Oferta Flash | 44% Reducere la TOATA comanda | COD:ZIUAMYP
Alege-ți cadoul preferat la comenzile peste 299RON | 399RON | 499RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Baton proteic înlocuitor de mese (Mostră)

Baton pentru înlocuirea unei mese, bogat în proteine, cu o gamă uriașă de elemente nutritive esențiale

RON
Baton proteic înlocuitor de mese (Mostră)

Este o modalitate delicioasă de a te asigura că vei obține toate elementele nutritive de care ai nevoie, chiar dacă îți ții sub control aportul de calorii - un program de scădere în greutate nu înseamnă că trebuie să elimini și gustul din alimentația ta.

  • 20 g de proteine per baton
  • 228 calorii per baton
  • Conține 22 de elemente nutritive esențiale
  • Ajută metabolismul2

Cu 20 g de proteine de calitate superioară per baton, acestea sunt minunate pentru a-ți menține în grafic rezultatele antrenamentelor, deoarece proteinele ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante 1 - sunt excelente pentru scădere în greutate și tonifiere.

Fiecare baton conține 22 de elemente nutritive esențiale, inclusiv vitaminele A și C, zinc și calciu - este o gustare care contribuie la starea de bine generală, dar și la funcționarea optimă a metabolismului.2,3,4

În plus, cu doar 228 de calorii per baton, este o alternativă perfectă la gustările pline de zaharuri și grăsimi, ca să-ți poți satisface poftele fără a afecta rezultatele eforturilor depuse în sală.

1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

2. Vitamina C contribuie la metabolismul normal, generator de energie.

3. Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților și la echilibrul acido-bazic.

4. Vitamina A și fierul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Când poți savura un Baton proteic înlocuitor de mese?

Acestea sunt super convenabile și le poți savura ori de câte ori te chinuie foamea - ia-le la serviciu, la sală sau păstrează-le în geantă pentru situații de urgență.

Împreună cu ce poți savura Batonul proteic înlocuitor de mese?

Batoanele sunt ideale atunci când respecți un regim strict în care trebuie să ții sub control caloriile. Pentru a diversifica puțin, încearcă-l împreună cu un shake Amestec înlocuitor de masă, fiecare porție având doar 200 de calorii și 18 g de proteine.

Avertizare: consumul excesiv poate avea efect laxativ. Este important să menții un regim alimentar diversificat și echilibrat, dar și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Recomandat vegetarienilor.

Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, a se vedea ingredientele listate cu ingrosat. De asemenea, pot conține orz, ovăz, ouă, alune, nuci și dioxid de sulf.

Aroma de Caramel Sarat: Amestec de Proteina (38%) (Soia Protein Crisp (Proteina din Soia, Amidon de Tapioca, Agent de crestere (Carbonat de Calciu), Sare), Hidrolizat proteic din zer cu (Lapte), Soia Izolat proteic, Emulsificator (Lecitina dinSoia)), Sirop de glucoza, Lapte Invelis din Lapte cu gust de Ciocolata (14%) (Indulcitori (Izomalt, Sucraloza), Ulei de palmier, Pudra proteica (Lapte), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Faina de Grau Intarita, (Faina de Grau, Carbonat de Calciu, Fier, Niacina, Tiamina), Emulsificatori (Lecitina din Soia, E476), Arome naturale), Caramel fara zahar (11%) (Indulcitori (Maltitol, Sirop de Maltitol), Pudra din Lapte smantanit, Ulei de cocos, Fibre de Bambus, Lapte cu grasimi, Umectant (Sorbitol), Arome, Emulsificatori (E471), Acizi (Acid Citric), Sare, Conservanti (E202)), Umectant (Glicerol ), Fructo-Oligozaharide, Amestec de minerale (Fosfat de Di-Potasiu, Complex de Minerale din Lapte (Calciu, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Clorura, Fier), Clorura de Sodiu, Oxid de Magneziu, Pirofosfat Feric, Oxid de Zinc, Gluconat Cupric, Iodura de Potasiu, Selenit de Sodiu), Ulei de Floarea Soarelui, Arome, Amestec de vitamine (Acid Ascorbic, DL-Alfa-Tocoferil Acetat, Niacinamida, D-Biotina, Retinil Acetat, Calciu-D-Pantotenat, Clorohidrat de Piridoxină, Acid Folic, Colecalciferol, Clorohidrat de Tiamina, Riboflavina, Cianocobalamina), Antioxidanti (Tocoferoli naturali).

Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, a se vedea ingredientele cu ingrosat. De asemenea, pot conține orz, ovăz, ouă, alune, nuci și dioxid de sulf.

Aroma de Brownie de Ciocolata: Amestec de Proteina (37%) (Soia Protein Crisp (Proteina din Soia, Amidon de Tapioca, Agent de crestere (Carbonat de Calciu), Sare), Hidrolizat proteic din zer cu (Lapte), Proteina din Soia, Emulsificator (Lecitina din Soia), Sirop de glucoza, Invelis din Lapte cu gust de Ciocolata (14%) (Indulcitori (Izomalt, Sucraloza), Ulei de palmier, Pudra din zer cu (Lapte), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Faina de Grau Intarita (Faina de Grau, Carbonat de Calciu, Fier, Niacina, Tiamina), Emulsificatori (Lecitina din Soia, E476), Arome naturale), Pasta de Caramel cu gust de Ciocolata (11%) (Indulcitori (Maltitol), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Ulei de Cocos, Fibre de Bambus, Umectant (Sorbitol), Arome, Emulsificatori (E471), Acizi (Acid Citric), Sare, Conservanti (E202)), Umectant (Glicerol), Fructo-Oligozaharide, Amestec de Minerale (Fosfat de Potasiu , Complex de Minerale cu Lapte (Calciu, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Clorura, Fier), Sodiu Clorura, Oxid de Magneziu, Pirofosfat Feric, Oxid de Zinc, Gluconat Cupric, Iodura de Potasiu, Selenit de Sodiu), Ulei de Floarea Soarelui, Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Arome, Amestec de vitamine (Acid Ascorbic, DL-Alfa-Tocoferil Acetat, Niacinamida, D-Biotina, Retinil Acetat, Calciu-D-Pantotenat, Clorohidrat de Piridoxină, Acid Folic, Colecalciferol, Clorohidrat de Tiamina, Riboflavina, Cianocobalamina), Antioxidanti (Tocoferoli naturali).

Pentru alergeni, a se vedea ingredientele cu ingrosat. De asemenea, pot conține orz, ovăz, ouă, alune, nuci și dioxid de sulf.

Aroma de Mocha: Amestec de Proteina (37%) (Soia Protein Crisp (Proteina din Soia, Amidon de Tapioca, Agent de crestere (Carbonat de Calciu), Sare), Izolat proteic din Soia, Hidrolizat proteic din zer cu (Lapte), Emulsificatori (Lecitina din Soia)), Sirop de glucoza, Invelis din Lapte cu gust de Ciocolata Neagra (14%) (Indulcitori (Izomalt, Sucraloza), Ulei de palmier, Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Emulsificatori (Lecitina din Soia, E476)), Pasta de Caramel cu gust de Ciocolata (12%) (Indulcitori (Maltitol), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Ulei de Cocos, Fibre de Bambus, Umectant (Sorbitol), Arome, Emulsificatori (E471), Acizi (Acid Citric), Sare, Conservanti (E202)), Umectant (Glicerol), Fructo-Oligozaharide, Amestec de Minerale (Fosfat de Potasiu, Complex de Minerale din Lapte (Calciu, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Clorura, Fier) , Oxid de Magneziu, Pirofosfat Feric, Oxid de Zinc, Gluconat Cupric, Iodura de Potasiu, Selenit de Sodiu), Ulei de Floarea Soarelui, Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Arome, Amestec de Vitamine (Acid Ascorbic, DL-Alfa-Tocoferil Acetat, Niacinamida, D-Biotina, Retinil Acetat, Calciu-D-Pantotenat, Clorohidrat de Piridoxină, Acid Folic, Colecalciferol, Clorohidrat de Tiamina, Riboflavina, Cianocobalamina), Antioxidanti (Tocoferoli naturali).

