ma simt excelent.
Merge bine cu:
Multa apa

A fost util?

Bun

Foarte sățioase

A fost util?

Aroma Penite de ciocolata

Sunt putin cam dulci si tari dar sunt bune ca inlocuitor de masa si inainte de sala. Putin cam prea tare gustul de ciocolata combinat cu indulcitorii.
Merge bine cu:
Iaurt, branzica cottage, gustare ca atare.

A fost util?