1 + 1 GRATIS la produsele din listă
+30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30

Impact Diet Whey

Pudra proteică pentru dietă cu cele mai bune ingrediente pentru dietă pe care vi le putem oferi

 • Vegetarian
RON 69.0

69.00RON

Un shake delicios care oferă cel puțin 33 g de proteine per porție, alături de alte ingrediente selectate special pentru a vă sprijini obiectivul de pierdere în greutate.

Ce este Impact Diet Whey Protein?

Impact Diet Whey este o pudră proteică din zer creată special pentru a vă oferi o doză de proteine1 fără carbohidrați nenecesari. Am adăugat și mai multă glutamină, prezentă în mod natural în proteine, care ajută la dezvoltarea și repararea fibrelor musculare noi1 - lucru important atunci când vă doriți mușchi tonificați.

Mai mult, acest shake proteic este potrivit și pentru vegetarieni, astfel încât vă veți putea bucura de beneficiile Impact Diet Whey indiferent de stilul dvs. de viață.

Ce face Impact Diet Whey?

Impact Diet Whey este o sursă excelentă de proteine, dovedite în mod științific că sprijină dezvoltarea și menținerea masei musculare1.

 • 39 g de proteine per porție
 • Conținut redus de carbohidrați
 • Peste 1 g de glutamină
 • Conține ingrediente cheie pentru dietă

Cu 33 g de proteine per porție, Impact Diet Whey este ideal pentru sprijinirea menținerii masei musculare în timpul dietei pentru pierderea în greutate1. Conține și extract de ceai verde, CLA și colină - un ingredient cheie pentru diete, care sprijină metabolizarea normală a grăsimilor2.

Pentru cine este Impact Diet Whey?

Impact Diet Whey este ideal pentru oricine dorește să își mențină aportul zilnic de proteine din zer în timp ce urmează o dietă cu conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați. Pudra noastră este complet recomandată vegetarienilor, fiind o opțiune bună pentru cei care urmează o dietă fără carne.

Ce gust are Impact Diet Whey?

Pudrele noastre proteice nu sunt doar nutritive, ci și preparate cu atenție pentru a-și păstra conținutul delicios, fără a sta în calea dietei dvs. Impact Diet Whey este disponibilă și într-o gamă de arome indulgente, inclusiv de prăjituri cu cremă, prăjitură cu căpșuni și ciocolată clasică, astfel încât veți putea găsi shake-ul pentru dietă ideal, indiferent de preferințe.

Puteți încerca și unele dintre inovațiile noastre: aromele delicioase de banană, cocos, ciocolată cu cocos, brownie cu ciocolată, ceai cu lapte și zahăr brun.

1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

2. Colina contribuie la metabolizarea normală a lipidelor.

Adăugați 2 cupe (60g) în 300ml de apă sau lapte într-un shaker, agitați bine și consumați oricând pe parcursul zilei.

INFORMAȚII IMPORTANTE: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de razele directe ale soarelui. Acest produs este destinat utilizării împreună cu un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Potrivit pentru vegetarieni. AROME DE ZAHĂR BRUN ȘI CEAI CU LAPTE: AVERTISMENT: Conținut ridicat de cafeină (41mg/100ml*). Nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate ori care alăptează. *pregătit conform instrucțiunilor.

AROMĂ DE COCOS: amestec proteic (75%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), aromă, L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

AROMĂ DE BANANĂ: amestec proteic (75%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), aromă naturală, L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), extract de ulei de curcuma, DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

AROMĂ DE CEAI CU LAPTE: amestec proteic (76%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), aromă, preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), extract de măr, DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază), îndulcitor (sucraloză).

AROMĂ DE BROWNIE CU CIOCOLATĂ : amestec proteic (65%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, făină de ovăz (8%), inulină (8%), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), aromă, extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

AMESTEC DE ZAHĂR BRUN: amestec proteic (72%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), aromă (conține cafeină), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), extract de măr, agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază), îndulcitor (sucraloză).

