Reducere misterioasa pana la 40% la TOATA comanda
+ alege-ti cadoul la comenzile de peste 249 RON | COD: MYRO

Impact Diet Whey (Mostră)

Conceput pentru pierderea în greutate - acum cu cele mai bune substanțe nutritive pentru dietă


RON 12.0

12.00RON

 • Prezentare produs

  Special dezvoltat pentru a elimina carbohidrații inutili, acest shake delicios oferă 39 g de proteine per porție, împreună cu alte ingrediente specifice de dietă, menite să te asiste în eforturile tale de a slăbi. Obține acel deficit de calorii atât de important, oferindu-i în același timp organismului tău proteinele de care are nevoie.1

 • Beneficii cheie
  • 39 g de proteine per porție
  • Conținut redus de carbohidrați
  • Peste 1 g de glutamină
  • Conține ingrediente cheie pentru dietă
 • De ce să îl alegi?

  Proteinele ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 sprijinind obiectivul tău de a arăta în formă şi tonifiat. Am inclus, de asemenea, colină, extract de ceai verde și CLA - principalele ingrediente de dietă care îți susțin ambiția de tonifiere.2

  În plus, am adăugat glutamină suplimentară, care este prezentă în mod natural în proteine și ajută la dezvoltarea și refacerea musculaturii noi.1 Acest lucru este foarte important pentru recuperarea ta, ajutându-te să fii în cea mai bună formă sesiune după sesiune. Totodată, produsul este disponibil într-o gamă de arome delicioase, inclusiv Natural Vanilla și Chocolate Mint.

  Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără arome

  1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

  2. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor.

 • Utilizare recomandată

  Când trebuie luat Impact Diet Whey?

  Adaugă 2 cupe mari (60 g) în apă sau lapte la 30-60 minute după antrenament pentru a obține cele mai bune rezultate de pe urma shake-ului nostru dietetic, sau savurează-l oricând pentru un supliment important de proteine.

  Cu ce se combină bine Impact Diet Whey?

  Pentru a asimila aminoacizii esențiali într-un mod convenabil, completează Impact Whey Diet cu Essential BCAA 2:1:1 - suplimentul perfect de aminoacizi cu catenă ramificată.

 • Ingrediente

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (67%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina [Gluten]), Pudra de Inulina, Proteina din [Lapte] Smooth , Arome (Arome, Indulcitor (Sucraloza), Pudra de Cacao cu Grasime Redusa)(4%), L- Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA, Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (67.5%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Ciocolata (Sucraloza, Arome, Pudra de Cacao cu Grasime Redusa)(3.3%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Pudra de Cacao cu Grasime Redusa, Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Colina Bitartrat, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (67.2%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din Lapte [Lapte] (6.4%), Aroma Concentrata de Café Latte (Indulcitor; Sucraloza, Arome) (5%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza)

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]))(67.2%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte] , Aroma de Ciocolata si Menta (Indulcitor, Arome, Pudra de Cacao cu Grasime Redusa) (3%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Pudra de Cacao cu Grasime Redusa (1.5%), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (66.5%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Banana Naturala (Indulcitor; Sucraloza, Arome Naturale (Sucraloza)), Extract de Curcumina, Triacetina) (4.5%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]))(67.2%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Capsune (Indulcitor; Sucraloza, Arome) (2%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (66.7%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Vanilie Naturala (Substante Aromatizante Naturale, Arome Preparate, Maltodextrin, Guma Arabica), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Concentrat de Proteine din Zer 80 [Lapte][Soia] (65.7%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat proteic din [Lapte] (6.4%), Izolat de Proteina din Zer 90 [Lapte][Soia] (5.5%), L - Glutamina (1.9%), Pudra de Seminte de In (1.8%), Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui) (1.6%), Acetil L-Carnitina (0.5%), Extract din Ceai Verde (0.5%), Guma Xantan (0.3%), Bitartrat de Colina (0.2%), Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza) (0.1%).

