• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Creastorm

Aromă
Pachet
Cantitate

DOAR 24H | Pana la 70% reducere la toata gama | Preturile expuse sunt deja reduse | + 8% reducere aditionala la toata comanda | COD:OPT

Luna Februarie a trecut si cu siguranta te-ai acomodat cu noul an si cu noile targeturi, asa ca pentru a te sustine in totalitate, am pregatit pentru pana la 70% reducere la toata gama fara cod, dar primeste si 8% reducere aditionala la toata comanda folosind codul OPT!

Vrei sa plasezi o comanda mai mica, dar nu vrei sa achiti taxa de transport? Foloseste codul de reducere LIVRARE si livrarea va fi gratuita la o comanda de doar 175RON.

Oferta prelungita pana pe 26.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Preț vechi: 195.00RON 156.00RON Economisești: 39.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Creastorm® este o formulă avansată de creatină, creată ştiinţific pentru a produceATP şi pentru a duce antrenamentele la nivelul următor. Creatina monohidrat s-a dovedit a ajuta în îmbunătăţirea forţei, rezistenţei şi a masei musculare, iar Creastorm® combină un număr de ingrediente care lucrează împreună pentru a amplifica efectele pe care le poate avea creatina asupra corpului.

Creastorm® conţine Creapure® creatina monohidrat care este renumită în întreaga lume pentru calitatea ei, puritate şi eficienţă. Prin adăugarea de Dextroză la creatină, creşte cantitatea de creatină care intră în muşchii cu care se lucrează, astfel îmbunătăţind rezultatele per total. De asemenea, am adăugat numeroase alte ingrediente atent selecţionate care amplifica rata de absorbţie, inclusiv L Glicină şi Acid Alfa Lipoic.

Întrucât ATP este un factor atât de important în alimentarea cu forţă şi putere, am creat Creastorm® astfel încât corpul tău să aibe potenţialul de a produce acest combustibil exploziv. Atât D Riboza cât şi Citratul de Magneziu stimulează producţia de ATP, astfel mărind capacitatea unei persoane de a lucra mai intens pentru mai mult timp. Creastorm® include şi Taurină care adaugă nutrienţi valoroşi muşchiului cu care se lucrează, asigurând suficientă energie prin producerea de glucoză şi construirea de aminoacizi pentru a mări capacitatea de a lucra.

În cele din urmă, spre deosebire de creatina standard, Creastorm® are aromă tropicală, ceea ce face din acest produs o băutură răcoritoare, uşor de consumat.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Măreşte absorbţia creatinei
 • Ajută la creşterea forţei, rezistenţei şi masei musculare
 • Creşte producţia de ATP

Utilizare recomandată

Faza de încărcare (zilele 1-5): Adăugaţi puţin peste jumătate de cupă (29 g) în 250 ml de apă. Consumaţi o servire dimineaţa şi una cu 30 de minute înainte de antrenament. Asiguraţi-vă că servirile sunt luate la aceeaşi oră din zi în zilele în care nu aveţi antrenamente.

Faza de întreţinere (zilele 6-40): Adăugaţi puţin peste jumătate de cupă (29 g) în 250 ml de apă. Consumaţi câte o servire pe zi cu 30 de minute înainte de antrenament. Asiguraţi-vă că servirile sunt luate la aceeaşi oră din zi în zilel în care nu aveţi antrenamente.

Creastorm® asigură servirile pentru o perioadă de 40 de zile.

Ingrediente

Dextroză, Creapure®, Citrat de Magneziu, D Riboză, Arome tropicale (conţine Arome, Acid Citric), Taurină, L Glicină, Acid Malic, Acid Alfa Lipoic (ALA), Sucraloză, Aromă, Colorant (Galben Apus de soare).

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 29 g:
Valoare energetică: 261,4 kJ
Calorii: 62,5 kcal
Proteine (ca atare): urme
Carbohidraţi: 13,3 g
Grăsimi: urme

De asemenea, în 29 g asigură şi:
Creapure®: 5g
Citrat de Magneziu: 1,3 g
D Riboză: 2 g
Taurină: 1 g
L-Glicină: 800 mg
Acid Malic: 800 mg
ALA: 50 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Creastorm

Selectează imaginea

Creastorm