AROMĂ DE CIOCOLATĂ CU COCOS: amestec proteic (65%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, făină de ovăz (8%), inulină (8%), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), aromă, extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

ALERGENI: Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, a se vedea ingredientele cu caractere îngroșate.

Aromă de prăjitură de căpșuni

Informații nutriționale

  Per 100g Per Servire
Energie 1533kJ/ 366kcal 920kJ/ 220 kcal
Grăsime 6.1g 3.7g
din care saturate 1.7g 0.8g
Carbohidrați 11g 3.4g
din care zaharuri 6.7g 2.0g
Fibre 8.9g 5.3g
Proteine 62g 37g
Sare 0.40g 0.24g
INGREDIENTE ACTIVE:
L Glutamină 1.9g 1.1g
CLA 936mg 562mg
Bitartrat de colină 198mg 119mg
Extract de ceai verde 180mg 108mg
*Informații nutriționale bazate pe aroma de prăjitură de căpșuni. Informațiile nutriționale pentru alte arome vor varia.

 

Gamă:
Myprotein

AROMĂ DE COCOS: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE COCOS CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE BANANĂ: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE BANANĂ CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE CEAI CU LAPTE: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE CEAI CU LAPTE CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE BROWNIE CU CIOCOLATĂ: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE BROWNIE CU CIOCOLATĂ CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE ZAHĂR BRUN: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE ZAHĂR BRUN CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE CIOCOLATĂ ȘI COCOS: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE CIOCOLATĂ ȘI COCOS CU ÎNDULCITOR.

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Impact Diet Whey

Pudra proteică pentru dietă cu cele mai bune ingrediente pentru dietă pe care vi le putem oferi

 • Vegetarian
RON 69.0

69.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore

1+1 GRATIS la toate produsele din listă | Oferta se aplică automat

1+1 Gratis la produsele din această listă | Oferta se aplică automat în coș

30% Reducere la restul produselor| COD: RO30


Adaugă 2 produse în coșul de cumpărături din această listă, iar cel mai ieftin va fi gratuit. Oferta nu va dubla fiecare produs in coșul de cumpărături.

Oferta este valabila pentru o perioada limitata sau in limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comanda.

Cumpără

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Un shake delicios care oferă cel puțin 33 g de proteine per porție, alături de alte ingrediente selectate special pentru a vă sprijini obiectivul de pierdere în greutate.

Ce este Impact Diet Whey Protein?

Impact Diet Whey este o pudră proteică din zer creată special pentru a vă oferi o doză de proteine1 fără carbohidrați nenecesari. Am adăugat și mai multă glutamină, prezentă în mod natural în proteine, care ajută la dezvoltarea și repararea fibrelor musculare noi1 - lucru important atunci când vă doriți mușchi tonificați.

Mai mult, acest shake proteic este potrivit și pentru vegetarieni, astfel încât vă veți putea bucura de beneficiile Impact Diet Whey indiferent de stilul dvs. de viață.

Ce face Impact Diet Whey?

Impact Diet Whey este o sursă excelentă de proteine, dovedite în mod științific că sprijină dezvoltarea și menținerea masei musculare1.

 • 39 g de proteine per porție
 • Conținut redus de carbohidrați
 • Peste 1 g de glutamină
 • Conține ingrediente cheie pentru dietă

Cu 33 g de proteine per porție, Impact Diet Whey este ideal pentru sprijinirea menținerii masei musculare în timpul dietei pentru pierderea în greutate1. Conține și extract de ceai verde, CLA și colină - un ingredient cheie pentru diete, care sprijină metabolizarea normală a grăsimilor2.

Pentru cine este Impact Diet Whey?

Impact Diet Whey este ideal pentru oricine dorește să își mențină aportul zilnic de proteine din zer în timp ce urmează o dietă cu conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați. Pudra noastră este complet recomandată vegetarienilor, fiind o opțiune bună pentru cei care urmează o dietă fără carne.

Ce gust are Impact Diet Whey?

