• Vegetarian

  Vegetarian

Desert proteic Active Women™

Budinca proteic premium pentru femei

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiază de 30% Reducere la toate produsele nereduse! Cod: 30TOTALRO + Daily Vitmains GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON si Impact Whey Protein 1kg GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 30% Reducere GARANTAT la toată comanda | Cod: 30TOTALRO

Daily Vitamins GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON | Se aplica automat

Impact Whey Protein 1kg GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON | Se aplica automat

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
54.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Descrierea produsului

Aici la Myprotein, echipa noastra de experti in dezvoltarea produselor lucreaza constant pentru a concepe produse noi si interesante si pentru a-ti satisface pofta de dulce, fara sa iti afecteze dieta si sanatatea. Desertul nostru proteic este o alternativa sanatoasa la alte produse similare. Contine doar 99 de calorii pe servire si o cantitate impresionanta de proteine, facandu-l alegerea perfecta in locul iaurtului sau inghetatei standard.

Care sunt beneficiile?

 • Proteine - fiecare servire ofera o cantitate impresionanta de 15g, derivate din izolat proteic din Zer si Caseina micelara. Proteina este macromolecula care ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare.
 • Calorii - Nici unul dintre obiectivele tale sau dietele tale cu deficit caloric nu o sa fie influentate in mod negativ deoarece acest produs contine doar 99 de calorii si o cantitate minima de zahar si grasimi.
 • Enzime adaugate - acestea sunt bacterii bune care sunt gasite in mod natural in corp.
 • Formulare - o selectie de vitamine, minerale si fibre:  Ceai Verde si Acid Folic.
 • Colina adaugata - Contribuie la un metabolism al lipidelor normal
 • Arome naturale - Vanilie, Capsuni, Ciocolata si Banane.

Este acest produs pentru mine?

Daca tanjesti vreodata spre ceva dulce fara zahar, acest desert simplu este solutia perfecta. Ca idee, poti sa imparti acest desert cu familia si prietenii si va puteti bucura impreuna de diferitele gusturi, profitand din plin de proteinele produsului fara a fi nevoie sa iti comprimiti dieta si sanatatea!

Merge perfect cu:

 • Shaker mini Active Woman
 • Skinny Bites
 • Penitele de Cacao organica

Beneficii cheie

 • 15g de proteine pe servire si un continut scazut de zahar si grasimi
 • Doar 99 de calorii pe servire
 • Special conceput pentru femei active, contine vitamine si minerale

Utilizare recomandată

Adauga 3/4 dintr-o cupa mare (32g) in 70ml de apa, amesteca si lasa la frigider pentru 10-15 minute.

A se deopzita la loc racoros, departe de lumina directa a razelor de soare. Acest produs este intentionat a fi folosit impreuna cu o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Potrivit pentru vegetarieni.

Ingrediente

Pentru alergeni, incluzand cereale care contin gluten, vezi ingredientele listate in ingrosat.

Aroma de Banane:CPudra din Inulina de Cicoare instantizata(24%), Caseina micelara (Izolat proteic din Lapte)(21%), Peptide de Glutamina (Grau), Caseinat de Calciu(Proteine din Lapte)(11%), Izolat proteic din Zer(Izolat proteic din Zer (Lapte) Emulsificator: Lecitina din Soia, Lecitina din Floarea Soarelui)(10%), Isomalto- Oligozaharide, Aroma (Aroma naturala, Colorant(Curcumina), Indulcitor(Sucraloza)), Trigliceride cu lant mediu (Ulei de Palmier, Ulei de Cocos, Ulei de Rapita, Sirop de Glucoza, Proteine din Lapte, Emulsificator(Esteri ai acidului citric din mono si digliceride ai acizilor grasi), Albus de Ou Contine regulator de aciditate (Acid citric), Bitartrat de Colina(Bitartrat de Colina, Agent anti-aglutinare: Dioxid de Silicon), Agent de ingrosare (Cuma Xantan), Fosfat de Di Potasiu, (Agent de ingrosare) Guma Guar, Pudra de multiVitaminae(Amestec de multiVitaminae (Oxid de Magneziu, Vitamina C, Fumarat feros, Vitamina E, Nicotinamida (Vitamina B3), Vitamina A Retinol Acetate, Oxid de Zinc, Piridoxina HCl (Vitamina B6), Vitamina D3, Tiamina HCl, Riboflavina (Vitamina B2), Vitamina B12 , Acid Folic, Iodura de Potasiu), Ganeden®BC30 (Maltodextrina, Bacillus Coagulans, Ulei de Soia), Amestec de Enzime(Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