Informatii nutritionale

Servire: 1 baton (65g)

Serviri: 12 Batoane

 

Per 100 g

Per Baton (65 g)

Energie

1463 kJ/350 kcal

951 kJ/ 227 kcal

Total Grasimi

10 g

6.5 g

  din care saturate

5.5 g

3.6 g

Carbohidrati

40 g

26 g

  din care zaharuri

12 g

7.6 g

Fibre

3.6 g

2.3 g

Proteine

31 g

20 g

Saruri

1.4 g

0.92 g

Vitamina A

480 μg (60% RI*)

312 μg (39% RI*)

Vitamina D

3.0 μg (60% RI*)

1.9 μg (38% RI*)

Vitamina E

6.6 mg (55% RI*)

4.3 mg (36% RI*)

Vitamina C

35 mg (44% RI*)

23 mg (29% RI*)

Tiamina

0.83 mg (75% RI*)

0.54 mg (49% RI*)

Riboflavina

0.95 mg (68% RI*)

0.62 mg (44% RI*)

Niacina

11 mg (69% RI*)

7.0 mg (44% RI*)

Vitamina B6

1.2 mg (86% RI*)

0.77 mg (55% RI*)

Acid Folic

114 μg (57% RI*)

74.3 μg (37% RI*)

Vitamina B12

0.73 μg (29% RI*)

0.48 μg (19% RI*)

Biotina

88 μg (176% RI*)

57 μg (114% RI*)

Acid Pantotenic

3.4 mg (57% RI*)

2.2 mg (37% RI*)

Potasiu

804 mg (40% RI*)

523 mg (26% RI*)

Clorura

446 mg (56% RI)

290 mg (36% RI*)

Calciu

442 mg (55% RI*)

287 mg (36% RI*)

Fosfor

267 mg (38% RI*)

174 mg (25% RI*)

Fier

8.5 mg (61% RI*)

5.5 mg (39% RI*)

Zinc

4.5 mg (45% RI*)

2.9 mg (29% RI*)

Cupru

0.60 mg (60% RI*)

0.39 mg (39% RI*)

Mangan

0.86 mg (43% RI*)

0.56 mg (28% RI*)

Seleniu

29 μg (53% RI*)

19 μg (35% RI*)

Iod

69.8 μg (47% RI*)

45.3 μg (30% RI*)

 

*Consumul de refeinta al unui adult (8400kJ/2000kcal)

<p>Informatile nutritionale sunt bazate pe aroma de Caramel Sarat, acestea pot sa difere cu pana la 10% daca alegeti alta aroma</p>

 

Marcă:
Myprotein
Gamă:
Myprotein

Baton inlocuitor de masa cu aroma de Caramel Sarat pentru controlul greutatii cu invelis aromatizat de lapte cu zahar si indulcitori.

Baton inlocuitor de masa cu aroma de Brownie Chocolate pentru controlul greutatii cu invelis aromatizat de lapte cu zahar si indulcitori.

Baton inlocuitor de masa cu aroma de Mocha pentru controlul greutatii cu invelis aromatizat de ciocolata neagra cu zahar si indulcitori.