Pudrele noastre proteice nu sunt doar nutritive, ci și preparate cu atenție pentru a-și păstra conținutul delicios, fără a sta în calea dietei dvs. Impact Diet Whey este disponibilă și într-o gamă de arome indulgente, inclusiv de prăjituri cu cremă, prăjitură cu căpșuni și ciocolată clasică, astfel încât veți putea găsi shake-ul pentru dietă ideal, indiferent de preferințe.

Puteți încerca și unele dintre inovațiile noastre: aromele delicioase de banană, cocos, ciocolată cu cocos, brownie cu ciocolată, ceai cu lapte și zahăr brun.

1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

2. Colina contribuie la metabolizarea normală a lipidelor.

Adăugați 2 cupe (60g) în 300ml de apă sau lapte într-un shaker, agitați bine și consumați oricând pe parcursul zilei.

INFORMAȚII IMPORTANTE: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de razele directe ale soarelui. Acest produs este destinat utilizării împreună cu un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Potrivit pentru vegetarieni. AROME DE ZAHĂR BRUN ȘI CEAI CU LAPTE: AVERTISMENT: Conținut ridicat de cafeină (41mg/100ml*). Nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate ori care alăptează. *pregătit conform instrucțiunilor.

AROMĂ DE COCOS: amestec proteic (75%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), aromă, L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

AROMĂ DE BANANĂ: amestec proteic (75%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), aromă naturală, L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), extract de ulei de curcuma, DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

AROMĂ DE CEAI CU LAPTE: amestec proteic (76%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), aromă, preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), extract de măr, DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază), îndulcitor (sucraloză).

AROMĂ DE BROWNIE CU CIOCOLATĂ : amestec proteic (65%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, făină de ovăz (8%), inulină (8%), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), aromă, extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

AMESTEC DE ZAHĂR BRUN: amestec proteic (72%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), făină de ovăz (8%), inulină (8%), aromă (conține cafeină), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), extract de ceai verde (Camellia sinensis), extract de măr, agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază), îndulcitor (sucraloză).

AROMĂ DE CIOCOLATĂ CU COCOS: amestec proteic (65%) (concentrat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia], concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (lapte) [conține emulsifianți: lecitină din floarea soarelui, lecitină din soia]), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, făină de ovăz (8%), inulină (8%), L-glutamină (2%), pudră de semințe de in (Linum usitatissimum) (2%), preparat CLA (trigliceride de acid linoleic conjugat (din ulei de șofrănaș), sirop de porumb solid, proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), antioxidant (amestec de tocoferoli)), aromă, extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de îngroșare (gumă de xantan), pudră de bitartrat de DL-colină (bitartrat de colină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)), îndulcitor (sucraloză), DigeZyme™ (protează, amilază, beta-D-galactozidază, lipază, celulază).

ALERGENI: Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, a se vedea ingredientele cu caractere îngroșate.

Aromă de prăjitură de căpșuni

Informații nutriționale

  Per 100g Per Servire
Energie 1533kJ/ 366kcal 920kJ/ 220 kcal
Grăsime 6.1g 3.7g
din care saturate 1.7g 0.8g
Carbohidrați 11g 3.4g
din care zaharuri 6.7g 2.0g
Fibre 8.9g 5.3g
Proteine 62g 37g
Sare 0.40g 0.24g
INGREDIENTE ACTIVE:
L Glutamină 1.9g 1.1g
CLA 936mg 562mg
Bitartrat de colină 198mg 119mg
Extract de ceai verde 180mg 108mg
*Informații nutriționale bazate pe aroma de prăjitură de căpșuni. Informațiile nutriționale pentru alte arome vor varia.

 

Gamă:
Myprotein

AROMĂ DE COCOS: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE COCOS CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE BANANĂ: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE BANANĂ CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE CEAI CU LAPTE: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE CEAI CU LAPTE CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE BROWNIE CU CIOCOLATĂ: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE BROWNIE CU CIOCOLATĂ CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE ZAHĂR BRUN: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE ZAHĂR BRUN CU ÎNDULCITOR.