Aroma de Capsuni:CPudra din Inulina de Cicoare instantizata(24%), Caseina micelara (Izolat proteic din Lapte)(21%), Peptide de Glutamina (Grau), Caseinat de Calciu(Proteine din Lapte)(11%), Izolat proteic din Zer(Izolat proteic din Zer (Lapte) Emulsificator: Lecitina din Soia, Lecitina din Floarea Soarelui)(10%), Isomalto- Oligozaharide, Aroma (Aroma naturala, Colorant (Sfecla rosie), Indulcitor(Sucraloza)), Trigliceride cu lant mediu (Ulei de Palmier, Ulei de Cocos, Ulei de Rapita, Sirop de Glucoza, Proteine din Lapte, Emulsificator(Esteri ai acidului citric din mono si digliceride ai acizilor grasi), Albus de Ou Contine regulator de aciditate (Acid citric), Bitartrat de Colina(Bitartrat de Colina, Agent anti-aglutinare: Dioxid de Silicon), Agent de ingrosare (Cuma Xantan), Fosfat de Di Potasiu, (Agent de ingrosare) Guma Guar, Pudra de multiVitaminae(Amestec de multiVitaminae (Oxid de Magneziu, Vitamina C, Fumarat feros, Vitamina E, Nicotinamida (Vitamina B3), Vitamina A Retinol Acetate, Oxid de Zinc, Piridoxina HCl (Vitamina B6), Vitamina D3, Tiamina HCl, Riboflavina (Vitamina B2), Vitamina B12 , Acid Folic, Iodura de Potasiu), Ganeden®BC30 (Maltodextrina, Bacillus Coagulans, Ulei de Soia), Amestec de Enzime(Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

Aroma de Ciocolata:CPudra din Inulina de Cicoare instantizata(24%), Caseina micelara (Izolat proteic din Lapte)(21%), Peptide de Glutamina (Grau), Caseinat de Calciu(Proteine din Lapte)(11%), Izolat proteic din Zer(Izolat proteic din Zer (Lapte) Emulsificator: Lecitina din Soia, Lecitina din Floarea Soarelui)(10%), Isomalto- Oligozaharide, Aroma (Pudra de Cacao, Aroma naturala, Indulcitor(Sucraloza)), Trigliceride cu lant mediu (Ulei de Palmier, Ulei de Cocos, Ulei de Rapita, Sirop de Glucoza, Proteine din Lapte, Emulsificator(Esteri ai acidului citric din mono si digliceride ai acizilor grasi), Albus de Ou Contine regulator de aciditate (Acid citric), Bitartrat de Colina(Bitartrat de Colina, Agent anti-aglutinare: Dioxid de Silicon), Agent de ingrosare (Cuma Xantan), Fosfat de Di Potasiu, (Agent de ingrosare) Guma Guar, Pudra de multiVitaminae(Amestec de multiVitaminae (Oxid de Magneziu, Vitamina C, Fumarat feros, Vitamina E, Nicotinamida (Vitamina B3), Vitamina A Retinol Acetate, Oxid de Zinc, Piridoxina HCl (Vitamina B6), Vitamina D3, Tiamina HCl, Riboflavina (Vitamina B2), Vitamina B12 , Acid Folic, Iodura de Potasiu), Ganeden®BC30 (Maltodextrina, Bacillus Coagulans, Ulei de Soia), Amestec de Enzime(Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