 • Informații nutriționale

  Cantitate pentru o portie - 2 cupe mari (60g)

  Portii per recipient - 25 (1.45kg), 51 (3kg)

  Informatii Nutritionale

    Per 100g Per Portie *DZR
  Valoare energetica 1557kJ/372kcal 934kJ/223kcal  
  Grasimi 6.4 g 3.8 g 9%
    din care acizi grasi saturati 1.8 g 1.1 g 9%
  Carbohidrati 9.4 g 5.6 g 4%
    din care zaharuri 3.5 g 2.1 g 4%
  Fibre 7.8 g 4.7 g  
  Proteine 65 g 39 g 130%
  Sare 0.40 g 0.24 g 7%
        Per Portie  
  L-Glutamina   1.1 mg  
  Acetil L Carnitina   302 mg  
  Extract de Ceai Verde   104 mg  
  Bitartrat de Colina   48 mg  
  CLA Pudra   503 mg  

  * Aportul de referinta al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal)

  Informatiile nutritionale sunt bazate pe varianta Fara Aroma, valorile nutritionale pot varia cu pana la 10% pentru celelalte arome

 • Detalii produs
  range:
  Myprotein

Impact Diet Whey (Mostră)

Conceput pentru pierderea în greutate - acum cu cele mai bune substanțe nutritive pentru dietă

RON 12.0

12.00RON


Quantity:

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

În stoc

-

De obicei expediat în termen de 24 de ore


Beneficiaza de reducerea misterioasa pana la 40%+ Cadou la comenzile de peste 249RON | COD: MYRO

Beneficiaza de reducerea misterioasa pana la 40% la toata comanda.
In plus, alege-ti cadoul preferat la comenzile de peste 249RON | Oferta se aplica automat
Tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul: MYRO la check-out si vei afla reducerea.

Oferta este valabila pentru o perioada limitata sau in limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comanda. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda. Reducerea se aplica doar produselor cu pret intreg. 

Cumpara acum

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

 • Prezentare produs

  Special dezvoltat pentru a elimina carbohidrații inutili, acest shake delicios oferă 39 g de proteine per porție, împreună cu alte ingrediente specifice de dietă, menite să te asiste în eforturile tale de a slăbi. Obține acel deficit de calorii atât de important, oferindu-i în același timp organismului tău proteinele de care are nevoie.1

 • Beneficii cheie
  • 39 g de proteine per porție
  • Conținut redus de carbohidrați
  • Peste 1 g de glutamină
  • Conține ingrediente cheie pentru dietă
 • De ce să îl alegi?

  Proteinele ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante,1 sprijinind obiectivul tău de a arăta în formă şi tonifiat. Am inclus, de asemenea, colină, extract de ceai verde și CLA - principalele ingrediente de dietă care îți susțin ambiția de tonifiere.2

  În plus, am adăugat glutamină suplimentară, care este prezentă în mod natural în proteine și ajută la dezvoltarea și refacerea musculaturii noi.1 Acest lucru este foarte important pentru recuperarea ta, ajutându-te să fii în cea mai bună formă sesiune după sesiune. Totodată, produsul este disponibil într-o gamă de arome delicioase, inclusiv Natural Vanilla și Chocolate Mint.

  Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea fără arome

  1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

  2. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor.

 • Utilizare recomandată

  Când trebuie luat Impact Diet Whey?

  Adaugă 2 cupe mari (60 g) în apă sau lapte la 30-60 minute după antrenament pentru a obține cele mai bune rezultate de pe urma shake-ului nostru dietetic, sau savurează-l oricând pentru un supliment important de proteine.

  Cu ce se combină bine Impact Diet Whey?

  Pentru a asimila aminoacizii esențiali într-un mod convenabil, completează Impact Whey Diet cu Essential BCAA 2:1:1 - suplimentul perfect de aminoacizi cu catenă ramificată.