AROMĂ DE CIOCOLATĂ ȘI COCOS: AMESTEC DE PROTEINE DIN ZER ȘI FĂINĂ DE OVĂZ GATA DE AMESTECARE, CU ADAOS DE SEMINȚE DE IN, L-GLUTAMINĂ, BITARTRAT DE COLINĂ, INULINĂ, EXTRACT DE CEAI VERDE ȘI ENZIME. AROMĂ DE CIOCOLATĂ ȘI COCOS CU ÎNDULCITOR.

Marcă:
Myprotein
Diet:
Vegetarian

Recenzii

Overall Rating : 4.46 / 5 (87 Recenziile clienților)
 • 55 5 star reviews
 • 21 4 star reviews
 • 8 3 star reviews
 • 2 2 star reviews
 • 1 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Tort de căpșuni

Dupa multe arome încercate, cea cu tort de capsuni, este absolut geniala! ( Si eu nu sunt fana capsuni ) Eu le amestec la blender, pentru cremozitate, si iese demențial.

Merge bine cu:

- indulcitor vanilie - banana

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Tort de Căpșuni

Gustul este unul foarte dulce, dar nu imi displace. Aroma de căpșuni se simte foarte intens și are un gust foarte bun. Prefer sa adaug lapte.

Merge bine cu:

Lapte, apa

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Chocolate brownie

Are gust ok, insa mult prea dulce pt mine.

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Tort de capsuni

Am luat aroma tort de capsuni si merge de minune cu lapte si banana in smoothie dimineata. Am luat 2.5kg iar dupa 2 luni de consum zilnic, concentrandu-ma mai ales pe imbunatatirea aspectului parului pornind de la radacina, pot spune ca vad ceva efecte, avand in vedere ca tin o dieta vegetariana. Nu raman cocoloase daca amestecul e mixat bine in blender (doar cu lingura nu e suficient). O sa continui tot cu acelasi produs.

Merge bine cu:

Lapte si banana

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Aroma Tort de Capsuni

Am incercat mai multe arome, dar aroma Tort de Capsuni mi-a placut cel mai mult.

Merge bine cu:

Iaurt grecesc, shake cu banane, lapte.

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Foarte buna aroma cookies&cream

Aroma este dulce si te duce cu gandul la napolitane cu vanile. Aceasta aroma este foarte buna pentru iubitori de vanilie.

Merge bine cu:

Iaurt low fat, lapte, ovaz 

A fost util?

Da (3) Nu (0)
Reportează această recenzie

Suportabil

Concentratia proteica excelenta. Gustul de ciocolata cu menta, discutabil.

A fost util?

Da (4) Nu (0)
Reportează această recenzie

Omptim pt cat costa

Gustul de menta cu ciocolata a gost mereu o varianta fericita pentru pesoanele mai mature care totusi prefera ceva dulce dar in acelasi timp cu senzatie de proaspat. Ca si gust se apropie mult de ceea ce trebuie dar ca si intensitate lasa mult de dorit. Ai impresia ca cineva a diluat muuuuult cu apa cantitatea recomandata pt mix. Nu este deloc cremos, e foarte diluat ca gust, nu e dulce (nici nu are de unde si nici nu trebuie), se amesteca usor si repede, problema ar fi gustul foarte slab. In rest le recomand!!

Merge bine cu:

Lapte si apa

A fost util?

Da (1) Nu (0)
Reportează această recenzie

Recomand!

Am luat aroma Cookies and cream. Are gust de napolitană cu vanilie. O folosesc împreuna cu fat free cottage cheese sau la Prajituri. Nu se evidențiază aroma prea mult și nici nu este prea dulce. 4/5

Merge bine cu:

Cottage cheese, lapte, ovaz

A fost util?

Da (0) Nu (0)
Reportează această recenzie

Genual

Genial

Merge bine cu:

Orice

A fost util?

Da (0) Nu (1)
Reportează această recenzie

Alţi clienţi au mai cumpărat