Baton proteic înlocuitor de mese (Mostră)

Baton pentru înlocuirea unei mese, bogat în proteine, cu o gamă uriașă de elemente nutritive esențiale

RON

Quantity:

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Ultimele 24 de ore | 44% Reducere la comanda ta +Cadouri la comenzile peste 299RON /399RON/499RON | Cod: ZIUAMYP

Ultimele 24 de ore | 44% Reducere la comanda ta | COD:ZIUAMYP

+Cadouri la comenzile la comenzile peste 299RON/399RON/499RON | Alege-ti cadourile  preferate

Nu rata ocazia de a beneficia de super reduceri!

Oferta este valabilă pentru o perioada limitata sau în limita stocului disponibil. Puteţi folosi doar un singur cod pe comandă. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda

Vezi lista produselor excluse din oferta noastra aici

Cumpara acum

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Este o modalitate delicioasă de a te asigura că vei obține toate elementele nutritive de care ai nevoie, chiar dacă îți ții sub control aportul de calorii - un program de scădere în greutate nu înseamnă că trebuie să elimini și gustul din alimentația ta.

  • 20 g de proteine per baton
  • 228 calorii per baton
  • Conține 22 de elemente nutritive esențiale
  • Ajută metabolismul2

Cu 20 g de proteine de calitate superioară per baton, acestea sunt minunate pentru a-ți menține în grafic rezultatele antrenamentelor, deoarece proteinele ajută la creșterea și menținerea musculaturii importante 1 - sunt excelente pentru scădere în greutate și tonifiere.

Fiecare baton conține 22 de elemente nutritive esențiale, inclusiv vitaminele A și C, zinc și calciu - este o gustare care contribuie la starea de bine generală, dar și la funcționarea optimă a metabolismului.2,3,4

În plus, cu doar 228 de calorii per baton, este o alternativă perfectă la gustările pline de zaharuri și grăsimi, ca să-ți poți satisface poftele fără a afecta rezultatele eforturilor depuse în sală.

1. Proteinele contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.

2. Vitamina C contribuie la metabolismul normal, generator de energie.

3. Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților și la echilibrul acido-bazic.

4. Vitamina A și fierul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Când poți savura un Baton proteic înlocuitor de mese?

Acestea sunt super convenabile și le poți savura ori de câte ori te chinuie foamea - ia-le la serviciu, la sală sau păstrează-le în geantă pentru situații de urgență.

Împreună cu ce poți savura Batonul proteic înlocuitor de mese?

Batoanele sunt ideale atunci când respecți un regim strict în care trebuie să ții sub control caloriile. Pentru a diversifica puțin, încearcă-l împreună cu un shake Amestec înlocuitor de masă, fiecare porție având doar 200 de calorii și 18 g de proteine.

Avertizare: consumul excesiv poate avea efect laxativ. Este important să menții un regim alimentar diversificat și echilibrat, dar și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Recomandat vegetarienilor.

Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, a se vedea ingredientele listate cu ingrosat. De asemenea, pot conține orz, ovăz, ouă, alune, nuci și dioxid de sulf.

Aroma de Caramel Sarat: Amestec de Proteina (38%) (Soia Protein Crisp (Proteina din Soia, Amidon de Tapioca, Agent de crestere (Carbonat de Calciu), Sare), Hidrolizat proteic din zer cu (Lapte), Soia Izolat proteic, Emulsificator (Lecitina dinSoia)), Sirop de glucoza, Lapte Invelis din Lapte cu gust de Ciocolata (14%) (Indulcitori (Izomalt, Sucraloza), Ulei de palmier, Pudra proteica (Lapte), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Faina de Grau Intarita, (Faina de Grau, Carbonat de Calciu, Fier, Niacina, Tiamina), Emulsificatori (Lecitina din Soia, E476), Arome naturale), Caramel fara zahar (11%) (Indulcitori (Maltitol, Sirop de Maltitol), Pudra din Lapte smantanit, Ulei de cocos, Fibre de Bambus, Lapte cu grasimi, Umectant (Sorbitol), Arome, Emulsificatori (E471), Acizi (Acid Citric), Sare, Conservanti (E202)), Umectant (Glicerol ), Fructo-Oligozaharide, Amestec de minerale (Fosfat de Di-Potasiu, Complex de Minerale din Lapte (Calciu, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Clorura, Fier), Clorura de Sodiu, Oxid de Magneziu, Pirofosfat Feric, Oxid de Zinc, Gluconat Cupric, Iodura de Potasiu, Selenit de Sodiu), Ulei de Floarea Soarelui, Arome, Amestec de vitamine (Acid Ascorbic, DL-Alfa-Tocoferil Acetat, Niacinamida, D-Biotina, Retinil Acetat, Calciu-D-Pantotenat, Clorohidrat de Piridoxină, Acid Folic, Colecalciferol, Clorohidrat de Tiamina, Riboflavina, Cianocobalamina), Antioxidanti (Tocoferoli naturali).

Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, a se vedea ingredientele cu ingrosat. De asemenea, pot conține orz, ovăz, ouă, alune, nuci și dioxid de sulf.

Aroma de Brownie de Ciocolata: Amestec de Proteina (37%) (Soia Protein Crisp (Proteina din Soia, Amidon de Tapioca, Agent de crestere (Carbonat de Calciu), Sare), Hidrolizat proteic din zer cu (Lapte), Proteina din Soia, Emulsificator (Lecitina din Soia), Sirop de glucoza, Invelis din Lapte cu gust de Ciocolata (14%) (Indulcitori (Izomalt, Sucraloza), Ulei de palmier, Pudra din zer cu (Lapte), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Faina de Grau Intarita (Faina de Grau, Carbonat de Calciu, Fier, Niacina, Tiamina), Emulsificatori (Lecitina din Soia, E476), Arome naturale), Pasta de Caramel cu gust de Ciocolata (11%) (Indulcitori (Maltitol), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Ulei de Cocos, Fibre de Bambus, Umectant (Sorbitol), Arome, Emulsificatori (E471), Acizi (Acid Citric), Sare, Conservanti (E202)), Umectant (Glicerol), Fructo-Oligozaharide, Amestec de Minerale (Fosfat de Potasiu , Complex de Minerale cu Lapte (Calciu, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Clorura, Fier), Sodiu Clorura, Oxid de Magneziu, Pirofosfat Feric, Oxid de Zinc, Gluconat Cupric, Iodura de Potasiu, Selenit de Sodiu), Ulei de Floarea Soarelui, Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Arome, Amestec de vitamine (Acid Ascorbic, DL-Alfa-Tocoferil Acetat, Niacinamida, D-Biotina, Retinil Acetat, Calciu-D-Pantotenat, Clorohidrat de Piridoxină, Acid Folic, Colecalciferol, Clorohidrat de Tiamina, Riboflavina, Cianocobalamina), Antioxidanti (Tocoferoli naturali).

Pentru alergeni, a se vedea ingredientele cu ingrosat. De asemenea, pot conține orz, ovăz, ouă, alune, nuci și dioxid de sulf.

Aroma de Mocha: Amestec de Proteina (37%) (Soia Protein Crisp (Proteina din Soia, Amidon de Tapioca, Agent de crestere (Carbonat de Calciu), Sare), Izolat proteic din Soia, Hidrolizat proteic din zer cu (Lapte), Emulsificatori (Lecitina din Soia)), Sirop de glucoza, Invelis din Lapte cu gust de Ciocolata Neagra (14%) (Indulcitori (Izomalt, Sucraloza), Ulei de palmier, Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Emulsificatori (Lecitina din Soia, E476)), Pasta de Caramel cu gust de Ciocolata (12%) (Indulcitori (Maltitol), Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Ulei de Cocos, Fibre de Bambus, Umectant (Sorbitol), Arome, Emulsificatori (E471), Acizi (Acid Citric), Sare, Conservanti (E202)), Umectant (Glicerol), Fructo-Oligozaharide, Amestec de Minerale (Fosfat de Potasiu, Complex de Minerale din Lapte (Calciu, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Clorura, Fier) , Oxid de Magneziu, Pirofosfat Feric, Oxid de Zinc, Gluconat Cupric, Iodura de Potasiu, Selenit de Sodiu), Ulei de Floarea Soarelui, Pudra de Cacao cu continut redus de Grasimi, Arome, Amestec de Vitamine (Acid Ascorbic, DL-Alfa-Tocoferil Acetat, Niacinamida, D-Biotina, Retinil Acetat, Calciu-D-Pantotenat, Clorohidrat de Piridoxină, Acid Folic, Colecalciferol, Clorohidrat de Tiamina, Riboflavina, Cianocobalamina), Antioxidanti (Tocoferoli naturali).

