Ai adăugat

Ne pare rău, se pare că s-a produs o eroare. Te rugăm să încerci din nou.

Quantity:

Subtotal: ( produsele din cosul tau)

Produsul pe care îl cauți nu mai este disponibil

Other customers purchased instead

Oferta
Creastorm

Creastorm

 • Vegetarian
 • Vegan
 • Fara Gluten
RON

Prima ta comandă pe Myprotein? Foloseste codul NOURO pentru a primi 20% reducere!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

* Oferta valabilă doar pentru clienţii noi sau la prima comandă efectuată pe Myprotein. Reducerea se aplică la toate produsele nereduse din gamă.

Cumpără Acum

Stoc epuizat

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

 • Informații produs

  Creastorm® este o formulă avansată de creatină, creată ştiinţific pentru a produceATP şi pentru a duce antrenamentele la nivelul următor. Creatina monohidrat s-a dovedit a ajuta în îmbunătăţirea forţei, rezistenţei şi a masei musculare, iar Creastorm® combină un număr de ingrediente care lucrează împreună pentru a amplifica efectele pe care le poate avea creatina asupra corpului.

  Creastorm® conţine Creapure® creatina monohidrat care este renumită în întreaga lume pentru calitatea ei, puritate şi eficienţă. Prin adăugarea de Dextroză la creatină, creşte cantitatea de creatină care intră în muşchii cu care se lucrează, astfel îmbunătăţind rezultatele per total. De asemenea, am adăugat numeroase alte ingrediente atent selecţionate care amplifica rata de absorbţie, inclusiv L Glicină şi Acid Alfa Lipoic.

  Întrucât ATP este un factor atât de important în alimentarea cu forţă şi putere, am creat Creastorm® astfel încât corpul tău să aibe potenţialul de a produce acest combustibil exploziv. Atât D Riboza cât şi Citratul de Magneziu stimulează producţia de ATP, astfel mărind capacitatea unei persoane de a lucra mai intens pentru mai mult timp. Creastorm® include şi Taurină care adaugă nutrienţi valoroşi muşchiului cu care se lucrează, asigurând suficientă energie prin producerea de glucoză şi construirea de aminoacizi pentru a mări capacitatea de a lucra.

  În cele din urmă, spre deosebire de creatina standard, Creastorm® are aromă tropicală, ceea ce face din acest produs o băutură răcoritoare, uşor de consumat.

  Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

  Beneficii cheie
  • Măreşte absorbţia creatinei
  • Ajută la creşterea forţei, rezistenţei şi masei musculare
  • Creşte producţia de ATP
 • Utilizare recomandată

  Faza de încărcare (zilele 1-5): Adăugaţi puţin peste jumătate de cupă (29 g) în 250 ml de apă. Consumaţi o servire dimineaţa şi una cu 30 de minute înainte de antrenament. Asiguraţi-vă că servirile sunt luate la aceeaşi oră din zi în zilele în care nu aveţi antrenamente.

  Faza de întreţinere (zilele 6-40): Adăugaţi puţin peste jumătate de cupă (29 g) în 250 ml de apă. Consumaţi câte o servire pe zi cu 30 de minute înainte de antrenament. Asiguraţi-vă că servirile sunt luate la aceeaşi oră din zi în zilel în care nu aveţi antrenamente.

  Creastorm® asigură servirile pentru o perioadă de 40 de zile.

 • Ingrediente

  Dextroză, Creapure®, Citrat de Magneziu, D Riboză, Arome tropicale (conţine Arome, Acid Citric), Taurină, L Glicină, Acid Malic, Acid Alfa Lipoic (ALA), Sucraloză, Aromă, Colorant (Galben Apus de soare).

 • Informații nutriționale

  Cantitate per servire de 29 g:
  Valoare energetică: 261,4 kJ
  Calorii: 62,5 kcal
  Proteine (ca atare): urme
  Carbohidraţi: 13,3 g
  Grăsimi: urme

  De asemenea, în 29 g asigură şi:
  Creapure®: 5g
  Citrat de Magneziu: 1,3 g
  D Riboză: 2 g
  Taurină: 1 g
  L-Glicină: 800 mg
  Acid Malic: 800 mg
  ALA: 50 mg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Back to top