• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Whey Protein (RTS)

Instantizat

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

* Oferta valabilă doar pentru clienţii noi sau la prima comandă efectuată pe Myprotein. Reducerea se aplică la toate produsele nereduse din gamă.

Cumpără Acum
109.00RON
Nu se află pe stoc

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Impact Whey Protein®, cocteil gata preparat, este o modalitate rapidă şi convenabilă de a consuma suplimentul favorit cu proteine din zer.

Produsul nostru Impact Whey Protein® este o sursă bogată de proteine concentrate din zer din brânză dulce vegetală, achiziţionată direct de la liderii în producerea proteinelor din zer.

Având cea mai mare valoare biologică (VB) între toate proteinele cunoscute, concentratul de proteine din zer are un conţinut mare de aminoacizi esenţiali şi ne-esenţiali.

În procesul de manufacturare este folosită o tehnică unică de filtrare prin combinarea membranelor şi uscare la temperatură şi presiune scăzute. Această tehnică asigură separarea blândă şi concentrarea proteinelor, precum şi menţinerea funcţiei naturale şi a valorii nutriţionale mari într-un concentrat de proteine din zer de înaltă calitate.

Produsul nostru Impact Whey Protein® asigură peste 82 g de proteine la 100 g (bază uscată), are un conţinut redus de grăsimi şi lactoză şi este bogat în calciu. Această proteină este o sursă excelentă de aminoacizi esenţiali şi conţine una dintre cele mai mari proporţii de aminoacizi cu lanţuri ramificate care se găsesc în proteina naturală.

Trasabilitatea este un element cheie în procesul de monitorizare şi, în ajutorul acestui proces, lucrăm cu cei mai buni în domeniu pentru a ne asigura că deţinem cunoştinţele necesare şi încredere completă în procesul de producţie a proteinei din zer.

Componenţa este următoarea: 44% Beta lactoglobulină, 17% Alfa lactalbumină, 1,5% Albumină serică bovină, 8% Imunoglobulina G, 0,5% Lactoferină, 26% Glicomacropeptide

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Cea mai populară proteină de la Myprotein
  • Peste 80% proteine per servire
  • Profil excelent de aminoacizi
  • Ideal pentru construcţia şi repararea ţesuturilor
  • Cocteil gata preparat, convenabil şi uşor de folosit

Utilizare recomandată

Adăugaţi apă, lapte sau suc până când sticla este aproximativ plină pe un sfert până la jumătate, agitaţi puternic şi consumaţi. Adăugaţi mai mult lichid pentru a obţine un amestec mai subţire şi mai puţin pentru a fi mai gros. Recomandăm 1 - 3 serviri pe zi sau după cum este necesar.

Ingrediente

Concentrat de proteine din zer ultrafiltrat, Cacao Pudră (doar variantele cu aromă de ciocolată), Aromă (Aromă, Emulsificator (Lecitină din Soia), Colorant (Sfeclă roşie [doar varianta cu aromă de căpşuni]), Îndulcitor (Sucraloză).

Informații nutriționale

Pentru 50 g:
Valoare energetică: 196,6 Kcal
Calorii: 828,3 kJ
Proteine (bază uscată): 41,0 g
Proteine (ca atare): 39,3 g
Grăsimi: 3,5 g
Carbohidraţi: 3,0 g
Calciu: 250,0 mg

Informaţiile nutriţionale sunt valabile pentru varianta fără arome. Dacă alegeţi o variantă cu aromă, conţinutul de proteine se va reduce cu aproximativ 3% pentru majoritatea aromelor, iar pentru ciocolată, datorită adaosului de cacao, se va reduce cu aproximativ 8%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

5.0

5.0

(1 Recenziile clienților)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Proteina

General:

5

Mixabilitate:

5

Gust:

5

Eficacitate:

5

O bautura foarte buna si calitativa , o folosesc la munca in pauze.

Sat Aug 08 11:46:54 BST 2015 de #1 Topul recenziilor

Impact Whey Protein (RTS)

Selectează imaginea

Impact Whey Protein (RTS)
Back to top