Informatii nutritionale

Servire: 1 baton (65g)

Serviri: 12 Batoane

 

Per 100 g

Per Baton (65 g)

Energie

1463 kJ/350 kcal

951 kJ/ 227 kcal

Total Grasimi

10 g

6.5 g

  din care saturate

5.5 g

3.6 g

Carbohidrati

40 g

26 g

  din care zaharuri

12 g

7.6 g

Fibre

3.6 g

2.3 g

Proteine

31 g

20 g

Saruri

1.4 g

0.92 g

Vitamina A

480 μg (60% RI*)

312 μg (39% RI*)

Vitamina D

3.0 μg (60% RI*)

1.9 μg (38% RI*)

Vitamina E

6.6 mg (55% RI*)

4.3 mg (36% RI*)

Vitamina C

35 mg (44% RI*)

23 mg (29% RI*)

Tiamina

0.83 mg (75% RI*)

0.54 mg (49% RI*)

Riboflavina

0.95 mg (68% RI*)

0.62 mg (44% RI*)

Niacina

11 mg (69% RI*)

7.0 mg (44% RI*)

Vitamina B6

1.2 mg (86% RI*)

0.77 mg (55% RI*)

Acid Folic

114 μg (57% RI*)

74.3 μg (37% RI*)

Vitamina B12

0.73 μg (29% RI*)

0.48 μg (19% RI*)

Biotina

88 μg (176% RI*)

57 μg (114% RI*)

Acid Pantotenic

3.4 mg (57% RI*)

2.2 mg (37% RI*)

Potasiu

804 mg (40% RI*)

523 mg (26% RI*)

Clorura

446 mg (56% RI)

290 mg (36% RI*)

Calciu

442 mg (55% RI*)

287 mg (36% RI*)

Fosfor

267 mg (38% RI*)

174 mg (25% RI*)

Fier

8.5 mg (61% RI*)

5.5 mg (39% RI*)

Zinc

4.5 mg (45% RI*)

2.9 mg (29% RI*)

Cupru

0.60 mg (60% RI*)

0.39 mg (39% RI*)

Mangan

0.86 mg (43% RI*)

0.56 mg (28% RI*)

Seleniu

29 μg (53% RI*)

19 μg (35% RI*)

Iod

69.8 μg (47% RI*)

45.3 μg (30% RI*)

 

*Consumul de refeinta al unui adult (8400kJ/2000kcal)

<p>Informatile nutritionale sunt bazate pe aroma de Caramel Sarat, acestea pot sa difere cu pana la 10% daca alegeti alta aroma</p>

 

Marcă:
Myprotein
Gamă:
Myprotein

Baton inlocuitor de masa cu aroma de Caramel Sarat pentru controlul greutatii cu invelis aromatizat de lapte cu zahar si indulcitori.

Baton inlocuitor de masa cu aroma de Brownie Chocolate pentru controlul greutatii cu invelis aromatizat de lapte cu zahar si indulcitori.

Baton inlocuitor de masa cu aroma de Mocha pentru controlul greutatii cu invelis aromatizat de ciocolata neagra cu zahar si indulcitori.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€