Aroma de Vanilie:CPudra din Inulina de Cicoare instantizata(24%), Caseina micelara (Izolat proteic din Lapte)(21%), Peptide de Glutamina (Grau), Caseinat de Calciu(Proteine din Lapte)(11%), Izolat proteic din Zer(Izolat proteic din Zer (Lapte) Emulsificator: Lecitina din Soia, Lecitina din Floarea Soarelui)(10%), Isomalto- Oligozaharide, Aroma (Aroma naturala, Indulcitor(Sucraloza)), Trigliceride cu lant mediu (Ulei de Palmier, Ulei de Cocos, Ulei de Rapita, Sirop de Glucoza, Proteine din Lapte, Emulsificator(Esteri ai acidului citric din mono si digliceride ai acizilor grasi), Albus de Ou Contine regulator de aciditate (Acid citric), Bitartrat de Colina(Bitartrat de Colina, Agent anti-aglutinare: Dioxid de Silicon), Agent de ingrosare (Cuma Xantan), Fosfat de Di Potasiu, (Agent de ingrosare) Guma Guar, Pudra de multiVitaminae(Amestec de multiVitaminae (Oxid de Magneziu, Vitamina C, Fumarat feros, Vitamina E, Nicotinamida (Vitamina B3), Vitamina A Retinol Acetate, Oxid de Zinc, Piridoxina HCl (Vitamina B6), Vitamina D3, Tiamina HCl, Riboflavina (Vitamina B2), Vitamina B12 , Acid Folic, Iodura de Potasiu), Ganeden®BC30 (Maltodextrina, Bacillus Coagulans, Ulei de Soia), Amestec de Enzime(Amilaza, Lactaza, Celulaza, Proteaza, Lipaza).

Informații nutriționale

Servire - Adauga 3/4 dintr-o cupa mare (32g) in 70ml de apa

Serviri - 15 (500g), 31 (1kg)

Informatii nutritionale

  Pentru 100g Pentru o servire
Energie 1313 kJ/309 kcal 420 kJ/99 kcal
Grasimi 2.1 g 0.7g
  din care saturate 0.4 g 0.1 g
Carbohidrati 11.4 g 3.7 g
  din care zaharuri 3.4 g 1.1 g
Fibre 29.3 g 9.4 g
Proteine 52.3 g 16.7 g
Saruri 0.2 g 0.06 g
    Pe 100g Pe servire
Vitamina A 1225 µg (153% RI*) 392 µg (49% RI*)
Vitamina C 125mg (156% RI*) 40mg (50% RI*)
Fier 21.8mg (156% RI*) 7mg (50% RI*)
Vitamina E 18mg (156% RI*) 6mg (50% RI*)
Tiamina 1.87mg (171% RI*) 0.6mg (55% RI*)
Riboflavina 2.19mg (156% RI*) 0.7mg (50% RI*)
Niacina 25mg (156% RI*) 8mg (50% RI*)
Vitamina B6 2.18mg (159% RI*) 0.7mg (51% RI*)
Acid Folic 315.6µg (159% RI*) 101.0µg (51% RI*)
Vitamina B12 4.06 µg (156% RI*) 1.3µg (50% RI*)
Magneziu 590mg (156% RI*) 189mg (50% RI*)

 

* Aportul de referinta al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal)

Informatiile nutritionale sunt pentru aroma de Banane dar este reprezentativ pentru toate aromele din gama

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

4.0

4.0

(1 Recenziile clienților)

 • 5    0
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortare după

Bun !

General:

4

Mixabilitate:

5

Gust:

3

Eficacitate:

5

Mixabilitate bună. Eu folosesc acest desert ca o gustare nevinovată de seară. Textura rezultată din amestecul pudrei cu apă este oarecum gumată. Foarte bun pentru dietă când simţi nevoia de ceva dulce ! Consider bun raportul dintre preţ şi calitate al produsului.

Sat Apr 08 18:46:05 BST 2017 de Liliana

Desert proteic Active Women™

Selectează imaginea

Desert proteic Active Women™
Back to top