Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Chipsuri proteice

Gustare pe bază de soia bogată în proteine

RON 69.0

69.00RON

Chipsuri proteice

Gustare pe bază de soia bogată în proteine

RON 69.0

69.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 4.63 / 5 (8 Recenziile clienților)
  • 5 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Aroma gratar este cea mai buna

Sunt foarte bune aceste chipsuri proteice. O gustare excelenta atunci cand simti nevoia de snack si ai si proteina.  Am cumparat aroma “gratar” si confirm ca merita. 

A fost util?

binisor

Gustul la ele simplu, fara nimic, nu este foarte bun, lasa de dorit. Daca este combinat cu ceva este super ok, evident sa nu faceti exces.

A fost util?

O varianta foarte buna

Gustul este foarte bun, însă textura este puțin ciudata, dar nu ma deranjează foarte tare. Având in vedere și valorile nutriționale, sunt o gustare foarte buna pentru atunci când vrei ceva sărat. 

A fost util?

Gust foarte bun, sățios

O varianta mai sănătoasă pentru o gustare sărată, am incercat mai multe tipuri de chipsuri proteice dar gustul este cel mai bun. Recomand :)

A fost util?

Foarte bune!

Gust foarte bun, o gustare minunata!

A fost util?

Bune.. dar tari

Am incercat cele cu gust de "gratar", gustul este placut, chiar iti face pofta de cipsuri insa pt preferinta mea au fost cam tari si uscate, foarte putine rondele prindeam intr-o punga sa fie cateva mai mestecabile si fara sa fortez dintii ca la migdalele tari...

A fost util?

Depinde de gust

PRO: foarte crocante, ambalate individual, nivel crescut de proteina, condimentul are gust bun CONTRA: after taste destul de puternic de soia. Personal nu sunt un fan al gustului pregnant de soia, dar depinde mult de preferintele personale. Condimentul de chilli este gustos.

A fost util?

foarte bun

recomand persoanelor care sunt in deficit caloric/care au pofta de chipsuri

Merge bine cu:

sweet chilli zero kcal sos de pe myprotein

A fost util?