• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Essential Whey 60

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

* Oferta valabilă doar pentru clienţii noi sau la prima comandă efectuată pe Myprotein. Reducerea se aplică la toate produsele nereduse din gamă.

Cumpără Acum
65.00RON
Nu se află pe stoc

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Essential Whey 60 este un concentrat premium de proteine din zer, filtrat la rece cu un conţinut de proteine de 60%. În comparaţie cu alţi produşi care au de asemenea un conţinut bogat de proteine cum sunt Impact Whey Isolate şi Impact Whey Protein, Essential Whey 60 oferă o proporţie bine echilibrată de proteine şi carbohidraţi. Acest produs oferă un raport excepţional preţ / beneficii şi are un conţinut şi un gust excelent. Vă garantăm că nu veţi găsi aceeaşi calitate la un preţ mai mic niciunde în Europa*!

Produsul Essential Whey 60 asigură peste 18 g de proteine per servire de 30 g şi are un conţinut de grăsimi redus, în timp ce conţinutul de carbohidraţi face din acesta o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge volum şi masă musculară. Concentratul de proteine din zer are cea mai mare valoare biologică (BV) cunoscută între toate sursele de proteine, iar proteinele consumate sunt utilizate pentru a ajuta în construcţia ţesuturilor, recuperarea musculară şi sănătatea oaselor. Proteinele din zer conţin de asemenea numeroşi aminoacizi esenţiali şi neesenţiali care ajută în dezvoltarea ţesuturilor existente şi creşterea de noi ţesuturi.

Acest concentrat premium de proteine din zer este produs astfel încât proteinele să nu fie denaturate în procesul de producţie, pentru ca dumneavoastră să primiţi cel mai bun posibil conţinut de aminoacizi. Acest produs nu conţine organisme modificate genetic, întrucât bovinele folosite pentru producerea laptelui nu sunt hrănite cu produse de stimulare a creşterii. Essential Whey 60 conţine 100% concentrat de proteine din zer, fără alte ingrediente.

Trasabilitatea este un punct cheie în procesul de monitorizare a calităţii şi, în sprijinul acestui proces, lucrăm cu furnizori specializaţi din Europa astfel încât să putem controla zerul până la sursă.

Profilul de aminoacizi poate fi consultat în josul paginii, la secţiunea 'Certificate'.

*Vă rugăm să folosiţi aplicaţia de echivalare a preţului dacă veţi găsi acelaşi produs mai ieftin în altă parte.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 60% conţinut de proteine
  • Conţinut echilibrat de proteine şi carbohidraţi
  • Ideal pentru construcţia şi repararea ţesuturilor musculare slabe
  • Profil excelent de aminoacizi
  • Metodă sănătoasă pentru a adăuga volum

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-250 ml de apă în blenderul de la MP (cocteilul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1 cupă mare MP (30 g), agitaţi şi consumaţi. Utilizaţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este necesar.

1 x cupă de plastic MP (mare) cuprinde 30 g. (cupa nu este inclusă )

Ingrediente

Zer nedenaturat Concentrat* de proteine , Pudră de cacao (doar pentru varianta cu aromă de ciocolată), Aromă (doar variantele cu arome), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variantele cu arome]), Colorant (Sfeclă roşie [doar varianta cu aromă de căpşuni]). *Din lapte

Informații nutriționale

Conţinut pentru 30 g:

Valoare energetică: 123 kcal
Calorii: 514 KJ
Proteine: 18,2 g
Carbohidraţi: 9 g
Grăsimi: 1,1 g

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Essential Whey 60

Selectează imaginea

Essential Whey 60
Back to top