 • Ingrediente

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (67%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina [Gluten]), Pudra de Inulina, Proteina din [Lapte] Smooth , Arome (Arome, Indulcitor (Sucraloza), Pudra de Cacao cu Grasime Redusa)(4%), L- Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA, Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (67.5%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Ciocolata (Sucraloza, Arome, Pudra de Cacao cu Grasime Redusa)(3.3%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Pudra de Cacao cu Grasime Redusa, Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Colina Bitartrat, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (67.2%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din Lapte [Lapte] (6.4%), Aroma Concentrata de Café Latte (Indulcitor; Sucraloza, Arome) (5%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza)

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]))(67.2%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte] , Aroma de Ciocolata si Menta (Indulcitor, Arome, Pudra de Cacao cu Grasime Redusa) (3%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Pudra de Cacao cu Grasime Redusa (1.5%), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (66.5%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Banana Naturala (Indulcitor; Sucraloza, Arome Naturale (Sucraloza)), Extract de Curcumina, Triacetina) (4.5%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]))(67.2%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Capsune (Indulcitor; Sucraloza, Arome) (2%), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Proteina din Zer (Concentrat de Proteine din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia]), Izolat de Proteina din Zer ([Lapte]), Emulgator (Lecitina din [Soia])) (66.7%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat Proteic din [Lapte], Aroma de Vanilie Naturala (Substante Aromatizante Naturale, Arome Preparate, Maltodextrin, Guma Arabica), L - Glutamina, Pudra de Seminte de In, Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui), Acetil L-Carnitina, Extract din Ceai Verde, Guma Xantan, Bitartrat de Colina, Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

  Concentrat de Proteine din Zer 80 [Lapte][Soia] (65.7%), Faina de [Ovaz] Ultra Fina, Pudra de Inulina, Izolat proteic din [Lapte] (6.4%), Izolat de Proteina din Zer 90 [Lapte][Soia] (5.5%), L - Glutamina (1.9%), Pudra de Seminte de In (1.8%), Pudra CLA (Trigliceride din Acid Linoleic Conjugat, Caseinat de Sodiu, Malto-oligozaharida, Dioxid de Siliciu, Mono si di-gliceride, Lecitina din Floarea Soarelui) (1.6%), Acetil L-Carnitina (0.5%), Extract din Ceai Verde (0.5%), Guma Xantan (0.3%), Bitartrat de Colina (0.2%), Digezyme (Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza) (0.1%).

 • Informații nutriționale

  Cantitate pentru o portie - 2 cupe mari (60g)

  Portii per recipient - 25 (1.45kg), 51 (3kg)

  Informatii Nutritionale

    Per 100g Per Portie *DZR
  Valoare energetica 1557kJ/372kcal 934kJ/223kcal  
  Grasimi 6.4 g 3.8 g 9%
    din care acizi grasi saturati 1.8 g 1.1 g 9%
  Carbohidrati 9.4 g 5.6 g 4%
    din care zaharuri 3.5 g 2.1 g 4%
  Fibre 7.8 g 4.7 g  
  Proteine 65 g 39 g 130%
  Sare 0.40 g 0.24 g 7%
        Per Portie  
  L-Glutamina   1.1 mg  
  Acetil L Carnitina   302 mg  
  Extract de Ceai Verde   104 mg  
  Bitartrat de Colina   48 mg  
  CLA Pudra   503 mg  

  * Aportul de referinta al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal)

  Informatiile nutritionale sunt bazate pe varianta Fara Aroma, valorile nutritionale pot varia cu pana la 10% pentru celelalte arome

 • Detalii produs
  range:
  Myprotein
Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Alţi clienţi au mai cumpărat

Impact Whey Protein (Mostră)

5.0 7
de la 5.67RON

Pudră din Albuș de ou (Mostră)

10.00RON

Proteine pentru vegani (mostră)

5.73RON

Mocha cu proteine (Mostră)

4.0 1
6.00RON

2019 © 2018 The Hut.com Limited, o companie înregistrată în Anglia si Țara Galilor (număr 05016010) al cărei adresă este Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.

Pay securely with
Visa Electron Visa Paypal Mastercard Maestro Amex